18

Анонимен

преди 2 години

Много грозно политическо разчистване на сметки. Станишев защо не го арестуват?

17

До 13

преди 2 години

Бъркаш гербер.Не са се надявали да намерят кюлчетата и пачките.Те одавна са изнесени в Катар с Фалкона.Друга част са заровени под магнолията и в зайчарника.Дори и документите,уличаващи бившия премиер са унищожени.Но следите остават.Губят се едни 560 милиона,за които няма оправдание.Отделно обществени поръчки за тесен кръг хора за стотици милиони.И т.н.В Америка за такива престъпления дават по две доживотни присъди.

16

Анонимен

преди 2 години

Бойко е сготвен с курМит от Рашков баир

15

до 17

преди 2 години

Да така е, но твоя идол Пеевски също е в същият списък, а да на е говорим за постияните срещи между Горанов И Чекмеджан!!!! И на края просто изпържиха Черепа, когато не им е нужен!

14

Анонимен

преди 2 години

Освен Борисов и Горанов трябва да се арестуват и Николай Нанков и Лиляна Павлова.Тия двамата пълнеха най-много чекмеджето на вожда с държавни средства.Да си припомним най-скъпото саниране за 2 милиарда лева-7 пъти по -скъпо от реалното по време на Л.Павлова.Некачественото и скъпо строителство на магистрали пак по нейно време.После я скриха в Брюксел и щафетата пое Николай Нанков.Затова се возеше всеки ден в джипката до вожда.

13

Бай Гроздан

преди 2 години

Според някакво изследване баце предизвиква по-голям интерес от войната в Украйна,но двойно по-голям е към повишението на цените на стоките от първа необходимост - към 43%,а при него над 20%.При такова съотношение баце дори да губи партията му печели.

12

Хаха

преди 2 години

Абе къде заглъхнаха от ГЕРБ, какво стана там ?Май нещо напълниха гащите и се готвят за бай Ставри

11

Анонимен

преди 2 години

Надяваха се на нощно шкафче и няколко гардероба с кюлчета злато и пачки левове, евракис и далари. Защото ако ги имаше всичко щеше да мине.

10

Вьзмутен

преди 2 години

Безсилието на клалицията води дотам да расхождат баце като панаирджииска мечкаУви не могат и на малкият пръст да му стъпят - само стъжниха жйвота на хората с хипер инфлация и евтини панаири

9

Анонимен

преди 2 години

Цял народ знае,че е милиардер.Цял народ знае,че е крал като за последно.Магистрали,саниране,метро,турски поток,проекти за милиарди,от които 40% от парите са се връщали обратно към Борисов.Това го казват тези,които са давали.Само прокуратурата ни чула,ни видяла.

8

Бай Гроздан

преди 2 години

Само с едно обвинение няма да го задържат зад решетките.Ако бе обикновен човек щяха да му повдигнат и за нещо друго,но изглежда е като вода ненапита пред закона.Все пак вече е "окалян" и избори ще спечели само при зима като тази при Жан Виденов.

7

мак

преди 2 години

Прекалено много внимание му отделяте на тоя. Всеки ден знайни и незнайни хленчат по всички медии. Няма отърване.

6

Ц

преди 2 години

ПОБЪРЗАЙТЕ, ЧЕ НИ ПРЕКИПЯВА!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Какво разследване,бе Янкулов?Гешев ли разследва?Я стига!

4

Урко

преди 2 години

Твърде близо стигнахме до момента, в който дулата ще заговорят... Така е, когато джентълмените свършат... Идват бай *** и Андрешко... И замирисва на барут и печено месо...

3

Ами

преди 2 години

...За какво бяха резултатите от АДФИ за 556млн ЛИПСВАЩИ В БЮДЖЕТА, КАТО КАЗАХТЕ А - КАЖЕТЕ И Б ! НА КОГО ДЪЛЖИМ ТОВА? НАЛИ ИМА ШАПКА НАД КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТА? НА КОГО ДЪЛЖИМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ? УМИШЛЕНА ЛИ Е ИЛИ ЕЙ ТАКА - СЪВСЕМ СЛУЧАЙНА???

2

Анонимен

преди 2 години

Агонията на хипертоника лекуващ се с пет тона петъли еленов суджук произведен по специална рецепта,доставя удоволствие на аудиторията.

1

Добре

преди 2 години

...ама докога ще чакаме резултатите?! Бял ли е или черен? Крал ли е или не? Този ли е тай- праведния човек в Праволандия?