28

Дин Дзън

преди 2 години

Да питат Владо Пyтлеpа той знае...

27

Анонимен

преди 2 години

Да се разпадне най-вероятно е поразен от ракета. *** да ди признава. Някой *** руснак е натисна копчето.

26

Pepe

преди 2 години

Жалко за хората! А тоя не знам какъв експерт е при положение, че всяко хлапе знае, че при отказ на всички двигатели един самолет от крейсерска височина, може да планира едно 100-150км без проблем. Друга е причината: самоубийство на пилота, ударна декомпресия, взрив на борда?!

25

Анонимен

преди 2 години

*** Христова,ти *** ли си или се правиш на ***?

24

Анонимен

преди 2 години

Книжал. Путин отмъщава, че Китай не изпрати обещаното оръжие и боеприпаси.

23

До авторката

преди 2 години

Заглавие от четири думи с три грешки. Самолета е американски а авиокомпанията е китайска. И не е паднал С хиляди метри ами ОТ хиляди метри. И какво общо има предпоследното изречение със статията ?! Забрави да уточниш че Бойнг е американска компания.

22

1

преди 2 години

А на бас, че последните звуци от записа са гърлени звуци и нечленоразделен реч

21

Анонимен

преди 2 години

Китайци има много, за един самолет ли ще го правим на въпрос?

20

до 19

преди 2 години

Путин го е свалил. На въжетоо.

19

Марин

преди 2 години

Ако се включи ревърса на единия двигател точно така ще падне. Да не говоря, че има случаи, където двигателя разцепва елероните. Така че и 10 двигателя да има не е гаранция.

18

Анонимен

преди 2 години

До Avast 18 Да, твърде странно е, че катастрофата се случва ден след като Си отговори на призива на Байдън да не помага на Русия с думите "Който е закачил хлопатар на тигъра, сам да си го маха".

17

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости са това. Самолетите на първо място летят. Т.е. дори с повреден двигател, 1-2, всички, пак няма да падне като тухла. И ще има някаква надежда да се приземи, макар и трудно. За да падне като тухла, трябва да има сериозна структурна повреда или повреда в управлението. Или външна намеса.

16

Avast

преди 2 години

Това е тайният код на боинг/америка. Който е с руснаците и не е с нас, започва да му страда софтуера на самолетите. Много хора сега четат това и им се струва супер смешно ама то и ко8ида го има в емнайсет филма и пак беше "смешно". Абе чиста конспирация, видиш ли???

15

mm

преди 2 години

Тия от Боинг сътриха повече хора от жертвите на една война

14

Анонимен

преди 2 години

Този самолет е с два двигателя като може да лети и само с един. За да падне като круша причината не е в двигател.

13

Толуп

преди 2 години

Пада като камък - вертикално и право надолу. Изглежда като пилотът да е откачил и умишлено да го е засилил така.

12

Запознат

преди 2 години

Глупости на търкалета.С един повреден двигател може да си довърши полета и да си кацне безопасно. Дори с два повредени двигателя, на височината на която е бил - пак може да кацне, ако има писта достатъчно близо (макар че има само един опит). За да падне по този начин значи ИЛИ управлението е било извън контрол ИЛИ масивна структурна повреда или и двете.

11

Щерю

преди 2 години

Откак в борда на директорите на Боинг се намърдаха некадърници евреи, на заплати от по 200К месечно, самолетите им взеха да падат като презрели круши...

10

баба мара

преди 2 години

вирусът се завърна в китаи вчера двама са починали сега пада самолет многосъвпадения за кратко време

9

Анонимен

преди 2 години

С повреден двигател самолетът няма да се забие с носа на долу! С един двигател той може да продължи полета. Явно е имало съвкупност от неизправности, което показва ниско качество или слабост в конструкцията му.