56

Цар Пупин Глупин

преди 2 години

Никой не смее да каже - Царят е гол но и това ще стане.

55

Дядо Иван

преди 2 години

Кораба потъва - плъховете бягат. Никаква сензация не виждам тук.

54

гого

преди 2 години

Шойгу и Жириновски също ги няма...

53

българка

преди 2 години

Ами ЗНАЕЩИТЕ СЕ СПАСЯВАТ- УМНО ! ОСТАНАЛИТЕ ВЯРВАТ В ХУБАВАТА ИДЕЯ ГЛУПАВО ! ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ! УМНИТЕ ГО ПРАВЯТ ГЛУПАВИТЕ СЕ НАДЯВАТ!

52

Анонимен

преди 2 години

Този е един от главните предатели и агенти на сащ. Бил е съветник на Путин? Е много хубаво го е съветвал, защото постоянно му искаха отстраняването от разни организации и анализатори.

51

msm

преди 2 години

Самозабравили се фашисти. Зрящ сред слепци се е опитал да им каже на къде отиват. АХАТ имат много хубава песен - Земя на слепци!

50

Хехе

преди 2 години

В мрежата днес руснаците го наричаха как ли не - продажник, предател,мошеник.. А до вчера не беше?

49

Маркс

преди 2 години

Цялата игра , и всички ковиди, войни и прочие, е за отвличане на вниманието, за наместване на фигурите на световната сцена, за да може стадото да продължи да бачка безропотно и бедните да не се вдигнат срещу богатите. Западното общество винаги е било разделено на богати и бедни, и тази пропаст се увеличава.

48

До 70

преди 2 години

Не позна!

47

Ето не е тайна

преди 2 години

Информацию об увольнении подтвердил пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков, уточнив, что увольнение Чубайса было по собственному желанию.

46

Астролог

преди 2 години

Искате или не - ПУТИН ЩЕ ЗАВЪРШИ СЪС САМОУБИЙСТВО ТОЧНО КАТО ХИТЛЕР. АСТРОКАРТА. Още приближени ще го напуснат безвъзвратно! Путин НЕ Е ОСМИЯТ, ЗА КОГОТО ГОВОРИ ВАНГА. ВЪОБЩЕ!

45

Анонимен

преди 2 години

Пак манипулация, няма анонимен източник, защото Песков съобщи за това. Но друго си е да се каже - източник пожелал анонимност, веднага се набива над очи.

44

Анонимен

преди 2 години

Само да вметнем текущото състояние - напускат специалисти, чиновници на високи длъжности, бизнесмени, фирми. Политическата система се променя към милитаризирана диктатура, това е просто началото на края на Руската федерация ако не бъде сменен Путин

43

Koй е Чубайс?

преди 2 години

"Много руснаци обвиняват Чубайс, че Русия е позволила на малка група олигарси да забогатеят по време на приватизацията"- Примерно сънародника му Хородовски и подобни. Ето и това: Alexei Navalny's spokesperson, Kira Yarmysh, suggested that Chubais had "left Russia only out of fear for his own skin and his own money"(говорителката на Навални: Чубайс избяга от Русия само от страх за кожата си и парите си)

42

Анонимен

преди 2 години

Верно? Да не би този мъж,да си е " депозирал" оставката пред нашите или световни " медии"?-:) Леле леле.Сещам се за " студената война"! Всички в Европа са " активирани" днес да я " спечелят"? И на каква цена? Кой ще я плати освен старата Европа?-:( Май Европейците са станали пълни продажници!!!-:((( Какво ли още ни очаква???!

41

Анонимен

преди 2 години

Шойгу липсва от няколко дни, май са му видяли сметката !

40

Анонимен

преди 2 години

при смяната на властта имаше споразумение между стари и нови.Путин един вид беше назначен за наследник.

39

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо Путин е държал Чубайс като съветник. Той е от кликата на Елцин, която съсипа Русия.

38

Анонимен

преди 2 години

Бате Украйна води с 3:0 на полувремето, незнам ти кой мач гледаш и си мислиш че русия печели?

37

нднс

преди 2 години

големя приватизатор иненавиждан от руснаците чубайс отива вканализацията еднагад по малко