119

Анонимен

преди 2 години

Ко? Не!

118

Анонимен

преди 2 години

Ама така е, защо да си купувате сега трайни храни, като след 1 месец ще може да си купите много по-малко за същите пари! ДОбре че повечето хора нямат пари, че щеше да стане такова презапасяване, че олиото да стане 20 лева бутилката, брашното 5 лева килото.

117

1

преди 2 години

До Анонимен-130 ,след тиквата,ще дойде и техния ред.

116

Анонимен

преди 2 години

Съд за Радев и Петков!Оставка!

115

Анонимен

преди 2 години

КОЛИБАРЧЕ ЗЯНКО МАЛКОТО ГЕВРЕЧЕ, РЕЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ДУП-КАТА НА ГЕВРЕКА...

114

Анонимен

преди 2 години

приказката за ежко и слънцето...

113

Мъдрец

преди 2 години

Тоя ни каза : " Минавайте на лозунги и позиви ! Храна няма да има , та затова свиквайте с лозунгите !"

112

Диктатор

преди 2 години

И този ни казва : " Ще гладувате!" Вече неяма срам , няма свян да ни изблеят в очите , че сме д.е.б.или !!! Ами, такива сме , защото вече Просто Киро и Кокорчо трябваше да са в кауша и да полагат обществено полезен труд ! Хораааа, държавата потъва и няма спасителен пояс !

111

Анонимен

преди 2 години

Червените олигарси управляват и единственото което искат е да гътнат прокуратурата и да си спасят откраднатите пари. Тях проблемите на хората не ги интересуват.

110

ьяаожгтн

преди 2 години

Затвор за гадните спекуланти.Имаме си Добруджа- житницта на България, плодородните подбалкански котловини, това с войната в Украйна са дрисливи оправдания.Ама няма да го направят, защото са им основни спонсори.ЗАЩО НЕ НАМАЛЯТ ДДС- като в нормалните държави?С увеличаване на мин. заплата си увеличават депутатските заплати и парт.субсидии,плюс здравната вноска за безработни,и без това безумна

109

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато комунистите са завзели властта и крадат държавата има хиперинфлация и народа задлъжнява за десетки години напред. Когато българите не си вземаме поука лошата история се повтаря.

108

яаожгтн

преди 2 години

Има някакви безумни цени например на шкембе и свински уши в пъти по- скъпи от телешко бонфиле сурово и повече филе от Елена.Или гадни колбаси с механично отделено пилешко "месо" безумно скъпи за никтите и копитата в тях. Докато им купуват гадните отрови на безумни цени така ще е. Българинът го мързи да готви, гледам дори опърпълецкани бабички и те купуват готови манджи. Вчера гледам в хипермаркета пушен червен пипер 30 гр.- 3,60 на промоция- ами да си го ядат, ще мина и без него.

107

Чоко

преди 2 години

А защо поскъпва бензина да попитам. Та нали Нефтохив работи изцяло с Руски петрол а той доколкото разбирам е поевтинял. Спрягат ми се някакви Брентове и други глупости но ние не купуваме от там.

106

Бай Гроздан

преди 2 години

ЛОШ ПУТИН!

105

Анонимен

преди 2 години

Спрете износа на жито и слънчоглед, незабавно! Както го направиха други страни. Вкарайте закон срущу СПЕКУЛАТА! Война е, жътвата на спекулантите - ден година храни. Намалете печалбите, бъдете солидарни с народа си. Лакомата глупост на позорната икономика провокира войната в Европа.

104

Анонимен

преди 2 години

Не се запасявайте, изчакайте поскъпване и тогава купувайте!"Мерси" за съвета!

103

Анонимен

преди 2 години

За бога, братя, не купувайте. След милиционерската прос.тотия ни превзе харуардска аматьорщина. Да се чудим, кое е по-страшно.

102

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването на храните ще продължи, но не се презапасявайте, ако може не яжте и не пийте най-добре....

101

Анонимен

преди 2 години

До Биба - доколкото е известно у нас правителството е с ментор шефа на дондуков 2, който няма вземане-даване с хамериканците, както се вижда. Напънаха избирателите три пъти и резултатът е налице! Нинова и сие допълнително прави форс мажорни опити да вдигне хаоса на MAX, белким успеят!

100

Deep Zone

преди 2 години

Заглавието:"Много исках да си купя олио, но нямах желание"