75

Анонимен

преди 2 години

Това пси е лично мое мнение, но този беше много читав. Кирето харвардски, че ни довърши.

74

Анонимен

преди 2 години

Е, па ние сме готови за бедност. Нищо ново под слънцето. Но сега се прибирам вкъщи и гледам скъпи возили едно до друго. Едва се промъкнах. Тия не ходят ли на работа?

73

каза че

преди 2 години

Прогнозира оставка на правителството и нови избори за да няма бедност.

72

Анонимен

преди 2 години

Стопли се времето ! Нито ток ще включвам , нито скъпа храна ще си купувам .Колата я направих на газ , имоти не планирам да си купувам , изчистил съм си кредита , така че можем да им объркаме прогнозите .

71

Жужету Хаяско

преди 2 години

С тва дето излалажих пред медиите, искам ви каа, чи аз съм си добре, а аз съм добре, гато вий сте зле! Как стана така? Бех жуже на Цара и там ви взех всичко, каквото можех да ви зема, тогава! Заедно с Лъвъ Велчев;))) За 800 дни ва изсулихме, толкова ни трябваха;))) Сега имаме много и дори и ей туа да стане патаклама, ний па, че имаме! Ако нещо я закършим, па ша взеим от вас, квото е останало;)))

70

НеРазбрал

преди 2 години

До кога ще се дава слово на такива прогнили *** ? То Роско чехъла, то юпито Ники, все нас-ра-ни ***, решили с глупоста си да напомнят за своето съществуване?

69

Анонимен

преди 2 години

Краставици на 7 или на 5 лева не си купувам , така че или свалят цените или големите вериги ще си внасят евтини краставици . Същото е с горивата и с другите стоки . Като спре потреблението ще и дойде акъла .

68

Анонимен

преди 2 години

Пълен бойкот на спекулативните цени които ни натресохте !

67

Teo

преди 2 години

Приятелю, ние сме в ЕС. Горивата поскъпнаха с над 40% за 6 месеца. Инфлацията в ЕС гони 30% за това време. Индексации на заплатите - йок! Ние и без това сме с най-ниските заплати в ЕС. Правителството прави някакви отчаяни опити да изкара бизнеса на светло с МРЗ 710 лева, но пак е в пъти под тази в Румъния. Всичко читаво избяга - износ на продукти с висока добавена стойност - почти няма! Какво и кара да мислите, че нас инфлацията ще ни заобиколи и ще просперираме?

66

Анонимен

преди 2 години

Този живее в корупциония свят да гълта пачки от чужди .Видя се при царя 800 дни .70% от българите са зле ,работят за 900 лв и пенсии по 430 лв .Това е геноцид целенасочен към самия народ .Все пак е сме 15 г в ЕС .Младите бягат и не зная статистика ,но над 1 млади са избяга ли от 90 насам .Василев вземе се разкарай в чужбина и никога не се връщай

65

Светлинни години

преди 2 години

Доста подготвен икономист. Единствено при царя България вървеше реално напред. Николай Василев не може да се сравни с никого от сегашните смешници начело с кирчо и кокорчо. Какво стана с завода за ел коли в Ловеч? Предполагам, че до дни ще плъзнат по целият сеят. Въобще целият кабинет е един фарс. 4 неадекватни партии се наредили на софрата и консумират. Нулева отговорност, нулеви резултати. Ако не броим високите цени на всичко като резултат.

64

Лява ръка-десен джоб

преди 2 години

Или как там беше-"Леви цели с десни политики" ! Дрън, дрън ! Както винаги така и сега - става въпрос за пари ! Н.Василев каза още в интервюто (естествено тук това услужливо е отрязано) че ще продължи да пита за откраднатите 9 милиарда в края на миналата година само за 10 дни. Болшевишките кияци и техните жълтопаветни патерици от наколко дни ни надуват главите с едни "непоискани 550 милиона", въпреки че тези пари не са в хазната заради решение на НС с гласовете на същата тази шайка манипулатори.

63

българка

преди 2 години

Този плазмодии откъде изпълзя ? Последно време навсякъде по телевизиите го показват да плещи глупости. Беше се поскрил, на никого не липсваше, никой не е питал за него и никой не му е искал "компетентното" мнение. Сега като какъв се изживява ? Станал е още по-грозен и противен.

62

Знаете ли

преди 2 години

какво е Бедност - Бедност е да Мръзнеш в Панелен Ковчег, щото не може да си платиш Отоплението, но все да приемаш по 2 000 Кcal в нискокачествена храна и поне да не си гладен! Ние вече сме Отвъд Бедност, защото 10 яйца, което са едва 30% от тея 2000kCal минимална дневна дажба или около 700kCal са вече минимум 3 лева и ти трябва и ток (или някаква форма на енергия - може и газ или дърва) за да ги сготвиш, това означава, че за 10 лева трудно може даже 2000kCal в храна вече може да си осигуриш!

61

Анонимен

преди 2 години

Сайтът на варненската групировка с три буквимного често започна да ни цитира Николай Василев. Всяка седмица статии с него. Той пък е човек на троянския кон слави трифонов. Сещайте се.

60

Доктор Хаус

преди 2 години

Това Милионерче ще ми говори за ... "Бедност" ?!?! Тоя изобщо знае ли какво означава ... Бедност ?!?! Все едно Валери Божинов или някоя си Златка да ми говори за интелект и култура !!! БЕДНОСТ е да взимаш една и съща заплата в продължение на години - цените да се вдигат - но заплатата , или пенсията ти да стоят на същото ниво! И ей такива мрънкалници с много кинти , като тоя - ДА ТИ ОБЯСНЯВАТ ТЪПОТИИ , че не си бил беден! Вас ли да слушаме или да си гледаме джоба , а ?!?! Безсрамници !!!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Рядко пpocто изказване! Как да не се готвим за бедност бе майна? При 5лв за краставици, 2.90лв кило хляб, 6лв за литър олио и 3лв за кило бензин/дизел за какво да се готвим? На кого ще му вдигнат заплатата с 35% за да не усети тия цени? Рядко пpocто изказване!

58

Анонимен

преди 2 години

Започнахте да обръщате палачинката , като видяхте че народа сви потреблението и не ви се върза на спекулативните цени . Оборота по бензиностанциите падна с 30 % , олио спряха да купуват или вземат по една две бутилки , никой не сяда по ресторанти с надути цени .Хората ограничиха пазаруването в интернет , пак като излишен разход .Икономистите започнаха да виждат стагфлация и започнаха с другото мнение .Циркаджии !

57

Анонимен

преди 2 години

Приказка за стълбата .

56

Анонимен

преди 2 години

Виев никакъвслучайняма да се готвите за бедност!Ясно е кого готвите за бедност.И вие, и ние сме едни и същи.