251

Анонимен

преди 2 години

Странно, как го харесват хората това същество? Харесват го и се кефят че прави зло, че цените се увеличават и викат ХА, НЕКА ДА Е НА ГЕРБ? и се питам тези българи ли са??? Ще платим много еййй?? Ще гладуваме и ще се бием за хляба!!

250

Някой

преди 2 години

това нещо, което си е просто едно ухилено нищо, има монтирано сервоустройство, което му движи мандибулата и произвежда фрази без да има връзка с мозъка. Впрочем, тези му два органа се управляват дистанционно и "работят" независимо един от друг.

249

Ха ха ха

преди 2 години

Че то да не би ти да вземаш някакви решения. От как си дошъл в България си личи че някой ти дърпа конните, ама айде нали си уж за българския народ. Като отиде първо в Македония да се помири с този народ , сега какво се случва . Мразят ни още повече от преди твоята визита . А кажи сега. Никой не решава вместо мен. Да ама не . Поредната марионетка...

248

джо

преди 2 години

Кирчо е много "велик". Още малко и ще се опълчи на посланника на САЩ. Щото съвсем го объркаха момчето с постоянните команди ... СТАНИ , ПАДНИ

247

УПРАВЛЕНИЕ ОТВЪН

преди 2 години

"Петков: Няма да допуснем някой да се меси във вътрешната политика" - НИКОЙ НЕ СЕ МЕСИ В ПОЛИТИКАТА НИ, А НАПРАВО Я УПРАВЛЯВА ОТВЪН! Започвам да се съмнявам вече дали Кирил П. има дори капацитета да го ПРОУМЕЕ!

246

Анонимен

преди 2 години

Ми защо тогава шпионите Йончева, Бареков и Костадинов не са депортирани?

245

teo

преди 2 години

Киро ментата, нарушител на конституцията на България, ако изгони Руския посланик, който казва, че българския народ поддържа политиката на Путин ! От къде на къде ще говори от името на българите??? Това е нагло и фалшиво изказване и бъркане във вътрешните работи на България!!! РУСКИЯ ПОСЛАНИК ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

244

Джо Байдън

преди 2 години

Киро е наше момче.

243

фена

преди 2 години

Кирчо, това че си завършил харвард не значи, че няма и други от нас които да са го завършили. Не сме глупави и моля те не ни прави на такива. Тия номера с ареста на тиквун и после лъжите, че било случайно а не пясък в очите си ги задръж за жена ти. И глупостите, че водим собствена политика също. Всички, дори малките деца знаем какво става като ви привикат.

242

Киро

преди 2 години

А във външната може да се меси само САЩ. За да ни пази разбира се.

241

Гошо тъпото

преди 2 години

Тик так

240

Анонимен

преди 2 години

то шпионите на америка за бг шорошите икономическите шпиони са във властта

239

единсимисли

преди 2 години

Какво пък толкова има за шпиониране у нас ???

238

Анонимен

преди 2 години

Най-умно ще е, ако Рашков не се меси в нея. Предложение - пенсионирате го да ходи да си почива в Дубай и да не се връща. Или да се плацика на Бали. Давате на Лена да чете папки без изрезки вътре и да води бележки. Ще е ангажирана до пенсия. Радев да реже лентички и да ходи за гъби.

237

Анонимен

преди 2 години

гръмко изказване, не забравяй кой те инсталира там

236

А останалите от

преди 2 години

пасольството кагда?

235

4epa

преди 2 години

КАНАДСКИ ШПИОНИ ЛИ !!!!!!!!!! ОИ КАНАДА ,ОИ КАНАДА- МНОГО ЗЛОБА СЕ КРИЕ ПО ЛИЦЕМЕРНАТА УСМИВКА !!!!!! КИР4О И КОКОР4О ЩЕ НАГУШАТ И ЯКО ДИМ !!!!!!

234

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да има шпиони, които да узнават къде има и с какво се занимават разни лаборатории и институти. По почина на Индия Петков може да поиска сведения, например, в последните десетина години има ли регистрирани в някой район на България необичайно огнище на тежки болести, включително и по животните. Между другото, какво стана с измислената болест, заради която по Борисово време убиха хиляди здрави овце и кози в Южна България? Кой ще разледва тази диверсия?А как се движи чумата по свинете?

233

Анонимен

преди 2 години

Българското мюре закряка за чуждите интереси. И за дипломатите има годна информация, колкото и за Борисов. Предател, подготвящ катастрофа за България в лична угода.

232

Добреее

преди 2 години

Така и трябва! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА НИ ПОЛИТИКА! А СЕГА *** И ОБЯСНИ НА ДРУГАРКАТА ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО, ЧЕ КАТО ЧУЖДЕНКА НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТОВА Е ОБИДА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ТОВА Е НЕДОПУСТИМО И ГРУБО ВМЕШАТЕЛСТВО!