212

Щерю

преди 2 години

САЩ няма да влезе във война с Русия, но целта на САЩ е да вкара ЕС и Русия във война, при което страните от бившия соц. лагер да понесат ударите от ракетите на Русия. Подло, но не и неочаквано намерение от страна на САЩ. Те просто следват тактиката на древен Рим - разделяй и владей, и скарвай помежду им враговете си. След това облагай с данъци всички оцелели...

211

Анонимен

преди 2 години

До Стоян - Е няма проблеми, нека се разширяват :D

210

Стоян

преди 2 години

САЩ или НАТО, никога не са казвали или подписвали документ, ограничаващ разширението на НАТО! Това е елементарна и глупава опорка на Русия и руските ***!Повече NLAW и Javelin, че и Stinger и нещата ще приключат като в Афганистан през 80-те! Чебурашките, да си оправят кочинката извън Москва и Петербург!

209

До хаха

преди 2 години

"Продължавайте да се дървите на Русия, па после се надявайте на "члена"==>>Ще се надянат обезателно. Който се дърви на Русия винаги се надява на "члена".

208

Хм

преди 2 години

То че САЩ няма да влезе във война с Русия е ясно. Да не са си изпили мозъка. Ама нас, с тези национални пре да тели начело на държавата - Кирчо, Кокорчо, Лорер - дето Радев ни ги натресе, САЩ усилено се стреми да ни вкара във война с Русия

207

bb

преди 2 години

Естествено, че САЩ няма да влиза директно във война с Руската Федерация. САЩ ще използва такива сателити като Украйна, България и други, които да са пушечно месо и да вадят горещите кестени от огъня. А Вашингтон ще стои на сигурно зад океана, ще гледа сеир и ще трупа печалби от продажба на оръжия и нещастието на хората.

206

Лойд

преди 2 години

Вижте, след като ни лепнаха етикета: "Талибанската Коввра", вече страним от военни съприкосновения с чужди държави. Сега се концентрираме върху вътрешните проблеми. Как да обезвредим неггър с нож в центъра на Бруклин или как стратегически да санкционираме двама мексиканци които развяват мачете по главната улица на Холивут..... рано или късно ще ги притиснем някакси.....

205

Анонимен

преди 2 години

САЩ да си вървят зад океана.Не искам да чувам за Америка и измислената им демокрация.Това е държава, съставена от престъпници и която извършва само престъпления.Това са лъжци и световни терористи.Ако не бяха те / Великобритания и Австралия/ това в Украйна нямаше са се случи.Русия трябва да изпрати ракетите ки в Куба и Венецуела както те са дошли до границите на Русия.Против война съм, но в случая Русия има пълното право.Слава на Русия и руската армия

204

Алекс

преди 2 години

Дайте на Украйна повечко "Джавелини".Украинците собственоръчно ще изпържат танковете на фашистка Русия.

203

Анонимен

преди 2 години

Не директно.Ще направят война в техния си стил, САЩ ще използват армиите на европейските ***, сори приятели и те само ще бомбардират.Жертвите във войници ще са за нас, а икономическата и геостратегическата печалба, ще е за тях.Пак ние перем нов чужд пешкир де.

202

Анонимен

преди 2 години

Те американците на времето казаха че и НАТО няма да се разширява към Русия...!

201

Анонимен

преди 2 години

Дано нас не ни набутат само между шамарите!!!

200

Да

преди 2 години

Няма да влезете във война с Русия защото нямате толкова на брой памперси.

199

хаха

преди 2 години

Това е тънкия намек, че онзи свети "член" за когото са се хванали всички от договора за членство в НАТО и само заради него в момента се дървят на Мечока, май може и да не се активира.И тогава ще има рев и сополи и ище нещо.Продължавайте да се дървите на Русия, па после се надявайте на "члена"

198

Анонимен

преди 2 години

Вие не, но тласкате другите, подли агресори!

197

Анонимен

преди 2 години

Кинг Конг е жив!

196

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече е във война с Русия, като дава на украйна разузнавателна информация и оръжие...Да живее байден!

195

Анонимен

преди 2 години

САЩ няма да влезе във война с Русия, но ще вкара България във война с Русия.

194

хаха

преди 2 години

Смеят ли? Те са кат нашите футболни герои-треньори-може да се репчат на Монтана, Калиакра и Богутево.Ама изправят ли се срещу колоси като Иртиш или БАТЕ и...А пък за Ливърпул,Байерн ,Ювентус даже и не си и помислят..Като разрушиха Сирия,Афганистан, бомбардираха Югославия...ама срещу Русия--насъскват другите!

193

Неутрален

преди 2 години

Американците не искат 3-та световна война и разумно отказват съперничество с Русия понеже победители след това няма да има.