99

Биба

преди 2 години

Така ще е когато правителствата ни се назначават от американското посолство. На народа ще му е зле а на политиците добре.

98

Вярно е

преди 2 години

Даа демокрацията е така всичко поскъпва а заплатите не се вдигат защото тия дето дават заплати искат да стават все по богати и по богати но на оня свят не могат да вземат нищо.

97

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше и конкурентно на частниците държавно производство нямаше да е така. Я сега годухайте

96

Шпионски игри

преди 2 години

В Белгия вече има лимит за купуване на брашно и олио!Какво следва купонна система за дефицитните стоки като горива и др.!Ако тази поръчкова война продължи спестяванията на хората от целия ЕС ще оттекат във джобовете на черноборсаджии на едро,а държавите ще натрупат милиарди дългове също както през пандемията за която в момента дори не се сещаме въпреки огромния рецидив и психически тормоз,които ни прилагаха през нея!

95

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАААААААААААААААА........................

94

ехо от славно минало

преди 2 години

Какво се очаква от Пълната Промяна: При комунизма ще ядем л..на! - възторжено усмихнат възкликнал Оптимистът. - А дали ще има за всички?! - тъжно поклатил глава Песимистът.

93

Анонимен

преди 2 години

ПП - поскъпването продължава, народа обеднява,оправдания има, реформи няма. Така зле не е било от 1989 г. насам.Г-н президентът от къде ги откри Петков и Василев не се и останалите в правителството са в час.Всички са на каишка но не от нас.

92

Протестиращ

преди 2 години

Ей Нинова ни заля с евтино олио а Просто Киро само с хляб ...и пак недоволни хо хо хо

91

До 99

преди 2 години

Какво "висшо образования" си завършила, като не можеш да пишеш?

90

Въпрос за 100 хиляди

преди 2 години

Ако някой от герб ви отнеме живота ще лежи ли в затвора?

89

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално поскъпването на олио при положение че България произвежда и изнася такова.Слънчогледа е бран и произведен още миналата есен,няма нищо общо с войната.Причината е че няма държава която да се противопостави на тези търгаши.Ако някой от управляващите мислеше за народа можеше поне временно да намали ДДС на някои стоки,можеше да се ограничи износа,по голяма част от евтиния ток да отива към България,разбира се това нито сегашното нито предишното управление го интересува.

88

дърт

преди 2 години

Прав е "човека", тече тежка война - спекуланти срещу народ. Народа няма никакви шансове!

87

Анонимен

преди 2 години

Поскъпване има и в другите държави. Така, че дотук с опорката, че ПП са виновни.

86

Анонимен

преди 2 години

Е, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА! И ПОДМЯНАТА.Всъщност.Тя.България ОТ 1980 г., откакто съм дошла на Земята,в този живот, все се живее в бедност, в нямане на пари. Завършихме висшо образования и все същото. На тях им е ясно, че тея хора от университетите няма къде да се реализират, но да ти вземат парите. И улиците мръсни. И с дупки.И *** се изливат около кошовете. И бг националния отбор го няма. И Трифон Иванов го няма.И Любав няма.Имате технологии.Но нямате радост игри за децата и Любов.

85

Анонимен

преди 2 години

Човека каза че трябва да има фалити или да издържаме ,,бизнеса,, вместо себе си . А като има олио що има войни за олио ? Или това не е война а специална операция ??? Вече дадохме жертва значи си е война :)))

84

ZZZ

преди 2 години

Ще има май линчувани ! Идва това време !

83

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

82

пияница мистик

преди 2 години

Вие да виждате някой да протестира на Орлов мост? Аз не. Значи всичко е наред, народа е доволен, така че и цените трябва да се качват, за да се усети истински добре "ПРОМЯНАТА" :))) Или пък и Черепа, близък съратник на Дамаджаната и Кирчо Ментето вече не дава пари, защото нали свали Боко чрез Фигуранта и венецуелските машини и сега спокойно си пие уискито и пуши пурите в Дубай :))))))))

81

Голям страх тресе

преди 2 години

нашенеца бай Тарикат, щото не може да краде както досега. За крадене остана малко, а заведенията се опразват от клиенти. Усети се българина, че идват тежки времена и не посещава питиепродавниците както преди. Така все по-трудно се перат пари и т.н.

80

1674Иво

преди 2 години

Държавата трябва да контролира сериозно и да не позволява прасетата да станат още по големи ***.Защото може да се пръсне (свинята ) .