130

Христо

преди 2 години

Който не може да кара магаре, да се оправя.

129

туз

преди 2 години

братя Българи много сте богати НО ще пеете Алеша...,

128

Анонимен

преди 2 години

Е то именно това "работа имаше за всички" съсипа соца. Дори да си най-големият мързел, бутаха те някъде там и кюташ на заплата, без нищо да вършиш. И маса народ свикна на лежачка, за която да си взима парички и да не се замисля как ще приключи всичко това. А то приключи с гръм и трясък. Някои хора още не са се отърсили, вече 30 години, от шока, че трябва да се работи.

127

Българин

преди 2 години

И два лева на литър повишение ще плащам, ако това ще ни освободи от руско робство.

126

Анонимен

преди 2 години

Много хубави неща имаше----------Е, да, после се оказа, че трябва да платим и сметката. Щото се оказа, че всичко това е било на кредит :)))

125

Анонимен

преди 2 години

Те в тази организация дали не са всички на руска хранилка...

124

Анонимен

преди 2 години

думата "ПРЕДПОЛАГАМ" е много важна в тази статия, щото от предположения в европа вече минават на купони за олио и хляб

123

айде бе ?

преди 2 години

И на какво отгоре, като в момента цената на нашите горива е най-висока - преди акциз и ддс.Ако плащаме цена на литър, съизмерима с тази в страни от ЕС, и добавим нашия акциз и ддс, които са по-ниски, цената при нас трябва да е под тази в ЕС.Хайде да отчетем производствените разходи - заплатите на хората в нефтохима не са като на хората в рафинериите на тотал, БП или ОМВ в западна европа. Накратко - докога руския лукойл ще продължава нагло да краде обикновенния българин ?

122

До "спомени&quo

преди 2 години

През 1988 г. имах и цветен телевизор, и кола, и домашен телефон - вързани два на дериват. Отоплението ми беше стотинки на целия апартамент, билетът за автобус - 6 стотинки, баничката - около 10 стотинки. Никой не се страхуваше, че ще остане без работа, отопление и храна - това поне беше осигурено за всички. Както и адекватната здравна грижа и образованието. Лев не сме плащали за уроци и за лечение. Много хубави неща имаше - стига човек да не е склерозирал до там, че да ги е забравил.

121

спомени

преди 2 години

През 1988 си имаше поговорка-"левче-кефче".Средната заплата по официална статистика е била 225 лева.Седем година съм чакал да ми свържат домашен телефон.Телевизор си купих по случайност,а кола изобщо нямах.Единственото по добро бе,че бяхме млади.

120

до 155

преди 2 години

Откъде вече танкове в Русия? Украинците им видяха сметката.

119

Анонимен

преди 2 години

Тука виждам много Сашовци Иоедановци които пишат смешки.

118

съгласен

преди 2 години

По добре бензин по 4 лева отколкото руски танкове в България!

117

Хахахаха

преди 2 години

Само толкова?! Ако това е цената да не плащам на пияните рашунгери, бих плащал и бонус отгоре!

116

Анонимен

преди 2 години

20 ст. на колонка и бензинджията ще ви заражда бензин от 5 колонки по малко.

115

Анонимен

преди 2 години

Да го спират, и 50 стинки отгоре да е, един път завинаги да се откъснем от тия допотопняци. Тамън ще понамалеят и задръстванията. Питах бащата 88г литър бензин 0.80лв, взимал е 200лв демек можел е да сипе 250литра. Сега и 4лв да стане при средна заплата 1300лв са 325литра. Демек свикнаха на евтиното сега и затова се задръсти всичко. Кой не му е по силите има метро, БДЖ, айде и те да живнат малко а не всеки се качил в барака за 3-4 бона и пуши кат тец.

114

Как е протестъри ?

преди 2 години

Продължавайте Пеша. Сега по добре ли живеете от преди година? Няма да мрънкате. Нали това искахте промяна ? Ако сте недоволни, излезте да поскачате на Орлов мост и да опикаете на хората входовете. Но щом ви харесва при Пелтека си стойте в къщи. Интересно какво постигнахте след Герб ?!

113

пена

преди 2 години

"Искам да купувам руска газ и петрол и да спонсорирам Путин и руската армия" - Искай си. Ама те на теб ти плащат в рубли а за петрола искат долари :-D

112

пена

преди 2 години

"Той добави, че има спад и на потреблението с 30%."И това не е малко! 30% по-малко приходи за скапаната руска енергийна мафия!

111

Анонимен

преди 2 години

И скок с хиляди жертви и робство ако не се противопоставим.