235

Бай Онзи

преди 2 години

Има нови снимки бре. Не видя ли шкаФчето беше пълно л Олио.

234

Анонимен

преди 2 години

До тт"много си *** Саше"..., плашим се чак!

233

Тома Биков

преди 2 години

На Тиквата,не му трябва адвокат,той си има прокурор!

232

Юрист

преди 2 години

Какъв свидетел може да е Просто Киро като той е перманентно напушен или с дозичка в носа ???? Всички виждат един неадекватен мух.льо и не си дават сметка , че води държавата към пропаст !!!!! Нима свършиха умните и отговорни хора в България ?

231

Забелязвате ли

преди 2 години

Как в момента всички масмедии се надпреварват да обгрижват задните части на представинтелите на властта -- Дамаджаната обикаля размахва листа и с прегракнал глас се обяснява, *** ниже глупости а телевизиите полягат и задават предварително уговорени въпроси..............Жалка работа

230

Дин Дзън

преди 2 години

Поне след обиска да бяха направили снимки на спалнята да видим има ли кюлчета и пачки шкафчето.

229

Голям смях

преди 2 години

Менкооо за колко кюлчета си договори хонорар? Може и Мата Хари да ти пуснат да се облажиш, ама не знам дали ще можеш?А Балтов правилно го изгониха от Пирогов, вие бихте ли се оперирали при член на хунтата на Борисов? Псевдодоктор, герберска марионетка.

228

Анонимен

преди 2 години

Може, особено когато си комунистически демагог, с неолиберална маска и меки ЛГБТИ симпатии.Пък щом добавим към това и наполеонов и неосталински комплекс и дриснята е в пълна опърдяна готовност базисно

227

нормален човек

преди 2 години

адвокате откога измишльотините в гугъл са факти

226

тт

преди 2 години

Неуважаеми Менков,откъде знаеш какво има м зелото,като нямаш достъп до него-нито ти,нитои някой от тримата задържани.Сега за се започне разследване срещу теб,за да се установи как имаш достъп до тези материали.Ти си ясен на всички ни.Какво се пъчиш,като нямаш никакво участие в това дело.Само формално,за 24-часовото задържане на клиента ти.Престани да говориш за нещо,където не участваш.

225

Й

преди 2 години

Гаф след гаф, смешка след смешка е това правителство. Да си ходи!

224

Анонимен

преди 2 години

Менко какво се прави, че нещо прави :) Прокуратурата вече пое защитата :)

223

еххх

преди 2 години

*** Киро-само Гугъл чете !

222

Анонимен

преди 2 години

при комунизма на Киро всичко може

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Щом с един ,единствен свидетел гербавите разгромиха и ограбиха КТБ ,защо да не може ?А Веждите ,дето сега реве ,нали си прибра милионите с цесия ,тихичко и мълчи за това като глухоням .

220

Анонимен

преди 2 години

Менков, може ли, след делото, да си покажеш хонорара от Боко или извлечение от банковата си сметка?

219

Анонимен

преди 2 години

Гугъл Киро предаде България токато ни занимават със фойерверки

218

Обикновен българин

преди 2 години

Този адвокат на Борисов, обвинява за престъпления Петков и Рашков. Смеха от задкулисието на политиците и адвокатите е повсеместен. Така си е, когато Менко Менков е известен като адвокат на престъпниците и мутрите. Освен него има и други адвокати, съдии, че дори и прокурори. Методиев, ако не е престъпник, да си смени адвоката с някой по-свестен и известен. Честито на съдилищата в България, както и на техните финансисти.

217

Добре де,

преди 2 години

Като какъв свидетел се явява Петков, като в периода за който говорят не е бил в България и едва ли е знаел и се е интересувал за какво става въпрос? На каква база свидетелства? На това, което е чел в интернет, или на това което му е казал Божков? А защо пък същия не се прибира в България, след като е чист като сълза, а се натиска в Дубай? Да си дойде и той да се яви като свидетел!

216

ГРОП Бокл Ук

преди 2 години

Адвокатчето мине-Т-КОфф... милиционерско адвокатче