18

голяма опашка,бе

преди 2 години

Интересно след тия кой ще е следващия,дето ще ревне за пари от държавата!?

17

птицевъд

преди 2 години

цените на майбасите скочиха до небесата. няма елктроника, няма части, няма сплави. па и с тея мини по мутроморието, че трябва на малдивите тази година и това пари струва. яхта исках да сив зема, три етажна, като тея другите с българските знамена в хидра и по гръцките острови. имам и едни каторжници бачкат при мен от 10 години нъ съм им вдигал заплатите. айде дайде едни 10 мелеона де. за украинците толкова давате само на ден. не майка а мащеха е тази държава.

16

алоо

преди 2 години

Айде, който е писал статията да се порзрови малко в субсидиите от ДФЗ преди да напише тази глупост.Който има птицеферма-бройлери или кокошки носачки получава ежегодно напълно приемлива субсидия от държавата без прекъсване от 11 г. насам.Затова че не са включени в глупавата мярка "ковид" въобще не ги оправдава.

15

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян.

14

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен - птиците се плашат от взривовете. Вярно, че взривовете не се чуват в България, но птиците четат новините във вестниците.

13

Анонимен

преди 2 години

Интересно тях как ги афектираха ковид мерките, които вече така или иначе ги няма. В тази държава всички само помощи искат, не сме ри пазарна икономика

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАТО ЧУЯ ЗА ПТИЦЕВЪДИ И СЕ СЕЩАМ ЗА ПУРКО

11

!!

преди 2 години

Това да не е оня Пиле Градус - дето беше ковчежник на тиквата - нормално да му паднат приходите с 80%

10

Анонимен

преди 2 години

Пилешкото вече е по скъпо и от свинското като надуха цените птицевъдите ами и от държавата искат помощи. Не са лу вече нагли? То ако внасяме пилешко месо и яйца ще са ни по евтини от колкото от българските спекуланти- производители и търговци. Да не забравяме, че има и държавна спекула. Искахте промяна ето я, сега ще ви крадат и ще си мълчите.

9

Анонимен

преди 2 години

Всеки бизнесмен иска помощ от държавата, но наравно с това вдига цените. Редно ли е един път да вдигат цените и да се оправдават със скъпия ток, а след това да искат помощ? Нали си калкулираха цените спрямо скъпия ток? Пилешкото и яйцата ще ударят цената на златото. Алоооуу!

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Птицевъди птицевъди а яйцата от Полша

7

Анонимен

преди 2 години

Аве стига с тва ,,спасяване ,,ве . Населението ни изчезва и губи потребление от еврог.ейско робство и затова и фирмите трябва да се преполовят поне . Трябва да фалират а не да ги спасяват тез дето бъркат в кофите .

6

Анонимен

преди 2 години

НПО-та, фермери, хотелиери, ресторантьори, ,,социалнослаби" -всички реват за субсидии, а няма кой да ги изработи.

5

Анонимен

преди 2 години

Да внимават, че ей сега ще им пуснат някой птичи грип и ще стане няма птици, няма проблем.

4

123

преди 2 години

Айде и тея ревнали. Как по-точно са заавгнати от covid мерките, че не разбрах? Нали е капитализъм и са бизнесмени, за чий ми е да ги спонсорирам с моите данъци? Те спонсорират ли ме за високите цени на всичко и замразената заплата????

3

Е,държавата

преди 2 години

Да ви помага .Но не и с парите на данъкоплатците-да ни продавате пилета по 6 лв килото.

2

А,

преди 2 години

На Иван Пилето трябват ли му държавни помощи?Да си вземе кюлчетата от Баце.

1

Анонимен

преди 2 години

Помощ само от арменския поп.