25

Анонимен

преди 2 години

путин е терорист, всеки изгубил жилището си което е градил цял живот, да съди русуя и пълно обещетение, в бг всеки знае, какво е да придобиеш жилище и един психопат да ти разруши всичко градено с години и то много години

24

Анонимен

преди 2 години

путин се самопогреба, не само, че стана за резил и срам, а направо се вкара в гроба, гаранция и много се радвам, че един психопат ще има по малко на тази планета

23

Хер Гьобелс

преди 2 години

Плъхове като този "анализатор" са най-вредни! Убеден съм, че ако утре се завърти палачинката, със същата страст ще целуват зад*иците на руснаци, китайци или турци. Впрочем, такива плъхове целуваха зад*иците на дъртите мошеници от политбюро на СССР и искаха да ни правят 16-та република. Такива плъхове участваха (в качеството на представители на българския етнос) в съдебния процес, осъдил Левски, а по-късно лееха крокодилски сълзи и събираха пари за паметника му.

22

Марта

преди 2 години

Тези,които бяха решили Русия да жертва суверенитета си,за да бъде част от Запада,са петата колона в Русия,известна като ,,атлантически интеграционисти".Путин може да бъде застрашен единствено от тях,въпреки,че санкциите накърниха тъкмо прозападите олигарси.

21

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Победа за Путин!

20

777

преди 2 години

При всички положения властта му приключва....Навря Русия в такава,,геджура,, която трудно ще се оправи.

19

ПУТИН,

преди 2 години

си измисли ЗАПЛАХА и съчини СОБСТВЕНАТА си война, за се чувствува ЗНАЧИМ!!!Копие на СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ лидер.

18

Абе

преди 2 години

Путин е ***. Това е ясно вече и на децата. Сега мисли как да спаси кожата си от народния гняв в Русия.

17

Пустиняк

преди 2 години

Диктаторите не могат да отстъпват. Това е черта на по-силните. Само един ред от стоическата философия на император Марк Аврелий е достатъчна, за да се разбере колко жалки са лилипутин и тръмпи. Оранжевият обаче като американец ще се измъкне, но жужо путин го чака жестоката съдба на Муамар и Саддам.

16

dakotabg

преди 2 години

Таньо,зайчик,но взел магарешкия,а памперса,с големия,но мек,а??

15

Анонимен

преди 2 години

Този стил на писане, за теми от глобален мащаб, все едно разказвате сапунен сериал, за каква аудитория го използвате не уважаеми журналисти?Просто Киро Харвардски и кръжок неясна мисла си мисла.Руския управленски елит дълго отстъпване и търпеше. Сега е готов да постигне целта на операцията. Останалите надежди за междинни решения вече няма. Преговори с междинни решения и отстъпки бяха възможни около и малко след майдана. От тогава насам двата елита се готвиха за тези събития. Назад вече път ням

14

noFreeman

преди 2 години

пълни глупости 90% от украинците чакаха тая свобода вече 8 години... били ли сте там, че говорите каквото ви попадне...

13

До 9

преди 2 години

Сещаш ли се, че като напишеш Обежище, хората разбират, че си напълно неграмотен. Второкласник би ти набил няколко шамара.

12

Taню

преди 2 години

Затъна жyжето, че голем го вадеше уж, а то - зайчик...

11

Куп лъжи

преди 2 години

Турция иска да произвежда сама самолети, затова беше изключена от програмата F-35, за да не открадне ам технология. През 2015 САЩ започнаха да изтеглят Патриотите от Турция, поради което Турция се видя принудена да сключи договорите за С-400. Които са на практика нападателни С-300. А що се отнася до протестиращите рускоговорещи, не всички, които говорят руски, са руснаци. Ако гэкат или картавят, значи са хохли или евреи.

10

Анонимен

преди 2 години

Путин дава време на украинците да се опомнят, да осъзнят реалността, и да изязат от транса под който укронацитата ги държат на прицел. На този етап това е единственото благородно и смело нещо което украинците могат да направят. Всичко друго е безумие.

9

Ха са

преди 2 години

Има една приказка не плачете на чужд гроб

8

Анонимен

преди 2 години

Войната е ясна .Путин цели военните обекти ,бази и лаборатории .Толкова много унищожи ,че на Украйна ще и трябва поне 10 г да се възстанови .Хората говорят за Киев ,но това не му е цел и то е ясно над 10 дена стоят на 15 км от Киев .и не искат жертви ни свои ни чужди .А ясно оня ден се видя от един изтребител поразил военно обежище и бягащи като пилци украйнски войници снайпера насочен към Тех,но не страля и ги оставя живи което е военна лудост на руснаците

7

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин отстъпи, целия свят губи повече отколкото има капацитета да осъзнае. И вероятно някога ще осъзнае ако нещата тръгнат на там.

6

Омега рисърч

преди 2 години

По Твърда дрога хазарт и цигари на глава от населението българина е на първо място в света .