27

Анонимен

преди 2 години

Тези определено трябва да спрат със субстанциите. Вече започна да става смешно.

26

Анонимен

преди 2 години

А кога ще е кампанията срещу дискриминацията при бенка на дуп.ето?

25

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще декриминализират инцеста

24

utre

преди 2 години

Утре ще ни забранят и да ядем, за да няма водородни емисии. И не не е конспирация

23

Робистан

преди 2 години

И това са ви господарите, послушни роби на Козяк! Да ви таковам и на ценностите, и на морала.

22

Анонимен

преди 2 години

Докато Америка изобретява нови полове и видове дискриминация, Русия изобретява нови оръжия

21

Тракиец

преди 2 години

Законопроекта е получил подкрепа от Джо байдън ?!?!?!?!?? ИМА СИ ХАС НЕ-;ГЪРА В БЯЛА КОЖА ДЖО да не подкрепи този МИ-;ФУТСКИ ЦИОНИСТКИ АНТИБЯЛ ЗАКОН . ВСЯКА ФИРМА КОМПАНИЯ ИЛИ ВИД ОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ МОЖЕ И ИМА СВОИТЕ ПРАВИЛЯ И ДРЕС КОД . АКО ТИ ИСКАШ ДА СИ БЪДЕШ НЕ;-ГЪР И ДА МИ НОСИШ ПАНТАЛОНИ СМЪКНАТИ ДО КОЛЕНАТА И ПЛИТКИ ОТИВАЙ СИ В АФРИКА И САВАНАТА. НЯМАШ МЯСТО В БЕЛИЯ СВЯТ. ВОКЗАЛ В ЗООПАРКА

20

Анонимен

преди 2 години

Ми някои училища не позволяват скъсани дънки, прическа на плитки, без униформа, даже обеци и пръстени. Който не иска да не ходи в такива училища.Същото е и за спорта, има треньори с определени изисквания, дори да не се прави секс преди мач.Не може, например да се явиш на бизнес среща във вид, който не вдъхва доверие в бизнес партньорите.Има много нюанси, но с тези дискриминации само прекаляват. Следва забрана за дискриминация на гол *** или дънки под ***,само защото са афроамериканци

19

Анонимен

преди 2 години

Джендърете в днешно време са по кукетни и си правят по красиви прически от жените,а после Путин бил агресор че човека се опитва да промени малко световния ред.

18

гологлав БайХ.Й

преди 2 години

...те сега я втасах...

17

ха-ха-хи

преди 2 години

Да уточним за зрителите: КОЯ ПРИЧЕСКА...горната или долната..?????

16

Луд умора няма

преди 2 години

Расова дискриминация въз основа на прическата... Много сте плахи в съпротивата срещу бялата раса. Направо приемете закон, който забранява гените за руса коса и сини очи.

15

Анонимен

преди 2 години

Нашето правителство говори в стила и метода на украинските управници и като нищо ще ни вкара във война. Те щели да питат парламента където явно предателите ще им позволят на търгашите да дават оръжие което не знам кой ще плаща може би данъкоплатеца. Това е тревожно.

14

Понеже цветнокожите

преди 2 години

обожават плитките, трябва всички да се задължат със закон да имат плитки, включително плешивите. Който няма плитки, обижда цветнокожите на расова основа. Нали така, г-жо Кори Буш?

13

И спортните правила

преди 2 години

ли са дискриминация? Борбата е контактен спорт и е логично да нямаш дълга коса и плитки. Тези правила са измислени неслучайно. Ама нали ловът на вещици е на мода и във всяко изискване се търси под вола теле.

12

Леле кака демокрация

преди 2 години

САЩ са много зле в днешно време това да е проблем, който сега решават със законопроект. Колко ли още нови законопроекти ще трябва да приемат в тази уж и привидно демократична страна.

11

Анонимен

преди 2 години

До въпрос, във влака преди години един такъв студент изведнъж нещо го бъзна извади чесало и почна с особени движения да се чеши. Неприятна картинка но когато е млад човек търпи сега не знам дали ще търпя. Може би поне ще се преместя . Та и американците да се преместят който не му харесва и не може да ги търпи те не са за изтърпяне.

10

Ламята

преди 2 години

Ако магически САЩ един ден изчезнат от лицето на Земята,***.отщините ще намалеят поне с 90%

9

ИСТОРИЯ

преди 2 години

По време на СОЦА беше задължително в Училище - момичетата да са с Плитки и Панделки .САЩ явно нещо са сбъркани .

8

Анонимен

преди 2 години

И в САЩ политиците се занимават с глупости за отклоняване вниманието от истинските проблеми.