46

Габи

преди 2 години

А ДБ по принцип не е добре да говорят изобщо...

45

Що се правиш

преди 2 години

Щото при ДБ сигурно нещата са всичко друго, но не и реваншизъм ... Хайде моля ви се стига глупости!

44

Славов

преди 2 години

Слушкаме яко, защото при следващи избори ще гледаме Парламента отвън

43

НПО-ВЪН!!!

преди 2 години

Отдавна ни е ясно, че в ДБ е корумпирана до дъно! Дечица на комунисти, а последните 30 години - грантаджии.

42

П.К.

преди 2 години

Не ГЕРБ, а НАРОДА ЗАД ГЕРБ ГОВОРИ и ви натиква в миша дупка. И, каква "коалиция" е тая сбирщина от комунистически ***, които получиха невиждано бламиране на изборите, а тия от пп изпълнителите ги пробутаха в "управлението" на БЪЛГАРИЯ??? А на всички, точната ви дестинация е Софийския Централен.

41

грешка

преди 2 години

Няма реваншизъм а фашизъм/ социализъм/ на Рашков

40

Диана

преди 2 години

Отношението на полицаите при задържането му се дължи на личното им отношение към него,не на професионални наставления!Най-многото, което Рашков би искал е да види Борисов проснат на земята,но както всичките му желания дори и това се оказва неизпълнимо..Според мен,отношението на БСП към Герб не е дори реваншизъм, а чиста атака на злоба и безсилие на БСП пред някой, който ги превъзхожда във всички отношения-БСП съсипаха плана за възстановяване и чакалнята на еврозоната досега в гонитба на Герб

39

митко

преди 2 години

Конфискувайте парите на Боко Тиквата и го вкарайте в затвора защото скоро ще ви изметем и вас.Българите искат справедливост,съд и затвор.

38

От КОМИ СЪМ ЧИЧО

преди 2 години

КОМИ Е РУСКИ...КАКЪВ ДА Е..?

37

Анонимен

преди 2 години

този борец срещу корупцията няма ли да ни осветли откъде Бойкикев има пари за апартамент в Белгия, като беше безработен през този период, писан е на жена му, но не е ясно откъде пари, за прашков с 19 имота няма смисъл да питаме

36

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

35

Анонимен

преди 2 години

присмял се щърбел на гърбел

34

Към Де..е..Бе

преди 2 години

А вие въобще не трябва да говорите. Това подобие на партия с трима души в парламента (най малката групичка там) не може да дава наклон в България ! Чак пък и да променят конституцията. Хаа ха...Всички вие (управляващите) Имате броени седмици като депутати. Ще последвате съдбата на Сестра Галева и Тримата отровЕни. Пинокио Корна Дългия инвалид Тошко Африкански Пелтека Кокорчо...продължавайте пеша !

33

Герб

преди 2 години

Време е герб да оправя отново дьржавата - която божковистите счупиха

32

Анонимен

преди 2 години

"Демократична" България не ви отива, мишоци! Може би Дакомунизираме България.То и България не ви прилича. Може би СевернаЯ Корея.

31

Жоро

преди 2 години

Жалка картинка. Няма такива смешници.

30

ИСТИНАТА!

преди 2 години

Истината е, че Бойко Борисов с неговия кремълски поток за Сърбия, рестартирането на допотопната АЕЦ Белене в земетръсна зона и провалянето на газовата връзка с Гърция, не е цвете за мирисане, но пък да застанеш на страната на про-кремълските метежници е национално предателство и мало..умие

29

Пп правителството:

преди 2 години

Комунисти, комсомолци, пионери...

28

Егати

преди 2 години

...нещастниците? По-късно доби да тарашат къщите пред децата, по дело за "неотложност", по което вече са ходили доброволно да бъдат разпитани още декември, и нямало "показност", този наред ли е? Или прави другите на по-тАпи от себе си! Естествено че ще подкрепяте милиционера Рашков , защото всичките ви обединява кокала, и омразата, да ликвидирате единствената истинска опозиция! Типично по комунистически!

27

Е па

преди 2 години

Някога ще се разбере, как склониха Слави да участва в тая коалиция, дали му обещаха БНТ или му извадиха някой компромат.