63

Анонимен

преди 2 години

а беше толкова просто да се придържаш към споразуменията, които си подписал. Значи нарушаването на международни споразумения е ОК а военна окупация не е. Хм.

62

https://youtube/watc

преди 2 години

Идиотизмът, наричащ се Русия

61

profetey

преди 2 години

Направих си труда да прочета статии от руски новинарски статии. В полвината статии за войната пише един много важен детайл, който не го виждам в западните новинарски сайтове. Украйнската армия ползва мирното население за щит и не позволява евакуациата на тези които не желаят да напуснат населените места близо до военни действия. Как не излезе статия с тази гледна точка (само в коментари го засичам), че да чуем и другата страна.

60

До 65

преди 2 години

А защо изобщо публикуват материали да войната. И без това всички са фейк нюз.

59

Анонимен

преди 2 години

Амбициите на зеления да влиза в НАТО се провалиха ,заради него умряха и с хиляди

58

Анонимен

преди 2 години

Призовавам всички трезвомислещи противници на завоевателната война на Русия срещу суверенна държава не - пишете повече под статии за войната. Оставете това удоволствие на промитите русофилски мозъци на путинските тролчета , които да се кефят неимоверно на глупотевините си един на друг и да си цъкат +чета , то нещо нормално няма и как да измислят , това вече е тотално очевидно!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Укрите да свикват. Така ще е оттук-нататък благодарение на техните западни господари. Подлъгаха ги да се репчат на Русия и ги изоставиха. Дано не стане и с нас така!

56

Кика

преди 2 години

До АнонименСтагай си багажа и марш да живееш спокойно и богато в Матушка Русия !!! *** !

55

Анонимен

преди 2 години

Някой си, Марченко, управител на Одеса е издал заповед да не се пуска мирното население да напуска града и да се разполагат военни на позиции в жилищните сгради. Искат да превърнат Одеса във втори Мариупол.

54

до 61

преди 2 години

Абе засега най яко плаща украинския народ ! НАТО да би мирно седяло не би Путин видяло !

53

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си плати скъпо за тези варварщини.

52

Анонимен

преди 2 години

Еми така е - понеже сибирската империйка "освободи" Украина . И най-мразеното джудже в света прави всичко възможно да отнеме шампионската титла на Хитлер - за най-голям ка-са-пин в човешката история.

51

Путин

преди 2 години

здраво обърка картите на световния елит.............според мен скритият елит, който командва света няма да прости на Путин....дано да греша.............но глобалистите са бесни...............на Путин и на Русия.............става много интересно, зад Русия и Путин има няколко мощни държави...........Путин не е сам в тая глобална война !!!!

50

Хохел Менгеле

преди 2 години

Божеее хохлите ще кастрират руските пленници!!!! . https://svobodnoslovo.eu/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B2-%D1%89%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D0%BE/

49

SS

преди 2 години

Със санкциите срещу Русия ще страдаме и ние ! И по специално обикновенните хора ! За ,,големите" винаги ,е имало всичко !

48

Протестиращ

преди 2 години

Не живеели нормално ? Е аз ко да напраа ? Сваляйте гащите на Зеленски и при Путин ! Това ви е спасението а не разселени по Европа . Нещо САЩ и Англия не ви искат !

47

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво им даде запада, ама по-скоро нищо. Ама те си го искат. В момента Русия изравнява със земята всичко, което им е построиба. Справедливост настана. На кесарю, кесаревото.

46

Груб

преди 2 години

В сравнение с какво. Разни неща се случват и после още и още и става все по-трудно и накрая ще умрем. Това ли е нормално. Да се бяха предали по-рано, сега ще страдат ненужно и ще живеят в развалини. И ние покрай тях

45

Анонимен

преди 2 години

То въобще Украйна вече не съществува. До там стигнахте с тва "Слава Украини". Нека ви е слава. Вечна, при това.

44

SS

преди 2 години

Да гледаме ние да не пострадаме !