129

Анонимен

преди 2 години

Дудьов, Айде на Лоста от Първи Взвод!

128

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Другите държави имат президенти,България има лице оженило се за любовницата си и зарязало съпруга икона и деца красиви и здрави! Любовницата е за друго не е да се сключва брак с нея бедни ми Румене!

127

Анонимен

преди 2 години

Давай Радев мачкай ушанките..

126

Анонимен

преди 2 години

до 142 - Това означава, че Литва, Латвия, Естония, Полша и Чехия не искат да рискуват отново да бъдат поробени от московската с_ган.Може ли да имаш милиони хектари гори,а да внасяш суровина за изработването на картонени кутии за мляко и сок от...Финландия?Защо такава голяма страна внася тоалетна хартия и дамски превръзки,а не си произвежда?Можеш ли да имаш залежи на петрол,а да не произвеждаш автомобилни гуми за собствените си граждани поне? Ама апетит да повлекат и други блатото, колкото искаш

125

ХХХ

преди 2 години

Поляците са мъже ! Българите сме страхливци !

124

Анонимен

преди 2 години

Доскоро на това същество му плащахме заплата за "незаменимата" му функция, като говори или да не казва нищо, или да казва нещо от рода "Водата тече. Слънцето грее. Тревата е зелена." Днес вече му плащаме и да ни излага пред цивилизования свят като най-големите миж_итурки, самопоставили се в краката на един о терорист, който е загубил всяка връзка с реалността и човечността заради 20-годишното му преяждане с власт. Тоя срам ще го носим с години. И децата, и внуците ни ще го носят. РусоРоб гн_усен

123

Анонимен

преди 2 години

Единни сте на думи.но не и по дела. Без никаква военна помощ за загиващите украинци ! За какъв въздушен суверинитет със стари руски самолети бълнува Румен Митрофанов ?Кафа от угодническо-слугинско поведение към Путин ?

122

Анонимен

преди 2 години

Единни сте на думи.но не и по дела. Никаква военна помощ за загиеащите украинци ! За какъв въздушен суверинитет със стари руски самолети бълнува Румен Митрофанов ?Кафа от угодническо-слугинско поведение към Путин ?

121

ха ха

преди 2 години

Прокурватурата се е задействала тутакси и е извикала на разпит Рашков,Киро и още един..Де така да бързаше с вожда им...Лъсна и окончателно нас..ния ***.

120

1

преди 2 години

Господа Президенти,вие сте прави,обаче Европейските ви началници,отпускат 1 милиард,за въоражаване на Украин,дали чуват призива ви.

119

Анонимен

преди 2 години

Байдън е казал, НАТО няма да разполага свои войски в Украйна, но ако някоя държава от НАТО прецени, че е необходимо за националните й интереси, може да въведе свои войски на украинска територия. Какво точно означава такова заявление на Байдън трябва да се анализира.

118

Анонимен

преди 2 години

Единствените дето скачат против рашките са поляците.....правят го без да го мислят :))) Русофила Радев да се замисли, щото поляците не си играят :))

117

КАЗВАХ ЛИ ВИ..??

преди 2 години

К. ПЕТКОВ= РАДЕВ = НИНОВА... =...... ТРОЯНСКИ КОН НА РУСИЯ И ПУТИН В ЕС/НАТО.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен138Само да не им дадем тия с надпис НАТО,че тия май са приоритет сред снайперистите !

115

....

преди 2 години

Радев твоето място не е вече в Евро съюза или НАТО, хайде заедно с останалите русофили при пу.т.кин да му целувате задните части, страхливец такъв.

114

Анонимен

преди 2 години

Дуда има тежката дума в нашта система 4-4-2,ще сънуваме трансферната сума от Европа,Русия или това ***!

113

Анонимен

преди 2 години

"Правителството да разглежда възможността за изпращане на индивидуални защитни средства за цивилното население за Украйна - бронежилетки, каски, на които да пише "мутри вън" призова президентът."

112

Гиб Мелсън

преди 2 години

Американците са отказали да пращат войници в Украйна въпреки призива на Полша. Както знаем добре, най-големите русофоби в света са поляците.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113Ти ако знаеш полякините какво правят......все пак уважение към поляците, всички знаем за Владислав Варненчик :))

110

Руснака

преди 2 години

Путин бягай от Украйна докато е време.