45

Dinosaurus

преди 2 години

Васил Божков - СУПЕРСТАР !!! Ангел господен, слязъл на земята българска да ни спаси !!! Осанна, осанна, осанна. Да го посрещнем с палмови вейки !!! Ау, ама той не ще да дойде! Щооо? Нали е чист като сълза ?!? Нали е честен бизнесмен, изкопал първоначалния си капитал на дядо си на нивата Нали си е платил всички данъци за народо-полезния бизнес ХАЗАРТ. Допринесъл е за просперитета и развитието на икономиката. А що е в Дубай и от там лай? Само питам...

44

Анонимен

преди 2 години

Радулов, заложи на куц кон с ИТН. Сега слушкай чалгаря Слави, подмазвай се на харвардците...може и в някоя комисийка да те сложим!

43

Анонимен

преди 2 години

До Ангелина - ха така! И мисирките занареждаха какви "рИформи" да се правят в на съдебната система!

42

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЕ"ТРЕВОЖЕТЕ"!ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ С ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ/последните около 80 години/МНОГО СКОРО ЩЕ ОСТАНАТ САМО БЕЗЗАКОННИЦИТЕ И НЕИНТЕГРИАНИТЕ И НЕГРАМОТНИ ЕТНОСИ,КОЛКОТО И ДА ИМ СТИМУЛИРАТ РАЖДАЕМОСТТА,ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ!НЯМА ДА ИМА ДОРИ СЛУШАТЕЛИ НА БЕЗКРАЙНИТЕ"КРИВОРАЗБРАНИ И КОМПЕТЕНТНИ" ИЗКАЗВАНИЯ!И СПРЕТЕ ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА НА БГ-НАРОДА,КАКТО И ЧЕРНИТЕ СТАТИСТИКИ ПОРАДИ КОИТО ИЗЧЕЗВАМЕ-ЛИПСА НА ЧОВЕШКИ ПРАВА!ЗАЩОТО ИЗВЪН БГ,БЪЛГАРИТЕ КАТО ЧУЖДЕНЦИ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ТУК! СРАМ И ПОЗОР!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Много сте смешни гербавите трролове, като започнете да обиждате :) Кой ви обръща внимание :) Вие ли ще изказвате оценки за другите :) Забравяте, че баце сам констатира гербавото ниво: "Аз съм *** и вие степр...." :)

40

Обективно

преди 2 години

И С ПРОСТО ОКО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ БОЙКО И ГОРАНОВ. ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ОЩЕТЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА С ПОНЕ 556 МЛ ДОКАЗАНИ ОТ ДЪРЖАВНА ФИНАНСОВА ИНСПЕКЦИЯ!!! ТОВА Е ГОЛЯМ СРАМ СРОМ СРАМ И РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА!!! ВПРОЧЕМ ПИТАХА КЬОВЕШИ - ВЯРВАТЕ ЛИ НА БЪЛГ. ГЛАВЕН ПРОКУРОР? ТЯ ОТГОВОРИ: БЕЗ КОМЕНТАР!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, БЕ, АДВОКАТИ НА ГОРАНОВ?

39

П.К.

преди 2 години

Яловата "идея фикс". Светът се е запалил, у нас всичко е хаос, някои "мислят" как да "свалят" някой??? А, младоците, случайно да си спомнят времето на Никола Петков?

38

Гепи

преди 2 години

Борисов не е арестувал Божков, пусна го да си ходи с парите.

37

Анонимен

преди 2 години

Имаме президент и премиер с интелигентност по-ниски от средните за страната.

36

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Радев и пионките му в правителството опряха до лидерите на организираната престъпност, което ясно показва, че именно Васил Божков плати за протестите миналото лято.

35

до 38

преди 2 години

Не разбрахте ли, че това не ви е женския пазар.

34

Анонимен

преди 2 години

Депутат чалгар: Тоя да се махне, оня да се затвори...Вече дори и не се опитват поне на думи да се съобразяват със закона. И това е цялото мнозинство, от Никой, та чак да последния безименен депутат. За два дена един честен човек не се намери измежду всички тях да си признае нито политическия провал, нито нарушаването на законите. През това време икономиката буквално рухва. Какво си въобразявате и какво очаквате от тях не знам и не мога да разбера.

33

Анонимен

преди 2 години

До Герб 34 Филми ли ще снимате вече :)

32

Как Сийка

преди 2 години

Радулов,прав си,знаеш ли ?! Гешев трябва да започне тъкмо от такива като теб,които се появихте от н ищото и започнахте да раздавате акъл като на ... имен ден :)))) Я по-полека и по разумно с вашите кьор-фишеци и вземете най-сетне да свършите малко работа.че досега само ... стреляте напосоки ха-ха-ха ! Калпави сте отвред!

31

Герб

преди 2 години

Герб отново ще е пьрва политическа сила

30

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно, хората искаха тиквата да се махне с цялата му орда, но те пък не пускат кокала. Най-проста.шкото правителство в историята на страната, такова падение не е било и сега ги видяхме при ареста как плюха, как обиждаха и колко долно поведение имат. Не такива хора не са достойни за властта, даже и на мегдана няма да ги приемат с това ниво.

29

Да та й' в експ

преди 2 години

, хората в България искат НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!!! ББ и Гешев им са виновни да магариите, които не спряха, но вие всички с претенциите само забатачвате нещата!!! решихте да преразпределяте баницата, вместо да въдворите РЕД, ПРАВИЛА, ЗАКОНИ, ПРЕДВИДИМОС и СИГУРНОСТ в България!!! Никой не му пука за ББ и Гешев, а какво се случва, какви са цените, какъв е живота! Жалки, продажби *** във властта се насъбрахте, не хора!

28

Ха ха ха

преди 2 години

Най- праведните политици в Праволандия!! Ко3 ли са тези ангели и херувими?!?

27

Ми555

преди 2 години

Толкова е просто!!! Божков ИМА ВИДЕА И ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. НО НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАЗСЛЕДВА ТОВА. ЕТО ЗАЩО ЕВПОПЕЙСКИЯТ СЪД ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТИ ЯКО У НАС! АЙДЕ НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА, ЧЕ ББ, ВЛАДКО И СЕКРЕТАРКАТА МУ, СА НАЙ - ПРАВЕДНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА ПРИ ТИЯ ИМОТИ, КОИТО ИМАТ И ТЕ СА НЕСЪОТВЕТСТВАЩИ НА ДАНЪЧНИТЕ ИМ ДЕКЛАРАЦИИ ! ПРОВЕРЕТЕ ГО! НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ!!

26

Анонимен

преди 2 години

И как така се фиксирахте върху исканията на черепа? Друга работа в парламента нямате ли?