8

По

преди 2 години

По цял ден полицията на Бойко Борисов и Цветан Цветанов задържаше безразборно хора, за които не им е кеф. Полицейско задържане за 24 часа е имало винаги. На Боко само да му припомня, че искаше да го направи 78 на часа. Тогава всички парламентарни групи се опълчиха. И да е благодарен. Защото още щеше да е в ареста и слугите му да пищят вън. Същите тези, които искаха да гласуват безумната мярка. Та, внимавайте. Законите, които правите, когато сте на влсат. После ще обслужват опонентите ви.

7

Анонимен

преди 2 години

Тежест само ще има над политическата кариера на Петков, който забърка името на Кьовеши и Европейската прокуратура в ареста на Борисов. Тази тежест няма да може да я понесе нито Киро, нито Рашков и ще паднат като презрели круши. То бива-бива некомпетентност, но това е свръх. И аз се питам защо никой не е посъветвал Кирил Петков, че не може да става свидетел на нещо, на което не е присъствал?! Сега е лъжесвидетел и ще носи отговорност.КС излезе със становище, че Кирил Петков никога не бил министър

6

Затишие

преди 2 години

Какво стана с Пеевски и ДПС? Това го дрънкаха няколко месеца.

5

Анонимен

преди 2 години

Нещо за лъжесвидетелстване и опит да се подведат разследващите дали може да излезне, предполагам си е съчинявал дори без да се посъветва с адвокат.

4

Анонимен

преди 2 години

Божков защо не дойде да даде показания в България. Лошия Бойко вече не е на власт

3

ози

преди 2 години

кирчо, багажа и в седма глуха - и *** за каца не става от тебе!

2

Четете ли?

преди 2 години

"След правото на живот следва правото на свобода. Лишаването от свобода за 24 часа трябва да има сериозно основание. Дотук се вижда, че на практика няма никакви основания", каза още юристът в студиото.

1

Това

преди 2 години

Кое има тежест с оглед на доказателствата го преценява съда. А не някакъв пореден некадърен гербав адвокат. Само че, за да прецени това съда, трябва обвинителен акт. Без него няма как. А дребните адвокат чета лижещи *** за пари да мълчат. Чета ги. Некомпетентни са.