88

Бай Гроздан

преди 2 години

Може и да променят НПК-то,нали имат мнозинство,а иначе има по-скромни хотели по 10 000 на вечер.

87

Бай Гроздан

преди 2 години

Малко е съмнително да успеят да го разпитат,защото в досъдебното производство разпит по видеоконферентна връзка се извършва при условията на чл.223 от НПК,т.е. в присъствието на съдия,който е длъжен по местонахождение на свидетеля да му провери самоличността.В Дубай едва ли ще допуснат наш съдия да му проверява самоличността,освен ако не ръси яки пачки,пачки по стотачки както пееше фолкфурията .... през 90-те.

86

Анонимен

преди 2 години

Г-н Рангелов, Вие казвате, че г-н Божков трябва да бъде разпитан, но не кой да е, а г-жа Маджарова, ръководител на спец. - прокуратурата, твърди, че не може. А какво казва чл.139, ал.7 от НПК: "Разпит на свидетел, извън страната, може да се извърши и чрез видеоконференция или телефонна конференция в съответствие с разпоредбите на този кодекс". Интересно е на кого да вярваме, на НПК или Маджарова.

85

Адвокат

преди 2 години

"не мога да си обясня съветниците му как са му позволили да се въвлече в такава авантюра". Също съм адвокат, по-далеч от наказателното право, но все пак с професионален поглед. Точно това се чудя и аз, нямаше ли кой да им каже, че няма да мине номера. И PR и правни съветници трябваше да го спрат. Или прекалено вярва на Рашков, който се мисли за някакъв гений в наказателното право? А и Киро кой да го подхлъзне, нали е от Харвард? Много са зле.

84

Истината е че

преди 2 години

Истината е, че всеки са маскари, без изключение!!! Срам и позор е подобен политически хабитат. В България до сега само леки жени, със спорен морал, нагли, алчни, комплексирани уж мъже са кандидатите за политика и ръководни позиции в страната ни

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 - И кой ги дължи тези 553 млн.лв ? КОЙ е човека,който ги дължи ? Защо ли не си помисли ? Бойко,та Бойко ! Ами не е той-знае се,че не е Бойко ! -

82

3737

преди 2 години

Ако сме в нормална страна просто Киро нямаше да е премиер защото излъга за гражданството си и до сега да беше се споразумял за наказването си. Доцента със специализация ДС в друга страна от Източна Европа отдавна да е лустросан и не би могъл и са си мисли да е министър. Това са комунисти Кирчо внук на първи секретар в Хасково. Докато не ги изгоним всички комунисти така ще е.

81

Радослав

преди 2 години

До Катун Гриченов, когато изчезна тефтерчето управляваше герб, а ПП даже не бяха замислени! Затова стига с комунистическите ви методи за лъжа и измама!Проблема които изтъквам е, че прокуратурата и МВР са компрометирани и пълни с подкупени и поставени от партиите лица и никога няма да има разследване като хората срещу която и да е партия!Затова с тия твой комунистически опорки може да си лафиш на конгресите на младежкото БКП (герб) когато си избирате новия Тодор Живков за вожд измежду 1 кандидат!

80

Радослав

преди 2 години

До Катун Гриченов, много ми е забавно, че за членовете на младежкото БКП (герб) ако не си от техните редици, то по стар комунистически обичай си задължително от дъртото БКП (бсп)! Драги ми бойкопитек, единствената разлика между феновете на бсп и герб е, че феновете на бсп си признават, че гласуват за комунисти и, че са комунисти, а феновете на младежкото БКП ви е срам да си признаете, че гласувате за комунисти и се правите на пребоядисани комунисти, но си оставате такива!

79

Пп

преди 2 години

Ако не са ме изльгали и олио фф е на -3,80 ще пиша вьв форума

78

събуждане

преди 2 години

Съд от народа срещу родоотстъпника предател РуменРадев довел България до разделение омраза и плячка на путинистите.

77

Пп

преди 2 години

Олио КАЛИАКРА слънчогледово 1 лОлио КАЛИАКРА слънчогледово 1 лИзпълняват се до 4 бр. на поръчкаЦена -4,79 т маркет

76

Пп

преди 2 години

Отивам за олио вьв фантастико чух , че имало на -3,80 сьс здраве и дано баце се вьрне отново за да имаме нормални цени

75

Разпит

преди 2 години

Ако имаше някакви доказателства, нямаше да го арестуват, а щяха да го предупредят да избяга. У нас така си сътрудничат различните групировки, особено пък, ако доказателствата бяха в Кьовеши.

74

Избори

преди 2 години

Ако имаме нормална правосъдна система, Киро и Борисов трябва да ги настанят в две съседни килии.

73

Анонимен

преди 2 години

Голям рев за правата на бойко гранатомета :)

72

християнин

преди 2 години

Този пенсионер-мрънкалник,откъде го изкопахте?

71

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха 80 Да си говори? А да взима милиони от него :)

70

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от адвокати. Прокуратурата вече пое защитата :)

69

Цъ цъ

преди 2 години

Божков да дойде да подаде сигнал в Прокуратурата като гражданин, но вместо това дърпа конците на куклите Киро и Рашков.