26

Анонимен

преди 2 години

ДБ нямат абсолютно нищо общо ДСБ на Иван Костов. Тия могат за младежко БСП да минат. Не мога да повярвам, че защитават Рашков. Едно е сигурно - нито са десница, нито са градска. Втори път няма да влезнат в парламента

25

Ах

преди 2 години

"Г-н Божков", с какво уважение само се изказват....И тарашков също така го нарича, 1 пъти в брифинга вчера вечер.

24

Анонимен

преди 2 години

Че то Виденов защо не подгонихте? Всички знаем какво се случи по време на неговото управление.

23

ДБ=БКП

преди 2 години

ДБ се обезсмисли като партия отдавна, да не кажа че са вече вредни. Коалираха се с БКП и така се видя, че не са антикомунисти.

22

Дб

преди 2 години

Приватизатори сьр , всичко е за продан

21

На лодката

преди 2 години

Като имахте много доказателства за Пеевски и Доган, защо не ги арестува те? Нали бяхте сигурни че имате данни за всичките им престъпления. Страх ли ви е? А защо не ви е срам, ме сте патерицата на 100 летния враг на българската държавност сега под име БСП? Какъв прах лицемерни правозащитници ми хвърляте в очите. Жалки мижитурки, вие започнахте цирка със една лодка. НО Пеевски седи зад вас в парламента!? Мълчете мижитурки!, че ако не го правите ще ви вземат кокала. Срамно е, засрамете се и тихо!

20

Анонимен

преди 2 години

Надявал се, че МВР имало доказателства, кьорав ли е или глух само той не разбра че Рашков няма доказателства, лично Рашков го каза на брифинга, каза тепърва ще се събират доказателства, от ДБ са ид... оти

19

Анонимен

преди 2 години

А ДБ не могат да говорят за демокрация.Видяхме ги, че одобряват арести без доказателства. Те са фашисmи под прикритие.

18

Случаен минувач

преди 2 години

Дай България най-малко имате право да се обаждате. Хората ви разбраха що за стока сте всички от партията на Иван Костов - прикрити комунисти. На следващите предсрочни избори ще отидете където ви е мястото - при Воля и при НФСБ с 1,5 - 2%.

17

Анонимен

преди 2 години

децата на партизаните млади комсомолци

16

Майора

преди 2 години

Абе Славов какво толкова добро е направил Рашков? Освен че ви осгури победата на изборите чрез машините на Мадуро и репреси срещу привържениците на ГЕРБ? Да не говорим за това че е имотен крал и не е доказал как с една заплата има 22 имота и големи суми в банките, че извърши големи промени в МВР с умисъл!И как може да се вярва на Черепа с повдигнати 19 обвинения? Ако е прав защо избяга в Дубай и финансира вас и останалите?

15

Дамаджаната

преди 2 години

Той Рашков има подкрепата на коалицията, ама не да върши беззакония !

14

Анонимен

преди 2 години

Алооо, кога "Бяха спазени правата на задържаните"? Когато не допускат адвоката на Борисов час и половина? Когато оставят човека без животоспасяващите го медикаменти 24 часа в килия със стол и без отопление? Когато нахлуват пред децата му посред вечеря да тарашат по неотложност? Каква е тази неотложност? Човек ли имаше в барбекюто, бе? Какво търсиха? Хора в буркани ли търсиха в мазето? Какви права са спазени като нямат доказателство и само по проект за задържане прибират хора? ДБ нац. предатели.

13

Мдаа

преди 2 години

Помните ли как излетяха парите на хората в техните фондове по времето на -др костов и масовата приватизация - акб форест няма да го забравя отидоха всички спестявания на един заможен комшия , остана пияница на соц пенсия спеше в колата

12

Анонимен

преди 2 години

Тези уж "демократи" тотално са изтрещели щом мислят, че *** изпълнение на Кирчо и Рашков е нормално. Вероятно намират за нормално да бутат хора прибрани през нощите без обвинения после да обвиняват други институции, че не ги слушат и не изпълняват "нарежданията" им, които дори по закон нямат право да правят.

11

Анонимен

преди 2 години

Милите те, а кокала е толкова сладък, и майка си ще продадат да го има още малко в устата?

10

Ха ха

преди 2 години

На нови избори виждам как - пп , дб поемат кьм вмро извьн парламента - хората ги видяха колко струватБсп може да се спаси и да запази 7-8% ако излезне от клалицията сега

9

Анонимен

преди 2 години

ДБ най големите нагаждачи и противняци.Коя овца може да гласува за тия лапачи,случайно попаднали в Парламента.

8

Анонимен

преди 2 години

Вероятно - дпс , герб и вьзраждане ще подкрепят отставка на правителството

7

Анонимен

преди 2 години

Кой ви пита изобщо, всичко вече е ясно и не се мъчете повече. Това което днес трябваше да кажете е, че Киро ви е прецакал нали уж бяхте да се пратят оръжия или вече не сте, какви сте вие изобщо и вие ли сте комунисти?