58

Офффф

преди 2 години

Премиерът на Косово. Хахаха . Питайте и премиера на Македония 😅

57

Анонимен

преди 2 години

Скоро Путин, няма да има сили за нищо.

56

Анонимен

преди 2 години

58 С англосаксонците, както и с други народи, имаме обща съдба в свободния свят, в ЕС и Европа.

55

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се осланя на САЩ, за привилегии пред света, Косово трябва да се потруди и да стане правова държава. А не да преследва сърби, само защото са сърби, подкупвайки служители на ООН, УМНИК иИнтерпол. Да спре трафика на дрога и хора, незаконна търговия, през държавата Косово. Косовското правораздаване е ненадеждно, влияещи се от политическата конюнктура. Така е записано в Доклада на ЕК за Западните Балкани от 15.10 2021.

54

Анонимен

преди 2 години

Слава на малките сливи бати да си ги по хапва вие драскайте още има време до два.

53

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше един откачен дръти курти, то се оказа че бил косовар....

52

Сата НАТО

преди 2 години

Като дадат 50 Джавелина и 100 NLAW на косоварите и толкова ще са им мераците на сърбето.

51

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живее Сърбия! Долу еврео-турците в Сръбско Косово! Да живее Македония ! Долу еврео-турците в Българска Македония! Да живее Русия! Долу еврео-турците в Руска Украина! Да живее БЪЛГАРО-РУСКО-СРЪБСКАТА НЕПОБЕДИМА ДЪРЖАВА!

50

Неуморния

преди 2 години

До Жиката!Плосък да ти кажа че европа ЕС и НАТО НЕ СА Англосаксонците :) има всякакви има и турци има и гърци има поляци чехи скандинавците абе мазало е. НЕКОЯ ДРУГО ВЪПРОСЧЕ

49

Анонимен

преди 2 години

Да си гледа там кокосовото и изприщината, да не стане всичката велика албания да се събере пак под една круша.

48

Анонимен

преди 2 години

Това е може би първата страна в света е която 80% от държавните приходи са от продажбата и трафика на наркотици,хора и човешки органи...

47

Анонимен

преди 2 години

Путин - да, вчера му го казах във фейса :)

46

До 50

преди 2 години

То глупостта ще затрие хората не друго. Планета ще има и след тях. Само се чух "На агресията се отговаряло с двойна агресия". Е, явно си як примитив. Иначе, какво да очакваш.

45

Албански реотан

преди 2 години

Бай курти е премиер на Кокосово, а Фандупкова е президент на Шопландия.

44

Анонимен

преди 2 години

До оня с ядреният удар. Пич знаеш ли, че една губернаторка на Аляска искаше първата атомна бомба срещу Русия да е в... СОФИЯ????

43

До 47

преди 2 години

На агресията се отговаря с двойно по-голяма агресия. Това е теорията на игрите. По този начин агресорът се паникьосва и се кротва, както и му се свиват перките. Един ядрен удар по русия доста сте ги кротне. 300 отрязани глави на сърбета от албанците и излъчено по телевизията, ще вразуми много сръбчетата.

42

стига бе

преди 2 години

Какво да каже рожбата и пуделчето на САЩ. Изкуството създадена страна, за да е гара разпределителна на наркотици към Европа. САЩ си направиха и най-голямата база там, самолетите им си кацат без проверка от Афганистан. Даже не бива да се отразява мнението на този, но от *** какво да се очаква.

41

Анонимен

преди 2 години

Косово е света земя сръбска , Крим е Руски Луганс и Донецк също , слава Росии

40

Анонимен

преди 2 години

Абе, факт е че по тоя начин, с тези злоби и никакви протегнати ръце, ще има Трета световна война. И тя вече хлопа. Само че, подстрекателите и в света и тук ще изгубят всичко. Тогава просто няма да има Европа. Ще има остатъци от САЩ и от Русия. За Китай не знам. Но, той е далече. Тук, в Европа няма да е същото. Та.....повече преговори. С агресия, агресия не се премахва Санкциите само влошават нещата. Тогава, цената имотите в София няма да имат никакво значение. Просто ще се борим за вода.

39

Ооооо

преди 2 години

Не знаех, че мнението на премиера на Косово има такова огромно значение. Предполагам, че по важност е на 175 място в света от 195 държави и мноооогоооо и след това на нашия Кирчо. Нооооо....щом в "Днес" този "велик" водач на "велик" народ има тежест на мнение, не ми остава нищо, освен да преколоня глава, пред "могъществото" на Косово. Муа ха ха ха ха. А сериозно. Поредния у.мочко тръгнал да се изхвърля.