35

Анонимен

преди 2 години

Народ, който с една мокра кърпичка си изтрива ръцете, волана на колата, таблото и накрая обувките, не може да бъде унищожен. Народ, който не трепва пред поскъпването на хляба, не може да бъде унищожен!

34

Анонимен

преди 2 години

моята е от 2002г.и е на 110000км.купена нова в България

33

Анонимен

преди 2 години

Еммм, да се подготвим за богатство тогава! Ще бъдем скоро всички милионери и милардери в лева........

32

Анонимен

преди 2 години

Промяната е факт. Да се теглят още милиарди кредити. Децата ще ги плащат!

31

Анонимен

преди 2 години

ти самият със сигурност

30

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори, и да бъде беден.

29

Анонимен

преди 2 години

Народ който на 1 март се закичи за здраве с мартеници от Китай никога не може да бъде унищожен.

28

1

преди 2 години

василев,вие не се готвите но 95% от българския народ ,едвам връзва двата края.

27

Хикса

преди 2 години

Да ви го тура на всички икономисти у главата.Може ли някой да обясни как ЕЦБ искупува дълга на държави като Италия и Испания и в същото време печата пари от нищото.9-ти ден Испания я тресе транспортна стачка,блокаж от всекъде,днес национален протест,а в медиите нито дума.Две години ваксинационен терор,а сега заразените дори 1 ден не трябва да се изолират,кви беха тия глупости две години.Чутка ви майна.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз съм първа класа беден. Това означава, че имам смартфон и лаптоп, с които мога да вляза онлайн във банковата си сметка и да видя, че нямам пари.

25

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

България я чака завръщане в 19-ти век като след Освобождението. Заради зелената енергия и липсата на руски газ рискуваме срив на електропеносната система през зимата когато заради безумната помощ за отопление всички ще са пуснали климатици и печки в студените дни. Подобен срив се случи я щата Тексас преди няколко години и на много места нямаше ток над 1 месец. У нас вероятно електроподаването няма да бъде възстановено и след 6 месеца ако трябва да се сравняваме със САЩ.

24

Анонимен

преди 2 години

Вие с кюлчета,няма да обеднеете,не сте бедни и гладни и сега,Ама ние с"гайдите"дето сме ограбвани от всякъде и всячески със сигурностА много от нас може и да гушнат,букета за да не обеднеете виеСрамно е да си го признаем но дори и за погребение пари нямамеПълни са и гробищата вечеМестата са запълнениМоже да започнат да ни заряват по дворовете и в градските градинкиТа сме оптимисти,ама друг пътТретото действие на"пиесатаЕС"ще е последно и окончателно за много от насВсичко върви по сценария на Юда

23

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че богатите хора няма да обеднеят и да мизерстват. Политиците си гредат от тяхната стряха положението и е нормално да не им изглежда страшно, но какво да кажат пенсионерите, инвалидите, хората в малките населени места. В крайна сметка БГ не е само бизнесмени, политици и крадци.

22

Анонимен

преди 2 години

Бедния човек тои само за храна говори,тои е беден защото е гладен

21

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

У нас е на лице крайна бедност и пестенето от храна, невъзможността много хора изобщо да се отопляват и да има пестене от лекарства при пенсионерите са много добър показател за това. България сега е много по-бедна отколкото беше през 80-те години на миналия век, България днес е бедна колкото е била след загубата на войните в началото на миналия век. Спад в покупките на горива с над 30% при увеличение на цената с 50 ст. е поредното доказателство, скоро 2 милиона шофьори тръгват пеша.

20

до 19

преди 2 години

Нищо не е изчезнало. Не се бъзиикай! Хахаха виж горе има в едно като тетрадка и показва брой коментари. Горе над полето за коментари където е изписано По публикацията работи: еди кой си.... и под него гледай броят съвпада с тези в полето. Само където се вързах да ги чета всички и да ги броя. :D Преметна мееееее. Абеее, ти да не си от ПъПъПъПъ? Професионални лъжци. :D

19

Кои ние, бе Кермит

преди 2 години

Жабока? Ние сме си бедни, мислете му вие, че ни писна от вашите продажни *** и дупедати!

18

корекция

преди 2 години

Заглавието да се чете "Не трябва да се готвим за още по-крайна, нечовешка бедност", защото и в момента сме на дъното, разбира се като изключим еврофондгепачите.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички ще станете милионери! В магазините всички стоки ще са луксозни. Луксозна баничка, луксозна боза, луксозен хляб, луксозна вода.

16

Анонимен

преди 2 години

На бедните хора животеца им е жалък жалкото съществуванетука не говориме финансово говориме за други аспекти от живота,бедните хора са малки хора малки душички,това са страхливи хора теса бедни защото са бедни емоционално,дори не смеят да си помислят да си помечтаят.