11

о, не ..!

преди 2 години

В къщи пия всяка сутрин преди работа "син йод". Цепеняк съм, сила, възможности ... направете справка а този йод ...

10

Анонимен

преди 2 години

Някой май е пуснал слух че много се търсят йодни таблетки, демек много ни е страх Русия да не ни цапне ядрена ракета ауу. Други могат да пуснат радиация и да кажат руснаците са.

9

Анонимен

преди 2 години

Могат да се купят за 4 лева,но ги няма в нито една аптека!Колко ли време ще мине,докато ни раздадат хапчетата,ако въобще някой мисли да раздава!

8

Ангел

преди 2 години

Едно време в даскало пиехме йодни таблетки профилактично щото имаше много гуша и други заболявания на щитовидната жлеза по нашия край ! Организма има нужда от Йод затова солта се йодира !Тези които пият само изворна балканска вода знаят това много добре !

7

До Анонимен 3

преди 2 години

Аптекар, фармацевт...............все тая.................нали 80 % от фармацевтите са прости продавачи на лекарства...........да не мислиш, че измислят нови лекарства...............хаха............прости магазинери на лекарства с много пари са......аптекарите!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека.............слушайте го, и аз като биохимик ви казвам същото............да се гълтат йодни таблетки ей така...........щото щяло да има радиация е голяма глупост!!Мога да изнеса цяла лекция по темата............но край на безплатните лекции!!!

5

Бай 100ян

преди 2 години

Аре стига глупости. Ядрените взривове ще са на 7-8 хил километра на запад от тук. Радио частиците са много по тежки от въздуха и няма как да прехвърлят океана. Руснаците преди да ги заличат ще им унищожът военните спътници в орбита със специално лазарно оръжие и Американците няма да могат да изстрелят и 1 междуконтинентална ракета !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Ама Киро нали каза йонни таблетки че трябвало/ Йонни, йодени, от йод, идйод.

3

Анонимен

преди 2 години

"Аптекар"? ФАРМАЦЕВТ драга некадърничко

2

Приятел на България

преди 2 години

Човек който е неприятен и токсичен, така е защото ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА са му повлияли много сериозно, за да не го искат хората!Става въпрос за мен !

1

Вредни са

преди 2 години

Я си пием по 3 капки йодна тинктура в чаша вода с лимон всяка вечер преди лягане.