49

Далай Лама

преди 2 години

Американците пратиха полския президент да опъне ушите на Зеления чорап , защото са рзбрали , че той е руска *** и не може да се разговаря с него за сериозни неща ! Полякът ще предаде нареждания на Чорапа , а той ще се прави на важен пред народа ! Пфу ! *** руско !

48

Анонимен

преди 2 години

Накъдето и да се обърнете, навсякъде генерали, фюрери, ***. Генерали в президентството, генерали в арестите, генерали,генерали,генерали. За да има мир, защо просто не застреляте генералите?

47

Кадърник

преди 2 години

Ами твоя "кадърник" като брои 3 млрд.за книжни фърчила,какво чакаш...Човекът поле е класен летец и онова,което прави в небето,някои бучки не смеят и да погладнат.Проблемът е,че след време няма кой да управлява тия фърчила,та трябва да си внасяме пилоти.По възможност американски и да им плащаме щедро.

46

Анонимен

преди 2 години

Държавата е унищожена. Възход за България! Народът трябва да започне да строи да създава всичко разрушено от тези които са управлявали страната. НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА . РЯБОТА НЯМА. ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ВИСШИСТИ. ТОВА Е ИСТИНАТА! РАБОТА НЯМА. ПАРИ НЯМА. ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ КАТО ВИНАГИ. ПАРИ ИМАТ САМО ТЕЯ ДЕТО КРАДАТ МОШЕНИЦИ И ДЕЦА НА НОМЕНКЛАТУРИ. НА НИКОЙ НИ МУ ПУКА ЗА ВАС. СЪВЗЕМЕТЕ СЕ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! И ОПРАВЕТЕ СЪБОРЕНАТА ХУБАВА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

45

абе

преди 2 години

тия двамата как не могат да разберат че хитрите американци ги въоръжават и насъскват да се избият а те гледат сеир зад океана и патриват доволно ръце

44

Анонимен

преди 2 години

Имал съм връзка с полякиня, нема нация която да мрази рашките колкото тях :)))

43

Анонимен

преди 2 години

Добре,че не ни е президент Плювналиев.Досега да е обявил война на руснаците.

42

г

преди 2 години

"Няма велика сила на света, освен Русия, която да има интерес от това България да я има" Това е истината.Англосаксонците винаги са играли против интересите на България.

41

Анонимен

преди 2 години

И как точно ще укрепвате Източния фланг? За едно парче от България питам...

40

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти си мека китка. Първият път гласувах за теб, за да не стане оная рабфачка *** президент. Вторият път те видях, че шаваш накриво и те пратих в трета глуха. Не се излъгах. Внимавай какви ги вършиш!

39

Адмирации

преди 2 години

Полша и Украйна, са стари руски територии, били векове в Руската Федерация! Тези 2 провинции трябва да се върнат при майка си, която ги създаде!

38

Некадърник

преди 2 години

Авиацията ни е такава, каквато я е оставило некадърното управление на Румен Радев !

37

Анонимен

преди 2 години

Ех,Зозе,много си злобна,*** Зозе.Спряха ли ти дажбата гербавите,та така си се нахъсала?

36

Анонимен

преди 2 години

А,Вие, не ходите ли на работа? По цял ден стоите в един измислен нереален свят и пишете глупости. А дори огромен % от хората ,се вижда и че не могат да пишат. Вие книги не четете ли. Добре е да вземете една мотика,защото тази земя има нужда от работа. Работа е нужна на ученика на земята!

35

Анонимен

преди 2 години

Не сте единни, господин Дуда! Радев само се прави, че осъжда войната за пред американците, но той реално не смее нищо лошо да каже срещу Русия, защото представлява руските интереси в България. А поляците не ги е страх да подкрепят санкциите срещу Русия и да окажат военна помощ на Украйна чрез Нато. Поляците са велик народ

34

Анонимен

преди 2 години

Дуда, кажи за Квашневски, който лично и той се е облажил от Буризма? Където и да бръкнеш смърди в тази Украйна.

33

Анонимен

преди 2 години

Дуда каза ли му как ще утилизира фашистите, които избягаха в Полша?

32

Адмирации

преди 2 години

Радев предава България, отдалечава ни от руските братя, а ние за братство между нас го избрахме!

31

Зозо

преди 2 години

Рундю отдавна не го канят никъде. Остава му да обикаля по села и паланки на някоя кьорсофра с отбрани комунисти :)))))))))))))))))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак наплюнчиха моливите.Не е лесно да си пр.ст.Питайте баце.