38

Анонимен

преди 2 години

Сога ще направят субсидията 1 лв, за да се види ясно чии са олигарсите, кого подкрепят. Засега само за Копейкин знаем, за Мая и за ДПС.. Другите са скрита картинка, но май Божков плаща на ПП. Иначе не биха го защитавали толкова яростно.

37

Анонимен

преди 2 години

През годините на съзнателния си живот най-голяма крадене съм видял от БСП. Лично мнение. Не че другите не крадат.

36

Анонимен

преди 2 години

Истинското разследване трябва да започне от най-фрапантните случаи, напр. от Рашков и "бедната" Нинова.

35

Ангелина

преди 2 години

До АнонименТака е при "българското разследване" с хора зависими от ВЛАСТТА на ГЕРБ и финансови кръгове ,които са навсякъде,но при Кьовеши не е ТАКА!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че Божков е главният разследващ орган в България. Подкрепен от партия ЛГБТ на Лена.

33

Анонимен

преди 2 години

Има разследване. Но търси не там, където трябва, а където му се иска.

32

Ангелина

преди 2 години

Добре ,че има Европейска прокуратура начело с Кьовеши...От България ще има много от тези ,които са извършвали престъпление с европейски средства ,които ще им бъдат повдигнати обвинения и осъдени....Много от кликата на ГЕРБ и компания ще бъдат в затвора ,дори и преди вожда си....Продължавайте да "КРЕЩИТЕ" ,колкото искате на воля и да организирате ,каквито си искате мръсни поръчки все още с вашите лакеи навсякъде ,но отдавна съм го казала ,че "ТОЗИ ПЪТ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ НЕ СТЕ НЕДОСЕГАЕМИ"-2018 г

31

Анонимен

преди 2 години

Да, но - у тоя случай - е по-добре с арест

30

Анонимен

преди 2 години

Разследване е едно, арест по този начин, съвсем друго. Без правно основание, не се нахълтва така в домовете на хората. Киро ментата, да се освесови, с колко му е паднал рейтингът и колко искат оставката му.

29

Бай Гроздан

преди 2 години

Добър Бойко!

28

Бай Гроздан

преди 2 години

Лош Бойко!

27

нищо не знаете

преди 2 години

До Анонимен 38Путин има 200 млрд,а наш Бочко само 22!

26

Интересно

преди 2 години

А Пернишките мафиоти които изпълняват поръчки на Борисов кога!?

25

Анонимен

преди 2 години

Боко ще се окаже по-богат от Путин.Ако има прокурор с топки за да го докаже,де.Иначе всички го знаем.

24

Анонимен

преди 2 години

Борисов и приближените му са крали по 10 милиарда лева всяка година!Считайте колко детски градини са това,колко ремонтирани улици и тротоари,какво повишение на заплати и пенсии можеше да има.Самозабравилата се шайка мислеше само за собствения си джоб и ви залъгваше с мегапроекти,защото от тях най-лесно се краде.И най-много.

23

Анонимен

преди 2 години

Винету го закъса. Бледоликите от ев. прокуратура му искат скалпа.

22

Анонимен

преди 2 години

Вожда е затънал до гуша в л..на и вече измъкване няма.Европейската прокуратура е наясно с далаверите му и вече се е задействала.И приятелката му Меркел вече я няма,така че няма кой да го спасява.Тукашните му суфльори колкото и да крещят пред къщата му и парламента предизвикват само смях и съжаление.

21

Затворете Станишев

преди 2 години

Споменте си краденето на евро фонтове при Станишев?Викаха еврокомисар и го лъгжеха в очите че АМ Люлин е готова, а то 5км. само бяха асвалтирани и те толкова нагли че официялно откриване на магистралата правят с покани до евро-комисията?! Фонд земедели, фонд инфраструктира, фонд регионално развитие - Станишев всичко крадеше и то крадеше 100% от парите без нищо да прави насреща. Те затова и накрая му спряха фондовете. А това бяха най-големите фондове. След присъединителни-да си дигнем икономиката

20

БЪЛГАРКАТА

преди 2 години

ЕЙ МНОГО СА НА АМБАРУРАТА ДА ЗАЩИТАВАТ БОЙКО. ЯВНО УСЕЩАТ, ЧЕ АКО ГО ОСЪДЯТ И ПАПКАНЕТО ЩЕ СЕКНЕ. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЧЕСТНИ МОМИ. СПОРЕД ВАС ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ Е ИМАЛО НУЛЕВА КОРУПЦИЯ А ТОВА, ЧЕ ТОЙ И ЕДИНСТВЕНО НАРЕЖДАШЕ КАКВО ДА СТАВА В СТРАНАТА БЕЗ ДА ИСКА МНЕНИЕ НА МИНИСТРИ, ПАРЛАМЕНТ, БЕЗ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НОРМАЛНО ЛИ ГО СМЯТАТЕ БОЙКОВИСТИ.КАК СЕ РАДПОРЕЖДАШЕ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ КАТО СЪС СВОИ.

19

До 22

преди 2 години

Абе то,в списъка Магнитски е и един действащ по това време лидер на партия,ама айде да не му споменаваме името на светиня Му.