12

Mногознайко

преди 2 години

Питам аз, кой ОТЛАГАШЕ лечението на хората. Нима не бяхте точно лекарите. Всички болници не трябва да бъдат търговски дружества а болници в истинския смисъл. Крайно време е да се махнат тези измислени пътеки. Крайно време е лекарите да са лекари а не търговци. Крайно време е един лекар да работи на едно място а не на няколко. Който иска на частно на частно, който иска държавно за държавно.

11

Анонимен

преди 2 години

Дали пък не станахте премного болници с много бордове, много директори? Тя хранилката е една - бедния данъкоплатец.

10

тъй де

преди 2 години

Споко, България е населена от много "специалисти" и разбирачи.

9

Анонимен

преди 2 години

Лекарите отказват да участват в тоя фарс Коко 19 това е причината,брачед ми е лекар и заклет антиваксър..това е показателно!!

8

Анонимен

преди 2 години

Мда. И в ситуация в която болниците ни са пред колапс, нямаме специалисти, едни продажни ****перудки искат да ни хвърлят във война. Да дадат оръжието ни, което се брои на пръсти. Да ни оставят без ПВО системи, без самолети, та като ни метнат 1 бомба нито да можем да я неутрализираме, нито да отговорим, а да няма и лекари да помогнат на пострадалите. Ето за това ще си стоим мирни и кротки и най-вече НЕУТРАЛНИ.

7

морски

преди 2 години

Мой познат плаща медзастраховка по 140лв.на месец. Лекуват го в добри болници без да му искат пари.

6

Наскачахте ли се?!

преди 2 години

Времето е наше?!?! Сега има скачане в гроба. Няма такова просто и проклето племе!

5

Анонимен

преди 2 години

Незнам ама в нашия град преди 30 години имаше няколко болници сега са над 30 не броя клиниките те са още повече значи имат сметка да ги правят

4

Анонимен

преди 2 години

Очакваме пациентите да, се завърнат в болниците това призив ли е малко ви се виждат болните ли няма кой да дерете ми правете промоция баси и алпните хора

3

Здравна каца

преди 2 години

След като търговските дружества, наречени "болници", безнаказано убиваха пациенти в продължение на две години, ще губят не само специалисти, ами и доста мангизи, след като роднините на "якоумрелите от ковид" се усетят и заведат дела за обезщетения.

2

Анонимен

преди 2 години

Всички в България сме недофинансирани, ама нали трябва да ума за Киро, Ленчето, Лореалите, Кокорчо, Спецов и т.н лeшпepи, барабар с "доброволците" за по 40 лева на парче по хотелите край морето.

1

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честита промяната на жaлкия фигурант и шaйкaта му rpиндъри бе сeляни пpоcти