34

Optimus

преди 2 години

Оле завалииките...няма кой да им вдигне заплатите. В България всеки заслужава да взима повече, тъй като заплащането на повечето места е мизерно. Разбирам ги хората, обаче няма как. Или ще им ги вдигнат козметично с 20-40 лева което едва ли е целта на протеста.

33

Анонимен

преди 2 години

Мафиотизираната софийска топлофикация трябва да бъде фалирана. Те са като незаконна печатница за пари -- печатат сметка за парно, изпращат ти я и си получават парите, от които реално само една трета отиват за топлината, а другото е за мафията. Още от времето на мафиота борисов с неговата охранителна фирма ипон. Тази фирма още ли е насменяема на договор за охрана в топлофикация?

32

12345

преди 2 години

Тези от топлофикация направо ще ми скъсат сърцето... Жалка история. Смучат кръв от потребителите и все не им стига.

31

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата на администрацията (калинките на ГЕРБ) е 3200 лв. Средната заплата на работниците е 800 лв. Затова и протестират. Иначе средното сви нско със зеле излиза по 2000 лв на калпак. Ама едни са с по два калпака, а други без нито един.

30

Анонимен

преди 2 години

абе какви са хванали да местят топлофикация към правителството , заплатите не са им малки а на директора фюи

29

До 52

преди 2 години

На 45 години съм, но мерси за комплимента. Хващаш се за една дума. Казах- прочети делата и се върни да коментираш.

28

Анонимен

преди 2 години

Мда, българинът така обича. Казваш му да прочете няколко дела, не знае дори как. Така не можело, онака не можело, ама иначе искал решение. Даваш му примери, пак не ще дори да погледне, ама не можело... Смотан народ робски. Пак казвам, не съм страна по спора, просто се зачетох. Абе, затова сте си и *** с робски заплати.

27

Анонимен

преди 2 години

Не съм страна по спора ви. Прочетох делата, публично достъпни са. Струва ми се, че вие дори с 2 клика едно дело не можете да намерите, ама лаете по хората. Рязането на тръбите си е там, интересен казус е. Намерете и четете.

26

Анонимен

преди 2 години

Балетистите защо не протестират, това се чудя от години.

25

DO 40

преди 2 години

Той няма капацитет да го направи.

24

До 36

преди 2 години

Човекът ти написа да видиш в сайта на съда. Видя ли? Аз ви гледам спора и погледнах. Чета делата сега. Интересни неща има.

23

Тези

преди 2 години

не са ли малко нагли в исканията си?

22

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в енергетиката дългогодишните служители стават с все по ниски заплати. Герб си наредиха свойте калинки с едни солидни заплати. Шефове, заместници, съветници, директори, ръководители са с големите заплати, а тези дето вършат работа са нюню. Как пък никой не вижда тези огромни разлики, както и хора с добро образование се слагат на ниско платени длъжности. Защо ли има инспекции и уж проверяващи.

21

1-н

преди 2 години

в топлофъкация се краде здраво и от всички- от труда на работниците от клиентите, а пардон- от Крепостните, когато и да я закрие човек все е късно. И да, плащам си рекета на тази ОПГ.

20

Анонимен

преди 2 години

и тия са вече гладни ..дам , много ще е кофти да се плаща в рубли на Император Владимир Велики

19

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Искайте си парите от ЧСИ. Валя Ахчиева им показа далаввеите, но прокуратура няма

18

House M.D.

преди 2 години

Колега #7, освен ако не става дума за ръководни постове, заплатите в това дружество са около 1500 бруто и то - с много условности. Освен това, СРЗ не е критерий за нищо, предвид начина на изчисление. Медианната заплата е съвсем друга бира, но нея никой не я казва. Освен това, дори в, да кажем, общинската администрация да взимат такива пари, това не значи автоматично, че и в общинските дружества взимат толкова.

17

до 22

преди 2 години

Абе приятел, ти друго, освен "олигофреен" знаеш ли? Айде разтърси се в сайта на СРС за дела срещу Топлофикация и чети. Няма какво да си чешем езиците- фактите са си там. Прав е човекът. Има хитри начини.

16

до 22

преди 2 години

Това съм направил, бедняко. Не съм, като тебе, да дрънкам празни приказки и да бачкам за жълти стотинки. Аз ти давам съвет, ти лаеш. Затова и си бедняк. Мерси.

15

до 18

преди 2 години

Драги ми смехурко. Правил съм го, затова казвам. Аз съм от хората, спечелили дела срещу твоите любимци. Но, нека да не знам, ок. Плащай си.