293

АНДРЕШКО

преди 2 години

Мисля да се оплачеш първо на САЩ, които ТЕ ИЗЛЪГАХА, че ако започне война ще те приемат в НАТО. Умишлено бързаха да започне война ПРЕДИ да сте в НАТО, но най-гадното е , че изглежда, те изобщо не са имали намерение да ви приемат, но в сегашната ситуация няма как да го кажеш, нали?! Спазването на минските споразумения би спряло войната, но Ти избра фа теглиш една на Путин, което беше точно планирано от САЩ.

292

Анонимен

преди 2 години

А ЗЕЛЕНСКИ ОТ СТЕНАТА , МОЛИ И КРЕЩИ- ЩОТ НА ПУТИН ,"КИЖАЛАКА" В ГЛАВАТА МУ ТРЕЩИ.

291

САЩ подпалиха и нас

преди 2 години

Не им стигна Виетнам, Ирак,Иран,Либия,Кувейт,Сирия,Афганистан.. всъщност те с тях само започнаха..сега Украйна.. това не са хора..това са ***! Кървави пари не могат да донесат мир или щастие на никой! Пъпети като "лидерите" на ЕС, Зеленски са на практика убийци..ако не бшха изнесени данни за лабораториите в Украйна, незнам още какви вируси щяха да ги появят и да ни вкарват в пандемия след пандемия.. вместо това - война след война..залагат различни бомби-все някоя ще изгърми..този път до нас..

290

на никой не му дреме

преди 2 години

какво си готов

289

съжалявам

преди 2 години

че на времето хитлер не успял да очисти света от евреите, опитал но го спряха, сега го виждаме защо....предай се бе,терорист! заради теб умират невинни, нато и ЕС не те искат- за какво им таралеж в гащите, какво чакаш!

288

Tони

преди 2 години

ТОЯ ПАЛЧО ВЕРНО ЛИ СИ МИСЛИ, ЧЕ РЪКОВОДИТЕЛ ОТ РАНГА НА ПУТИН ЩЕ ГОВОРИ С НЕГО АХАХАХАХАХАХА

287

Атанас Велмазов

преди 2 години

Господин Путин не иска да говори с тебе бе НАРКОМАН побъркан, не те взима на сериозно !

286

????

преди 2 години

"Зеленски: Готов съм на преговори с Путин""...... Ако беше готов още преди войната, нямаше да вкара Украйна в разрушения, загуба на територии и невинни жертви.

285

Анонимен

преди 2 години

За съжаление надали Зеленски представлява в отчете на Путин нещо повече от досадно малко насекомо.Дядо Джо трябва да преглътне огромното си самочувствие и да преговаря с Путин. Ако не проспи момента.

284

българина

преди 2 години

този не слиза от екраните, да така докара санкции на Русия, но няма да спечели, който не гледа западни медии и бг също, много добре знае що за *** е този и как вое причинил на руснаците на изток последните 8 г! лабораториите отделно, какво причини на света от там! *** дано!

283

Ър

преди 2 години

Готов си ама още малко да се подготвиш, да вървят по-гладко преговорите

282

Анонимен

преди 2 години

До FMC 336 ...Путин говорил пред 200 000 крепостни докарани задължително на стадиона а Зеленски говори пред целия свят и е подкрепян от целия свят! Понимал!

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 337От къде се намирате все такива *** ве? Русия води война срещу Украйна, обаче САЩ нямали интерест от мир!

280

Анонимен

преди 2 години

САЩ няма интерес от мир. Имат интерес от афганизация на Украйна. Да стане кърваво блато на постоянни партизански нападения.

279

FMC

преди 2 години

331, Путин говори пред 200 000 човека на Лужники. Зе пред колко говори? Путин може да е всичко, но чак пък да се крие...Ама за вас нали е луд...един луд крие ли се? Уточнете се, луд ли е или умен, та да се крие. Едно от двете е. Не може луд да се крие. Кинжалите май дръпнаха фаш.....та на Зе.

278

FMC

преди 2 години

Той през ден говори това. И като почнат преговори, почва да плюе и да нарежда, как Украйна побеждава.

277

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да помисли трезво и да спаси животи.Стига невинни жертви!

276

Misirka

преди 2 години

Америка и нато-вската банда искат война Русия не Зеления червей!!!Поляците го пазят в букнера за момента докато им е изгоден!

275

Тц,тц

преди 2 години

Путин е страхлива мишка и няма да се съгласи.Параноята го гони яко и вижда навсякъде врагове.Мислех че Макрон няма достойнство, когато беше принуден да приказва с Путин на онази 10-метрова маса.Но днес Франция е "арестувала" 22 млрд.$ руска "зестра". Последният се смее най-хубаво...

274

shimbaka

преди 2 години

do 315За теб ми е ясно билета куфара и самолета !Аз си оставам тук с моите руски братя :)