13

Анонимен

преди 2 години

Поредните станции на метрото в нищото. От блока ми в Левски Г до едната станция е 20 минути, до другата е 25 минути. Дали ще ползвам метрото?

12

аз

преди 2 години

аз съм от левски. и не искам да има метро. на тия от хаджи димитър са им се напукали панелките.

11

Щирлиц

преди 2 години

Яко усвояване ще падне....Е,ще има по новото трасе къде да тренират спелеолози,ама карай,нали е демокрация.

10

Тираджията

преди 2 години

Аз съм от Ямбол.Кво ме грее метрото в София?Защо и аз трябва да го плащам

9

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?Тва че някога съм прекрачвал граници, това не означава, че винаги ще е така!За в бъдеще няма да прекрачвам граници и даже няма да правя умишлени проблеми на никого !

8

Да бе да

преди 2 години

Много специалисти в България, щом 14 фирми смятат, че имат нужните техника, жива сила и познания за да подобен проект. Чудя се как не са тръгнали да строят по цяла Европа.

7

хахаха

преди 2 години

Яд ли ви е комплeксарчета. Където е ГЕРБ се строи, и правителството неможе да попречи, защото София се е доказала и има добър рейтинг, може от всякъде да вземе заем. А останалата територия боксува, магистралите са на стоп, обещават само едни мостове и тунели до Дунава, и щели някакви пътища с по 3 коли на ден да оправят. Аз и без друго на почивка си ходя със самолет ич ми не е дали ще има пътища. Чувствате ли се тъпo? Пръснете се от злоба, но това е ситуацията, уж все разбирате а накрая чeп....

6

мак

преди 2 години

План за възстановяване на България предвижда кинти за софийско метро. Хубава работа, ама просешка. Това с метрото е някаква грандомания, искате метро до всяко кътче? Освен това София е богата, да си го финансира сама, в България има много неща, които искат финансиране. Стига сте ни занимавали с метрото.

5

Анонимен

преди 2 години

На баща ми (82-годишен) вече съм му забранил да се движи с метрото...Блъсканица до шия, ще вземат да го бутнат, ще падне, да си счупи нещо....и без това вече не е добре с краката

4

Анонимен

преди 2 години

Братоев, хайде вече да пускаш кокала и да дадеш път на някой по-млад, а ? Отдавна ти е време за пенсия. Омръзна ни вече да ви гледаме с Фандъкова как обикаляте по обектите да се биете в гърдите, като че ли с вие с голи ръце ги строите.

3

Анонимен

преди 2 години

В тази община няма ли един умен човек. Технически университет, Химичеси, Лесотехнически, Икономически до там няма метро, релсите на някогашния трамвай се скриха вече под тревата. Може ли да оставиш без метро бъдещето на нацията и да тичаш към Левски жм. Явно не уважават образованието, влече ги селото.

2

Анонимен

преди 2 години

Защо инвестирате в нещо което е на загуба, а именно транспорта в София, кой ненормалник ви е дал заем изобщо?

1

ANONYMOUS

преди 2 години

Цяла България пустее, земя бол, тия тъ.паци се трупат един върху друг в тоя скапан град, много ни е малко акъла наистина!