55

Шсрк

преди 2 години

Е нали по тяхно управление без доказателства бобокови лежаха няколко месеца, тия за една 24 ка реват като заклани кози.

54

1

преди 2 години

фандъкова арестите на А.Петров,семейство Баневи,*Наглите*,*Медузите* и т.н.с доказателства ли бяха .че всички арестувани,осъдиха България в Страсбург,и заради твоя *велик*вожд от Банкя,България плати милиони обещетения,на всички оправдани.

53

Пппп

преди 2 години

Разбирам защо се претисняваш Фандъчке защото идва твоят ред

52

Анонимен

преди 2 години

те това е фашизма на Киро доказателства не са нужни само волята на Киро

51

ПроСоТо

преди 2 години

тая КУХАЛЕЙКА явно бърка ЗАДЪРЖАНЕТО със СЪДЕБЕН ПРОЦЕС !)!!!..Доказателства са нужни ПРЕД СЪДА!!!!!..Не за арест!...Па и да каже тая главаначка КАКВИ "доказателства" имаха "полиционерите",когато ритах,газеха ,подхвърляха и арестуваха мирни демонстранти ?!...Не ви ли се повдига от гнъсотата на тия "гербаджии" ?

50

Светият

преди 2 години

Синод няма ли да вземе и той отношение по казуса?

49

Петър

преди 2 години

Притеснително за вас е, че след година и половина ще паднете от власт и от местната власт и тогава ще разберем за всичките ваши кражби - и за уличните лампи, и за метрото, и за ремонтите. БТВ бяха направили една поредица "Хубаво, но не е готово". Тогава опищяхте орталъка, че ви злепоставяли, че подкрепяли БСП и "Демократична България". А кого да подкрепят - вас ли. После ги наричахте "Божков ТВ", но истината е, че БТВ никога не ви се продаде и ви е яд от това нещо

48

АнтиГЕРБ

преди 2 години

Още по притеснитело е , че няма доказателства след толкова много извършени престъпления !!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Те са очевадни! Или всички врякащи и крякащи от курника сте с кокоша слепота!

46

Анонимен

преди 2 години

Всичките гербери в ареста!Няма как да не са крали до един!Като ги затворят и ще пропеят и за Бойко и за тая Фандъкова и за оная с чантичките по 4 000лв и за Боршош как ограби НДК и т.н. и т.н..

45

Цирк

преди 2 години

Ало къде беше ,Данче когато по времето на герб репресирахте и биехте хората?!

44

Анонимен

преди 2 години

Неотменимите права на гражданите са дефинирани в Основния Закон (Конституцията)и не могът да бъдат отменени от подзаконови Наредби.Т е са неотменими по право и по същество.Като например правото на живот.Правото на собственост.Равнопоставеност на всички видове собственост.Никой не може да бъде осъден без веществени(само чрез косвени такива) доказателства,когато се касае за неотменимо право.Злоупотребата с права е наказуемо по Н.К деяние,независимо от това кой го е извършил.По този казус Борисов

43

Анонимен

преди 2 години

А тая кога ще я арестуват?

42

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за тази жена, простите хора го разбирам, че се продават лесно. Но тя изглежда образована и възпитана жена, да се вържеш с тези престъпници е много тъжно. Няма да я запомнят с добро.

41

Анонимен

преди 2 години

Цял ми е за тази жена, простите хора го разбирам, че се продават лесно. Но тя изглежда образована и възпитана жена, да се вържеш с тези престъпници е много тъжно. Няма да я запомнят с добро.

40

Анонимен

преди 2 години

Ареста на знакови лица не противоречи на Европейското право.Напротив,показва и доказва прилагането на закона еднакво за всички, не само като върховна справедливост а и като доказателство че се разкрива обективно истината с помоща на оторизираните за това власти в Държавата.Всяка власт и особено силовата (съдебната)е длъжна да разкрива обективно истината и да наказва нарушителите когато е налице незаконна дейносто от всеки гражданин.Всеки закон трябва да защитава неотминимите права на гражданите

39

сс

преди 2 години

Данчеее данчеее... И твоето време ще дойде

38

Анонимен

преди 2 години

Доказателства има, но прокуратурата не иска да направи нищо. Гешев не е вечен, отиде ли си ББ влиза в затвора, ако не е избягал.

37

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

По0притеснително е , че такива като Фандъкова не са в затвора

36

Син Форд с лампа

преди 2 години

Притеснителното е,че и ти трябват да си в кюпа на задната седалка на Форда.