47

Анонимен

преди 2 години

17 милиарда - та това с 6 лодки 5 самолета и няколко къщи. Направо ги съсипахте. Муахахха.

46

До 45

преди 2 години

До ????Моля?!?!!! Кои са кадърни бе ти наред ли си в главата! Кадърни са да се напиват до насирaне, за друго не стават. Бил Гейтс поне е станал милиардер благодарения на това, което е направил, а не наготово (колкото и да го мразя)

45

Ким Чен Ун

преди 2 години

Не си дръжте парите в щатски банки, балъци от Източна Европа! Слушайте батко си!

44

Така е

преди 2 години

Лесно дошли, лесно си отишли. Сбогом милиони, та дори милиарди.

43

Браво Господине

преди 2 години

Страхотен модел, г-н Путин, браво! 35 човека е*ат мамата на 135 милиона души и ги задушават като гнусни ***.

42

Анонимен

преди 2 години

Да си ги на.вре там дето слънце не огрява. Не се наядоха

41

Анонимен

преди 2 години

До ???? - "Защо им завиждате на хората...............руснаци са, но са кадърни, умни, имат бизнес" - Народа пропадна много морално последните десетилетия. Във форума е пълно с Русофоби, Укрофоби, мразят Араби генерализират цели нации заради ниските морални ценности на едни 5-6% от хората по света. Не само българите, а цял свят се контролира по този начин. Това са програми/ментални структури, на които поддават хората, с малки възможности, озлобени, предубедени. Цял живот с манталитет на жертва.

40

Анонимен

преди 2 години

Цялото имущество но Джордж Сорос е придобито по този начин. Финансовата криза от 2008 какво направи? Усетихме как обществените пари, вместо за качествено здравеопазване се преляха във фармацевтичната индустрия. В България обществените пари преминаха у няколко бизнесмена. Навсякъде е кражба и корупция, изсмукване на живота от 80% от населението.Това е капитализъм. Не им стигат парите ни, сега кръвта ни ще изпият. С новия световен ред. Война ни готвят - световна! В Европа ще я водят - за начало.

39

????

преди 2 години

Защо им завиждате на хората...............руснаци са, но са кадърни, умни, имат бизнес, имат милиони.............и какво сега, да им гепят парите западняците и западните банки , защото били хора на Путин..........ей това западното мислене е много сбъркано и извратено!!!!

38

????

преди 2 години

Я дайте да вземем парите на Бил Гейтс тогава.............той също е престъпник........има милиарди долари.... тоя тъ.пак продава една много *** операционна система Windows..........освен това той пусна корона-вируса и разработва биологични оръжия!! Нали така, селяни прости!!!

37

#

преди 2 години

Да откраднеш парите на някого, защото бил руснак и бил приятел на Путин...........това си е кражба......................100 %!!Я докажете , че са приятели на Путин! Не можете!!Я докажете, че Путин е престъпник! Не можете!!Защото престъпници са Буш(старши и младши), Барак Обама-черната май.муна и двете вещици...........Килъри Клинтън и Мадлин ол'Брайт!!Добър вечер, селяни прости!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Михаил Фридман - "не се притеснявам за себе си, притеснявам се за 100,000 работещи." Утре, ако затворите бизнесите ми, първо ще загубите моите над 50,000 души мениджмънт, второ ще загубите услугите, които предлагаме в Европейския съюз, а тези кадри на Европейския пазар нямаме с какво да ги заменим." Като Фридман подчертавам, че въобще не е роден в Лусия, а в Лвов, Украйна. Тези санкции са подигравка с нас в Европа и ако не приключев с тези детинщини ще започнат да наемат Кирчовци навсякъде.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо забравят да арестуват Атанас Тилев от Гщадт Швейцарив , а и брат му оня Валентин Тилев с яхтите и вилите ???

34

Анонимен

преди 2 години

Кога ще драснете някой ред за наемниците в украинския чуждестранен легион? Смъртността в редиците им е огромна и не могат да избягат, защото украинките власти им конфискуват паспортите и ги връщат на фронта където *** като мухи. Горките балъци, как се прекараха.

33

Д-р Исня

преди 2 години

Не 500 милиона долара, а 140 милиарда лева липсват. По тогавашен курс може и да са повече долари.

32

Анонимен

преди 2 години

Микаил Фридман в Лондон го каза много добре преди няколко дни. - "Ако си мислите, че олигарсите можем да повлияем на Путин, то водите много опасна политика, понеже не разбирате колко ПОД Путин сме всички олигарси и не разбирате естеството на управлението в Русия. Вие си мислите, че като ми спрете бизнеса и аз отивам и му казвам господин Путин, спрете войната, но няма такова нещо. Бизнеса е бизнес, политиката е политика."

31

Анонимен

преди 2 години

Дребни риби. Виж укрите - олигарси от рода на Коломойски , цар на био ор ъжията и с имение до Бъкинг. Дворец , а и краварските подобни ... леле... това са китовете.

30

новина

преди 2 години

Супер яхтата на Абрамович вече е в Чарно море да събира изгубените мини и украинското торпедо.

29

Крадци и престъпници

преди 2 години

Путин им каза че ако не си приберат парите в Русия ще им ги вземат. Да вяврваш на запдняк е като да вярваш на престъпник че няма да те обере. Запада така е станал богат с кражби, убийства и войни.Да откраднеш от западняк е като да откраднеш от мафията не е грях а възмездие

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя свят няма какво още да се чуди и мае с тия психопати. Ако такива изверги ще командват това кълбо, по-добре да се приключва.