37

ББ

преди 2 години

До Смелия памперси от кога възрастта е порок...да си тр.л какъвто си ти е...срамно...да си Президент на САЩ...е...нечовешко е...най-силната икономика...най-Справедливото общество,най-силната Армия,най технологичната...да си тр.л на путин е срамно...ама карай накриво...на там е пътя към Ада

36

ББ

преди 2 години

може да отиде...без страх...просто небето над Украйна ще потъмнее от самолетите на НАТО... и руската ако не замръзне ще стане мишена!!!той е Свободен Човек и може да ходи където си иска!!!

35

$$$???

преди 2 години

Не трябва да ходи.Но отидели Зеленски ще го вземе за заложник.После ще хленчи за оръжие, като заплашва че Америка ще остане без президент А Байчо ще си пие руската водка в компанията на украинки девици (както правеше неговият син)и ще се прави на отвлечен от Путин и чеченците.Тога ще 2 действие на сценария ,комедията КОИ КОГО ще надлъжен повече.

34

Смелия памперс

преди 2 години

Е що да не отиде .....има си памперси,а и без това е с единия в гроба,няма кой знае какво да губи ?!

33

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Негово високо Нищожество няма да посмее да се появи е Киевска Рус,заради в(л),които забърка и изака,защото украинския народ ще го изкорми още на стапалата на самолета, докато се спъва по тях.

32

Анонимен

преди 2 години

Да отиде... Нямам търпение да видя другаря байдън със смaчкано лице да вика "ахмат сила" :D

31

В.

преди 2 години

Още като дойде на власт този, всички казваха че ще направи война.

30

11

преди 2 години

Аве тоя пампърс я има смелостта, щото не знае на кои ора е и де ша оди.

29

Бай ДЪН

преди 2 години

Винаги бих откликнал на оферта когато ми предлата пампърси безплатно дори да са използвани! Аз съм тарикат пичага.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен34 - Путин ще отиде в Киев до няколко седмици. Погледни картата на сраженията

27

Анонимен

преди 2 години

За Байдън не знам ама ако Путин отиде в Киев ду-*** да му е яко.

26

аз

преди 2 години

какво да прави Байдън в Киев? Той каквото трябваше вече го направи!

25

Мдаа

преди 2 години

Дьрто корумпе , чрес манипулации отстраниха истинският президентТръмп

24

Анонимен

преди 2 години

В писмата си той нарича баща си моят човек, когото убеждава да пътува до Украйна, за да лобира за интересите на местната олигархия. Байдън-старши често беше наричан големият човек, който получаваше 10% за всяка сделка, която Хънтър сключи. В навечерието на изборите през 2020 г. цялата либерална армия единодушно отрече автентичността на съобщенията за Хънтър, наричайки ги руска дезинформация. Профилите в социалните мрежи бяха масово блокирани за публикуване на тези писма.

23

Анонимен

преди 2 години

Ню Йорк Таймс": Скандалните писма на Хънтър Байдън са истински - В САЩ избухна корупционен скандал, който е пряко свързан с украинската криза. Редакторите на NY Times - рупорът на либерална Америка - неочаквано пуснаха статия, потвърждаваща автентичността на писмата на Хънтър Байдън, изтекли преди две години. Тя съобщи за сериозните правни проблеми, преследващи Хънтър заради бизнес машинациите му в Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

Те и Путинчо канят.

21

Курти Куртев

преди 2 години

Дедо , дедо .... Не оди у окрайната , нацитата ти точат брадвата да те утепат и да накиснат руснаците ...Не оди дедо , стой си в белата къщурка , пий чай от мента-глог-валериан , пишкай у памперсо на свобода и си глей кефа .....

20

баба мара

преди 2 години

не е добре дошъл в европа този е главният виновник за воината в украинание искаме мир а не воини и оръжие спрете да продавате оръжие по света и даналагате санкции 250 години воини и конфликти няма място по света къдетосащ да не са намесени

19

Анонимен

преди 2 години

Не може да очакват смелост от старец, който ходи с памперси

18

Анонимен

преди 2 години

Да се молим тогава дружно Зеленски да го хване ковид от най-тежкия вид и да се свършва този театър.