32

Д-р Хаус

преди 2 години

ДАНЪЧНО осигурителния модел на здравеопазването предполага: Ликвидиране на НЗОК, премахване на понятията джи-пи, " клинични пътеки,направления,доплащане,търговски дружества!! ЧАСТНИТЕ болници - на ПЪЛНА САМОИЗДРЪЖКА!! Милиардите изсипвани в здравеопазването ще осигурят капиталовите разходи на болниците,съвременна апаратура,своевременност,достъпност и качество на медицинската помощ,достойни заплати на лекари, сестри и санитари,съизмерими с тези в Западна Европа!!

31

Анонимен

преди 2 години

Я па теа. За кафе нали имат.

30

Анонимен

преди 2 години

Ами повечето частни дават по-добри заплати и се занимават с "козметини" лечения или/и скубят и пациентите. Изписват всякакви екстри от здравната каса, а трудните случаи прехвърлят на държавните болници. Докато не се подобри заплащането в в държавните и въведат строги правила няма да се оправи нищо.

29

арести

преди 2 години

Никой не е над закона слушайте Кирчо може всичко

28

Хохохоооо

преди 2 години

ДА ВИКАТ ВРАЧКИ И МАГОВЕ,. БЕ.....

27

Анонимен

преди 2 години

Да си пребъркат джобовете и да извадят откраднатото от пътеките и бонусите за грипа, наречен ковид. Да платят лечението на наистина болните, а не да купуват луксозни имоти и джипове. Нагло племе.

26

Пич

преди 2 години

Тоест, крали сте твърде много? Ми ще крадете по-малко от тук насетне :)

25

някой

преди 2 години

Много болници станаха, огромни пари се наливат в тях, а народа все по-болен?????? Само един много малък пример на фона на цялото грабене:от допълнителните 1000 лв. за работещи на първа линия с Ковид се докопаха и тези дето и на снимка не са виждали Ковид болен. УВЕЛИЧЕТЕ С 100% цените на клиничните пътеки, народа ще става много по-болен.

24

Анонимен

преди 2 години

Не е само в здравеопазването, всички сектори губят специалисти. За две години разходите за живот се удвоиха. В същото време заплатите не мърдат. Ами драги работодатели, просто вече не е рентабилно да се работи. От спекула и търговия в момента се печели много повече.

23

До #16 Баба Пена

преди 2 години

Основната заплата на РЕДОВИ ЛЕКАР в държавна болница е 1060 лева!! Виж фишовете!! За тия" пари" чистачка в банка или администрация няма да подхване метлата и парцала дори!! Схващаш ли бе тикво куха??

22

морски

преди 2 години

Здравеопазването тук е като капитализма ни - див, уродлив и хищнически.

21

Беновска пита до #13

преди 2 години

Ало, Д-р Хаус!! И кой ще върне ДАНЪЧНО осигурителния модел на здравеопазването?? Капо до тути капи на фармамафията Гюлчен Сербезова ли?? Четирикратната булка тръгнала на поредното си сватбено пътешествие?? Ха ха ха!!

20

Гражданин

преди 2 години

Убийци

19

Док

преди 2 години

Най-гадната е медицинската мафия.Най скъпите вили и къщи са на доктори,фармацевти ,производители на лекарства . Здравните пътеки са колорадо за тези крадци.Най -гадното е,че го правят с пълното съзнание че колкото по-дълго ни лекуват повече пари ще вземат от касата.Спомнете си преди 3 години, колко болници ги уличиха с фалшиви,разредени,не действащи онкологични лекарства за химиотерапия и до там.Използват съвестните,знаещи и можещи лекари като роби за да печелят.

18

1 Пена знае и си бае

преди 2 години

до До Баба Пена а също колко лекари имат апартаменти в морските курорти, където пак преглеждат пациенти. Напълно вярно е написаното от нас двамата.

17

Иван

преди 2 години

ДОТУК НИ ДОВЕДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРО АТЛАНТИЗМА !

16

Христо Христов

преди 2 години

ЕС препоръчва болниците да са търговски дружества. Да вдигат цените, за да се опранят, а европеидите - да плащат!

15

Баба Пена

преди 2 години

Всеки може да си пише и твърди какво ли не .Дайте факти, факти факти ! Напишете цифри и посочете източници ! Каква е заплатата на различни категории лекари ! Колко лекари са напуснали системата в перида ...Какви са причините посочени от ТЯХ !

14

Анонимен

преди 2 години

Като знам колко бързо идват Линейките и колко ефективно помагат на болния, ме е страх да ида на лекар.

13

Д-р Хаус

преди 2 години

Само де...бил не може да разбере,че тоя КАСОВО осигурителен модел на здравеопазването работи против болните!! Ненужната никому НЗОК се точи и краде " законно" от бялата мафия, фармамафията и частните болници!! И това ще продължи, докато не се върне ДАНЪЧНО осигурителния МОДЕЛ на здравеопазването!!