211

Адолф Путин

преди 2 години

Маниака Путин е по зле от Хитлер,който избиваше евреите. Путин избива и братушките от Украйна!

210

Анонимен

преди 2 години

Екипът е от бояджии разбрах и други, които редят паваж изкъртен от руските БТР-и!

209

Анонимен

преди 2 години

Хаха, на снимката са руснаци, имат оранжеви ленти на каските. Днес, много сте зле.

208

Перде

преди 2 години

Много съжалявам за нормалните хорица иначе за нацистите и зверствата които извършваха и продължават да извършват надявам се да си получат заслуженото в десеторен размер

207

Анонимен

преди 2 години

Това което се вижда на снимката са преносими противотанкови и противосамолетни ракетни комплекси / джавелин и стингер /, които западните "благодетели" щедро предоставят на Украйна пледирайки лицемерно за мир. Сами ги показвате, днес.бг. А който има очи ги вижда. Така че дотук с лъжите за стара военна руска техника у украинците.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен249.. Путин няма да плаче когато загуби войната, по простата причина , че няма да го доживее. Активно се търси вариант за смяната му и изваждане на Русия от тресавището. Това разбира се минава през физическо то му отстраняване. Мина месец и даже гребените на тукашните съветофилчета пооклюмаха. Вече останалите лъжат и плюят само по навик. А е минал само един месец. Реално чукът на санкциите още не е ударил. Чакат ни интересни времена за света и трагични за руските граждани

205

ПОСЛЕДНАТА ДУМА

преди 2 години

Привържениците на жужето у нас ще бъдат много разочаровани, когато накрая последната дума в тази война ще има Космическата флотилия на Пентагона. Бедно е въображението на крепостните и на техните клакьори у нас за това, което предстои за ват.ниците.

204

До плюещите Русия

преди 2 години

На снимката са руски войници със Георгиевски ленти на униформите. И заловени ПТУР комплекси, американски Джавелин, шведски Сааб, немски Панцерфауст 3 и други западни "хуманитарни" помощи за Украйна ! Колко сте наивни. Манипулират ви и вие веднага скачате в капана. Истински новини и кадри от Украйна има в нета. Грамотни сте.

203

Точно обратното е

преди 2 години

В нета е пълно със снимки и видео за пленени украински оръжия и тежка техника. А на снимката в статията са показани руски войници със заловени американски ПТУР Джавелин, шведски Сааб, немски Панцерфауст 3 и други западни "хуманитарни" помощи за Украйна !

202

От изток

преди 2 години

Точно като нацягите едно време. Виждат, че положението им е безнадеждно, но пром.итите мозъци продължават да се бият. Запада ги напомпа с толкова оръжие, че с тия пари в България щяхме да ядем и пием 2 години без да работим. Та тва ако не е грешна пара.

201

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

"Това сме ние - атакуваме руски позиции близо до Хостомел", казва украински войник, докато изстрелите ехтят в синхронен ритъм"____________________________________ Така беше до преди два дни. Изстрелите на залповите реактивни системи ехтяха в синхронен ритъм, но от два дни замлъкнаха завинаги, защото бяха накрити и унищожени от руски хиперзвуков "Кинжал".

200

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

199

Анонимен

преди 2 години

Путин ще плаче много когато изгуби войната. Вие с вашите пушки и пистолети, това е края.

198

Анонимен

преди 2 години

До бРАВОООО - Разбрах, че днес превземате Москва - .... - Ха-ха, както е тръгнало и това ще стане! Путин и кликата по стълбовете на Арбат! Русия и Украйна се обединяват, Зеленски - върховен главнокомандващ и... Ба си ситуацията!

197

Анонимен

преди 2 години

Путинова Русия няма никакви шансове за успех във война срещу противник, който има подкрепата на почти целия цивилизован свят. Хитлер го разбра по трудния начин и сега същото ще стане и с кремълския пcиxoпат.

196

Анонимен

преди 2 години

Путин се оказа абсолютен глyпак и русоФоб. Започна война, която не може никога да спечели... РусоФоб е, защото погуби хиляди руски войници в Украйна без никакъв смисъл. Как се превзема държава с 40 милиона население, което вече мрази руснаците до смърт заради разрушенията на домовете им...и убитите деца и цивилни, които в голямата си част са етнически руснаци ? Войната която се води е конвенционална и украинците имат голямо надмощие в жива сила с модерни и смъртоносни западни оръжия.

195

бРАВОООО

преди 2 години

Разбрах, че днес превземате Москва

194

Анонимен

преди 2 години

Абе защо бягат от освободителите тези украински фашисти ... явно целия украински народ се състои от фашисти. Руския посланик каза, че знае какво иска българския народ, очаквайте и в България денацификация както в Украйна. Слава России !

193

Анонимен

преди 2 години

Пропагандна статия !

192

Анонимен

преди 2 години

До bbbbb -Ееех , да можехме и натеб да ти "ВКАРАМЕ " малко мисъл , ама то да не е кабеларка или интернет - Как да стане като си природно ощетен и целият ти капацитет е събран в една мозъчна клетка - Кое по-напред ?!