70

редник Ахматов

преди 2 години

Много ще ми е кеф, за вас /дървените философи/ пишещи тези редове от вкъщи, с хладилници заредени догоре от тате и мама и добре отоплени апартаменти. Как ще ви се отрази тогава факта ако ви мобилизират и ви се наложи да отидете да се биете на фронтовата линия в Украйна, под вещото ръководството на НАТО . . .

69

Дядо Иван

преди 2 години

Бортников е следващия приближен до Путин който ще получи инфаркт. Същото стана и със Сергей Шойгу след като от Украйна пуснаха новина че щял да сваля Путин. Зеленски е гений! Само пуска имена едно по едни, а Путин сам си избива хората.

68

Факт

преди 2 години

Ама те руснаците се сетиха да го затрият най сетне да го затрият това джудже..вредно за целия свят...и всички тук дето го защитават този ***..имайте предвид че всичко което в момента купувате на двойна и на тройна цена е благодарение точно на този ид-от..така че да се радвате че парите ви са се обезценили тотално заради една ПУ.-а не виждам колко мозък трябва да имате че да защитавате това смахнато джудже..заради което в момента страдате и вие дори..

67

Боримечката

преди 2 години

Като ви чета коментарите на 90% тука ми става ясно защо бай ти *** няма никога да има държава в която да благоденства.Не и с този манталитет,акъл и разбирания!

66

Ккк

преди 2 години

Ха-ха-ха, ... И защо го издадохте ?

65

Кукла

преди 2 години

А кого са приготвили руснаците за заместник на Зеленски? Какво казва по този въпрос Агенцията за вицове, шеги и закачки на Украйна?

64

Руснаците изчезнаха

преди 2 години

Руснаците са загубили 100-200 хиляди още толкова ранени,генералите избиват ранените , 584723 загубени танка,352487 загубени самолета всичко е 6 .Най -гениалните военни стратези Украинците нямат жертви ,без разруха а Зеленски е пич без чужда помощ и без да се крие показа на света как една многовековна ,суверенна и могъща страна размазва измислената Русия.Да живее Америка страната която няма 1 война и не е избивала мирно население ,слава на Байдънци.Добре ,че живеем в Африка.

63

Норвежец

преди 2 години

Рашата и демокрация е като ф.юрера и будизъм

62

Норвежец

преди 2 години

Стадното мнение за Путин и великата Раша ...хихихи.Затова смених гражданството.Заради Бай ***.Че от него по-велик разбирач няма.Всичките сте големи адвокати на джуджето Путин.Един китаец го каза-Който се е хванал с Русия е обеднял!

61

Анонимен

преди 2 години

Абе укрите се предават масово цели колони ,гледаме руски медии и се вижда обективната истина.....нашите прокраварски тв та само пропаганда и пълни лъжи !! Другото ако Русия е загубила 10000 ,жертвите на *** са 5 пъти повече ,така ,че калкулаторите ще ви помогнат!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Руските командири са получили заповед от генералите да евтаназират всеки ранен руски войник, за да не се всява паника в руското общество и да не се пълнят болниците в Русия.

59

Анонимен

преди 2 години

Колко са ранените? Ранените са 3 пъти повече от убитите 15 хиляди. 50 хиляди ранени руснаци за 20 дни. Половината армия е унищожена - 65 хиляди унищожени.

58

Анонимен

преди 2 години

Ранените руски войници сигурно ги убиват командирите им, за да не ги лекуват и да не ги връщат в Русия и да пълнят болниците и да плашат руснаците в Русия.

57

Анонимен

преди 2 години

Руските генерали ги очаква затвор и лагер в Сибир след войната за загубите. Сега е моментът да направят военен преврат и да вземат властта и да се спасят от смърт и лагер в Сибир.

56

тва се вика

преди 2 години

кибер бойна ;)

55

Анонимен

преди 2 години

В Сибир го очакват!

54

Анонимен

преди 2 години

Ако руснаците не могат да намерят заместник на Путин да знаят,че Баце си търси работа и е свободен за в момента....

53

Анонимен

преди 2 години

Прочетох, че това го твърди Украйна и спрях да чета нататък

52

Анонимен

преди 2 години

тази новина в графата ФЕЙК ли да я смятаме или направо в научна фантастика да я прехвърлим...

51

Анонимен

преди 2 години

Заместника на путлин е Навални.