17

Анонимен

преди 2 години

Дон21:Ако го гръмнат в Киев ще могат да обвинят руснаците и да стане световна война.Ако е на друго място по-трудно ще им стане пъкления план.P.S.: Почнах да виждам рога на Зеленски...писна ми все да се опитва да прави войната световна.Как ли не се мъчи.

16

Анонимен

преди 2 години

Ама защо затрудняват доставките в сградата на ООН и УНИЦЕФ в Киев. Досега внасяха само наркотици, за да поддържат Зеленски, сега и памперси трябва за знаете кого.

15

Анонимен

преди 2 години

Кани Байдън,за да го убият там и да предизвикат световна война.Байдън по-добре да не ходи.Може случайн куршум да се отплесне и цялото човечество да ни сполети беда.Трета световна не ни трябва.Всички обедняхме заради Украйна и ни стига толкова!М***м*цата му на дявола Зеленски!Само някой обладан от зъл дух може да иска световна война,за да победи!Не му ли стигат милиардите където му.пратиха?!

14

Гошо

преди 2 години

ЗеленоГлавси как ще го обясни това сега

13

Анонимен

преди 2 години

"Той дори каза, че иранците са му по-мили от хохлите"___________________________ Абсолютно разбираемо изявление на байДжо. След като Пиндостан отказа да внася руски нефт, цените по пиндостанските бензиностанции скочиха в пъти и байДжо е готов да отмени санкциите дори срещу Венецуела и Иран, ако последните му кихнат недостигащите количества петрол.

12

Нищо не знаете

преди 2 години

Байдън идва да си получи Нобеловата награда за мир.

11

В Сараево

преди 2 години

Също имаше мироопазващи сили, които се провалиха и САЩ си научиха урока. Срещу славяни не се влиза в сухопътна битка. А поляците могат сами да провокират/инсценират руско нападение на Пржешов и да задействат член 5 на НАТО. Акълът не им пречи. НАТО само си удари балтията, като пусна балтийските неофашисти в организацията. А Полша може и да е имала династични бракове с Франция, но винаги е следвала примера на Англия. Така че очаквайте скоро екзитпол...

10

Анонимен

преди 2 години

Очаква се на 24.03 Полша да предложи създаването на мироопазваща мисия с център Лвов. По примера на Луганската Народна република, отановците се канят да провъзгласят Лвовска Народна (бендеро-нацистка) република.

9

Анонимен

преди 2 години

Чичо Джо не е страхливец, той просто идва да си прибере мамунката от Европа. Знаете ли колко е смущаващо, когато видите домашния си любимец да се прави на български премиер-мамун по телевизията и да говори като Бойко Борисов?

8

Анонимен

преди 2 години

BAIDYN E IONAK SCHTE NI BRANI S PAMPERS OPAA

7

Анонимен

преди 2 години

Направо да отива в Москва!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами да, онзи ден Русия обяви, че укронацитата имали план да атакуват високоставен чужд дипломат. И хоп, дойдохме си на думата. Може би тва му е гениалния наркомански план за "трета световна война". Ама на фона на последните седмици, ако стане така че да очешат Бидоня, 2/3 от америка ще празнува.

5

Анонимен

преди 2 години

Ами той не знам дали знае Киев,на коя държава е столица !? Те го лекуват фикира ,ама нещо не се получава

4

dakotabg

преди 2 години

На бас,че ще отиде до Киев,ама друг път!

3

ToPhD

преди 2 години

Щом и пенсионера с памперса идва на разходка, не е добре работата... Докато си ги мерят големите, ние отново ще го отнесем с огромни сметки, глад и страдания, а те ще си доразпределят баницата. Да дават на Зелената *** Златна малинка за невероятното изпълнение, къща в Маями и да се кротват всички, че вече ужасно ми писна от пандемиии, войни и всякакви простотии!!! Докато спорим кой крив, кой прав, живота си минава в мизерия...

2

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

АКО ОТИДЕ В КИЕВ КЛИЧКО ЩЕ ГО ГРЪМНЕ И ЩЕ ОБВИНИ РУСНАЦИТЕ

1

Gogo

преди 2 години

Военното лоби на щатите потрива доволно ръчички: сега е момента да продадат на наак а ните от страх европейци още оръжия на високи инфлационни цени :) очертава се добра сделка, добре, че руснаците им осигуриха европейския пазар на тепсия