110

азов logo?

преди 2 години

Абе някой виждал ли е логото на Азов? Това си е Буквално това си е логото на SS ?? Украйна е с президент еврейн, а войските му са с логото на SS ??

109

Тънка мисъл

преди 2 години

Разбирате ли, как краварите се опитват да завладеят европейският пазар. Спиране на руските суровини и всичко минава през пазара и акциите на хамерикана. Така повечето страни от Европа стават подвластни на краварите за вечни времена . Уж да помогнат на укрите, ама си действат подмолно да отстранят добива от Русия. И наш Киро лъжата им приглася.

108

кшсидди

преди 2 години

До АнонименУскъпило!!! Ей, не го научихте този български език.....

107

Анонимен

преди 2 години

Само дето пропускате да кажете, че скокът няма да е еднократен, а всеки ден горивото ще подскача по този начин. Докато не освирепее народът и не изтрепе със сопи виновните предатели.

106

Анонимен

преди 2 години

като стане 5 лева и резко трябва да излизаме от всякакво евро и нато .. ще си вариме опинците да има нещо да изядеме и ще си ближеме чуя за сол ... а кире е още с канадско гражданство на него му е лесно

105

да

преди 2 години

Гледам тук русофобите бли готови и 50 лв да плащат за гориво. Идиотизъм отвсякъде ,не че им вярвам ,просто Русофоб = Злобар .

104

Блгарин

преди 2 години

И два лева на литър повишение жертван, ако това ще ни освободи от руско робство.

103

gogo

преди 2 години

Спрете лунатика Путин! И за 20 стотинки и за 20 лева...

102

Анонимен

преди 2 години

Като чета колко повредени хора има от евтината пропаганда лееща се от продажните медии, май наистина си заслужаваме това което ни се случи досега а и това което тепърва ще ни дойде на главите! За жалост когато ни докарат дотам, че няма да има какво да сложим за ядене на детето си, няма как да се стоплим зимата, даже дори да ни е светло през тъмното, тогава ще разберем докъде са ни довели тези наши доброжелатели, но ще бъде много късно!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Другите държави свалиха ДДС и акциз и не позволиха спекула . Зареждайте колкото може по-рядко и ще видите че ще реагират .

100

Анонимен

преди 2 години

Значи ключовото изречение е , че потреблението е спаднало с 30 % . Още малко бойкот и ще ги свалите .

99

Да бе

преди 2 години

До Българин----Българино кажи къде работиш че да се пазарим там и ние. по думите ти се вижда че не си много умен явно работодателя ти плаща добре.

98

Да бе

преди 2 години

До Кики--- Ех Кики ! При теб охолният живот е факт щом разсъждаваш така космополитно и неангажиращо. Предполагам че ти или татенцето сте напипали далаверка и си цуцате от държавната или корпоративната каца с мед и затова си тъй далеко от реалността.

97

мъкааа

преди 2 години

Тук не става въпрос кой на кого е фен,а българския интерес .Вижте какво правят другите страни около нас.Простотията и липсата на аналитично мислене ще ни довърши.Затова сме и най-бедни .

96

щото сме ,,умни'

преди 2 години

Сега се бием за олио,скоро ще се бием за свещи и ще готвим в казани на открито за целия блок.Тук и без война причинена от вън си я запалваме.Бижте колко умен се оказа Ердоган/не вярвах ,че някога ще го кажа/

95

Анонимен

преди 2 години

До а в Украйна Възможно е украинците да влезнат в Москва с Байрактарите. Изобретателните украинци са намерили начин с помоща на няколкото хиляди приемника на интернет от Старлинк подарени на Украйна от Илон Мъск да монтират приемник на борда на Байрактара и да го направят сателитноуправляем.и радиуса на действие от 300км става на 2200км. Така че спокойно може да отиде от Киев до Масква да стреля по Кремъл и да се върне обратно.

94

Анонимен

преди 2 години

Аре няма нужда се жертваме за нацистите. Изобщо не ми дреме за тях и нямам намерение да плащам някаква цена за техните грешни решения.

93

Vvv

преди 2 години

Плащам :)

92

ан0н

преди 2 години

Ще плащаме 20 стотинки повече, а някоя африканска држава вместо от арабите ще почне да купува нефт от Русия по-евтино. И каква ще е разликата?

91

до 116

преди 2 години

Миличък, аз съм краварче и точно, защото съм с такова мислене, не съм бедняк, като тебе. Не ме интересува дали е 5лв. бензинът или 8. Но ти ще плачеш и ще зарешеш Е60-тата на трупчета. Мерси.