27

Ангелина

преди 2 години

Толкова безумни предположения ,посочени като основание за арестите - не само са смешни ,но и "трагични" ,че толкова години са ни управлявали такива "персонажи".Да говорят за репресии ,хора от ВЛАСТТА на ГЕРБ и свързаните с тях политико- икономически кръгове ,която продължава да управлява все още в по- голямата си част страната е меко казано цинизъм ,с оглед на това ,че няма да има друга партия в новата ни история осъществила повече репресии и престъпни действия срещу всякакви невинни хора.

26

Анонимен

преди 2 години

Излбиза , че герб подкрепят фашистите в Украйна ! Фашизмът е забранен в света и има закони срещу него. Съответно органите в България незабавно трябва да се сезират срещу Герб и Бойко борисов за подкрепа на фашизма

25

Казуар

преди 2 години

Борисов е търчи- лъжи, подкрепи газопровода на Путин да заобиколи Украйна, сега е приятел и агитира да се изпраща оръжие на украинците. Ако сега управлява щеше да се снишава и ще заеме противоположна позиция.

24

Тиквата смени

преди 2 години

е...а от Поли Симитлийски на Николай Алгафари

23

Е тия вече се уляха!

преди 2 години

Търсят под вола теле...!

22

Другарке ма,

преди 2 години

Не разбра ли че времето ви изтече и че на никой не му пука за ГЕРБ! Стига си цвилила!

21

Десислав

преди 2 години

ГЕРБ няма какво да пита. Единственото, което трябва да направят, е да си наведат главите и да си траят. След 12 години управление тип башибозук и неизмерими кражби, просто да замълчат!

20

Тома Бикова

преди 2 години

Господин Борисов в разговор с украинския посланик е обещал да изпрати на фронта в подкрепа на Украйна своята тежка артилерия с пълен боекомплект от биологически снаряди.

19

Анонимен

преди 2 години

много правилно е от НС да се даде отговор, писмено със стенограма, на такъв въпрос. Съвпадението на двете събития е многозначително!

18

МИТРОФАНОВА

преди 2 години

СИГУРНО ИМА.

17

Анонимен

преди 2 години

Дуловската пак е яхнала метлата.Словесната и логорея край няма.И няма значение какви глупости говори,важното е нещо да плямпа,за да не ги забравим.

16

Анонимен

преди 2 години

Нещо се обърка.Подкрепя Украйна,а строи газопровод на Путин и му подарява куче.Опита се да се подмаже и на американците ,като брои милиарди за книжни фърчила,но нещо не се получи...

15

Анонимен

преди 2 години

Тая куха лейка става все по-противна.Баце пак е заложил на поми..яр да го брани.

14

Анонимен

преди 2 години

Мошеник до мошеника. Стари, нови, сите безскрупулни продажници и некадърници.

13

Анонимен

преди 2 години

Божеее,тия съвсем се побъркаха.Нерде Ямбол,нерде Стамбул.

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Какъвто е Порошенко,такакъв е и Боко и двамата са ...изветряла бира. Порошенко поне има шоколадова фабрика и като спре шоколада за Русия тези ще...клекнат. Боко няма...нищо,само едни...кюлчета и пачки евра;освен да замеря руснаците с тях./

11

вижда се

преди 2 години

Герб е вече в умряла кома.

10

Джедай Мастър

преди 2 години

Като е в опозиция Боко е пръв поддръжник на Украйна. Ако беше на власт обаче пак щеше да е мекотело, което е на страната на ЕС, САЩ, Украйна, рушия, Китай и т.н. Герберската наглост и глупост край нямат.

9

!

преди 2 години

Г-н Борисов е нашия лидер, човек доказалсе в битките срещу комунизма. Комунистите подкрепят *** затова и единственият от когото го е страх Путин е г-н Борисов нашият лидер.

8

ДуловскиБацил

преди 2 години

А Менко Менков подкрепя ли пед.офил Борисов!?