12

Извод

преди 2 години

Според минусите, тук пишат поне трима преминали на левия бряг.

11

Анонимен

преди 2 години

Баси хухавелниците, нямам думи.

10

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е какво ще се "изходят"по въпроса феминистките организации.Защо мълчат гузно.Не вярвам да им е приятно бивши мъже да ги мачкат като тир 🍅 на магистралата.Хайде да ги видим!

9

Анонимен

преди 2 години

А не може ли някой сумист 350 кила да участва в бокс срещу жени и да иска да го наричат "маргаритка"? Бих го гледал тоя мач, ама ще е около 10 секунди.

8

виж ти

преди 2 години

Този е еретик! Браво за изказването, но спред ортодокс-либералите това си е чиста хомофобоя.

7

Анонимен

преди 2 години

Ама защо напират за женските състезания,защо жените *** не напират за мъжките.Тарикати.Ако не оправят тези недоразумения в бъдеще ще има само мъже и *** на състезанията,просто жените няма да могат да се класират.

6

Анонимен

преди 2 години

Има само едно правило. Всички видове *** и, оbrатни и пр. недоразумения, по затворите. Защото тези същества са против законите на природата. Нямат работа сред нормалните хора.

5

Анонимен

преди 2 години

За тези същества трябва да има отделни съзтезания. Не им е мястото нито при мъжете, нито при жените.

4

зизитоп

преди 2 години

от желание да угодят на педерунгите навредиха на жените , а уж за тяхно добро бяха тези свободи. либерститие влязоха в собствения си капан.

3

пияница мистик

преди 2 години

Пак омотана тотално статия. Трансджендър означава, че някой не се чувства добре в тялото си в което е роден. Примерно си се родил мъж, ама искаш да си жена и обратното. А тези са транссексуални. Мъж си прави операция и става жена с всичките и там полови атрибути и обратното - жената става мъж. В такъв случай разбира се, че мъж станал на жена в състезание ще е по-силен :)))

2

Анонимен

преди 2 години

всичко доказва, че тези хора вървят срещу природата си и ако имат други проблеми, то смяната на пола няма да ги оправи, поне да не се бутат където не им е мястото и печелейки привилегии по неправилен начин.

1

Хахаха..

преди 2 години

Началото на края.Богоборци нещастни! Не Путин,на Путин кучето,дет му го подари наш Боко ще ви види сметката!