49

Анонимен

преди 2 години

Скопо, Сийке не се панирай. Пияндетата от Британия ще спасят туризма. Грешка. Алкохолния туризъм. Дай им евтино алкохолче и гледай сеир. Що мислиш че англетата не ходят в Гърция? Щото там пиячкат е скъпа. Мисли Сийке мисли.

48

И мините и мините

преди 2 години

Като добавим и огромните мини които ще се търкалят по плажовете докарани от теченията и картинката става бомба! Грандомански бетон, гоелми цени, големи мини! Въобще - всичко е голяма работа!

47

Чоко

преди 2 години

Мисля, че Путин може да разреши проблема с презастрояването. Няколкодневен обстрел и ще се върнем към нормалното.

46

Анонимен

преди 2 години

Смях! А когато деряхте по 3 кожи от туристите за, меко казано, съмнителни от към качество услуги що не ревахте?Беше ви ок да тровите клиентите си с храна с изтекъл срок и менте алкохол, а на персонала да подхвърляте подаяния.Е, свърши се. Време е за фалити!

45

Док

преди 2 години

Юли 2021г. Местност Иканталъка до Балчик, почивен к-кс Свети Георги. Плажа смрад от водорасли всякакви отпадъци. Платена зона на 90% и площта на плажа. Свободната зона беше със бонус свлачище(не се шегувам)! Супа 8лв, основно 15-25лв, бира 5-6лв в един прогнил ресторант на плажа. Безплатния басейн с минерална вода към комплекса беше с консистенция на рибена чорба с девесил. Стаите с потрошени мебели и комари в баните. Съдържателите на тоя цирк, някакви рокери бръмчаха нон стоп. Абе супер си беше

44

НеРазбрал

преди 2 години

Какви германци, какви чужденци. Такава анархия, като в БГ няма никъде( поне от Евросъюза страните)! Защо турските курорти са пълни- ами там има забрана за строителство през летният сезон ! Отделно, че обслужване, храна, че дори има и двойно измерване, но в услуга на чужденците?!?!?! Как тогава да почивам на нашето Черноморие ?

43

Анонимен

преди 2 години

Много готина снимка. Лятото ще дойдат туристи.

42

ПУЛ СЕРВИ3

преди 2 години

:)))))))

41

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на 200 километра директно срещу Одеса. За България нищо не се чува. По-добре е в момента да подаваме позитивни новини към пазара в Германия, свързани с това, че Covid е отминал, че в България е свободно, нямаме изисквания за сертификат.. . . . . . . . . подаваме позитивни новини към пазара в Германия,, ЩЕ ВИ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ, ЕЛАТЕ!

40

Алов

преди 2 години

Да ги изжалиш, а като забраняваха хладилните чанти по плажовете или си заемаха чадърите с кърпи от предната вечер , никой не рева

39

Анонимен

преди 2 години

е нали им дават по 40 лв на украинец+ дще няколко милиона помощ - какво пищят мутрите - я да си плащат данъците

38

БЪЛГАРИНО

преди 2 години

БЪДИ ПАТРИОТ! Отивай на мут..морието да плащаш цаца по 15лв, бира по 10лв, паркинг по 10лв, празен стол по 50лв, бърбатон по 40лв.

37

Анонимен

преди 2 години

Е хайде де, ние от години ви чакаме да фалирате. Ох каква хубава новина. Се.л.та.ците "хотелиери" по морето вият ли вият, музика за ушите.

36

Да фалират

преди 2 години

Ама бетона ще си остане там дето залели цялото българско черноморие.Ще само по-хубаво да са по-малко и да са фалирали тези преяли бизнесмени.

35

Алчните хотелиери

преди 2 години

Толкоз много са бетон изляли само за пари ламтят НЕ може всичко да е туризъм и хотели има и други бизнес сфери много по-смислени и полезни от увеселителният бизнес.

34

Иската ПАРИ

преди 2 години

Това е целият зор тоя бизнес дето нищо не произвежда ще иска дарения в пари от държавата.

33

Анонимен

преди 2 години

Хотелите се напълниха с бежанци. Получават за това пари. Кога хотелите в Бургас и Варна са работили зимата. Стига сте наривали.

32

Перничанин

преди 2 години

Проблемът не е войната, а мизерното ви обслужване и неграмотното управление. Какъв бюджет ви гони, вие сте частници както останалите фирми в България. Като не знаете как, фалирате и точка. Правете сметка при такава природа и хората ви избягват до къде сте я докарали!

31

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво очаквахте с украинските мини, плаващи в Черно море и с американския башибозук, който днес нахлува в България от Гърция??? Хората не са луди да идват на почивка в държава, която се приготвя за нападение срещу Русия, след което 100% ще изяде руските бомби и ракети.

30

Адмирации

преди 2 години

Никой не иска да плува във води с мини в тях. Като се има предвид и инфлацията в цяла Европа, от къде да дойде този поток от туристи? Скоро фабриките няма да имат газ, ще плащат скъп ток, а произведената стока ще пътува до крайния пазар със скъпи горива. Живота за 3 месеца поскъпна с 30 до 40% в цяла Европа.