349

Анонимен

преди 2 години

Кой реши, че на зеленски трябва да му се помага с оръжие, след като той отказва да преговаря с руснаците о прави изявления, че иска да унищожи русия с мощни оръжия. И, видиш ли, г ащ и ес му ги поднасят на тепсия. Е? За какво става дума, ако и нсй-бедната в ес България засили оръжие да "по мага" на зеленски. А на БГ кой ще помага? Казват й: *** се бий срещу путин, и ше ти налеем малко парички. Ами ако БГ не иска да се бие, какво следва? Следва че сцена рият на зел. пропада и иде мир. Против?

348

Венгд

преди 2 години

До Анонимен ако Русия пестане да съществува център на славяните какво ще стане с нас.Не подкрепям Путин за станалото мисля че не е прав тази война е по вина на Русия.

347

Венгд

преди 2 години

Бият се два братски нам народа. Трябва ли да наливаме масло в огъня. Как така ще даваме оръжия за да подклаждаме война.Срамота е умират хора жени деца баби дядовци мъже.На плещите на Руси и Украинци лежи тежеста да въдворят мир.А ние не можем да взимаме страна в ТРАГЕДИЯТА.Славяни са наши братя освен плач за ставащото друго не можем да окажем-без политики и сметки на чужд гръб това е позиция човешка.Дай Боже мир.

346

не ставайте

преди 2 години

смешни, и не се вземайте толко насериозно. Ние сме независими, понеже нищо не зависи от нас ;)

345

Анонимен

преди 2 години

Каква война Ви е в главата? Русия не може да се справи с Украина.Само още с една държава да направят война това означава,че Русия ще изчезне от картата.Русия може с подобни действия,както тези изгонените агенти в Русия ,да създават напрежение и да се опитат да предизвикват вътрешно напрежение.Русия е смешна държава,която трябва да бъде изолирана и да стане много бедна държава.Ако не се скучи това винаги ще кма риск за съседите им.Тя просто трябва да бъде унищожена финансово с 100 %емабрго.

344

Анонимен

преди 2 години

Русия ще престане да съществува до 1 година. Никаква опасност няма за България...

343

малии страх

преди 2 години

колкото нападна Ердоган. Ем евтин газ от Русия, хем оръжия за Украина, тирикат голем

342

Дзивко

преди 2 години

Ние вече сме, за всяка натовска държава има план за действие, което е нормалното, даже и ние трябва да имаме план за действие дори и към съседите ни, не трябва да се тълкува като агресия, а предвидливост, трябва да сме готови на всичко. Едно време имаше почуда защо след падането на СССР ракетите са насочени пак към запада, един офицер им каза "вие да не очаквате към Москва да

341

До 373

преди 2 години

Ти ли ще се биеш беГендар ? Вземи повече вазелин , че чеченците ще те разпорят отзад не *** не си разсцепен вече де

340

Anonimen

преди 2 години

Събев. За затвора си.

339

Хбб

преди 2 години

Само една бомба на магистрала Тракия ,ще върне България 100 години назад!

338

Анонимен

преди 2 години

Стратегически погледнато България трябва да въоръжава украинците за да не се наложи Ние, да се бием с ***.Ако Украйна падне следващите са Молдова и България. Сърбитете горките и това чакат, за да ни ударят в гръб. Нищо чудно Турция и Гърция да да отхапят парче от България. Тогава НАТО ще се види в чудо какво да прави!

337

Анонимен

преди 2 години

Страхливо Племе сме.Сега трябва да помогнем и съоръжение,не после сега.Тъй наречените Братушки не им пука за нас.

336

ДЖАНГО БЕЗ ОКОВИ

преди 2 години

ДОЛУ РУСИЯ

335

Анонимен

преди 2 години

Ако слушате украйнски коментатори и експерти те ще ви кажат, че нато въобще не им погало с нищо и даше са разочаровани ..как можело те сами да се бият за свободата на цяла источна европа, така доказвайки че са истински европейци,,,,Сега аз на кого да вярвам??!!

334

Анонимен

преди 2 години

Незабавна оставка. Нахиленият в ареста или психиатрията в зависимост от състоянието му.

333

Кричко

преди 2 години

Генерал Съби- президент

332

Анонимен

преди 2 години

Дръжки

331

Нямам Руски

преди 2 години

Братушки Долу Русия

330

Дегазификация

преди 2 години

От Русия