846

анонимен

преди 2 години

Направете си труда при 3 минутно изказване на Петков колко паразитни аааа-та между думите ще преброите. Следете и погледа му - на напълно неориентиран , объркан и несигурен човек. Какво ли още ни очаква?

845

Анонимен

преди 2 години

До На бас # 909 Kъм Харвардския университет няма колежче,а двугодишни курсове за магистърска учебна степен. Не зная. Киро дали е учил тези курсове, но се бута, че е магистър. Тези курсове не се купуват, защото преподавателите в тях са от различни университети, а да платиш на 10-12 преподаватели ще ти излезе много скъпо. Склоняването на преподавател да ти постави оценка по дисциплина, чиито занятия не си посещавал, е наказуемо по закон. Ама ти опитай,непременно ще те осъдят .

844

Киро

преди 2 години

Киро, не е ли време да прочетеш конституцията на РБ и започнеш да я спазваш?

843

X

преди 2 години

Тия не знаят какво правят, а сме им дали държавата

842

Анонимен

преди 2 години

Докато кух Киро-лъжеца мълчеше, не създаваше особено безпокойство, напоследък, обаче, като се размаха много хора започнаха да гледат с недоумение и да се питат - това нещо ли ще донесе благодат на материаля в Родината! Боже, опази ни!!!

841

Анонимен

преди 2 години

ХараКиро още ли не е подал оставка? ОСТАВКА!

840

ха, ха

преди 2 години

Кире, никой няма в празната ти глава!

839

k.k

преди 2 години

Голям вой за банкянския *** с чекмеджето.

838

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ ОТВОРИ ГУГЪЛ И ПРОЧЕТИ- "СТАНДАРТИ ЗА НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА"- АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ДА ПРИТИСКАШ И ЛЕПИШ ЕТИКЕТИ НА НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА- ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ Е ГРОЗЕН ТЕАТЪР С ЛОШ И НЕГРАМОТЕН АВТОР, ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ ТИ НЕ ЗНАЕШ НО РАШКОВ ДАЖЕ ПРЕПОДАВА ПРАВО.

837

анонимем

преди 2 години

До Анонимен Храни куче да те лае е казал народа та тако и Гошо.

836

Четвъртият папа

преди 2 години

Когато баце е добре, всички са добре.

835

Анонимен

преди 2 години

мразя комунисти

834

На бас

преди 2 години

Бас държа, че кирчупростото не може 2 реда да напише с по-малко от 5 грешки, нито на английски, нито на български. Искате закони да чете и да разбере. Купил си е някаква дипломка от 2-годишно колежче на Харвард. И там продават дипломи. Двойкаджия. ОСТАВКА!

833

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на Рашков и Киро да скалъпят доказателства срещу бившия премиер Борисов.

832

ами другите?

преди 2 години

Божков се хвалеше, че спонсорира протестерите 2020 г.- там ония мутрите, дето са вън, бойки киев и сие, вонящото трио и прочее. Щом са взимали пари и то не малко - значи са корумпирани, да ги арестуват и тях. Поне има доказателства, не само в Гугъл.

831

Анонимен

преди 2 години

децата на партизаните ..

830

Анонимен

преди 2 години

Просто не си заслужава да се коментират изказванията на Дамаджанов и едно неоринтирано в обстановката премиерче. Не може без никакви доказателства с някакви твърдения дума срещу дума да се обвинява прокературата че саботира "фактите" от Гугъл на Кирчо. Просто премиера ни много олекна с това си подвеждане от Рашков а няй-вероятно от Радев който от два месеца е замислил да свали това правителство и да си назначи ново служебно правителство отново начело със зеления чорап номер две в държавата

829

a1

преди 2 години

Лоша прокуратура, не четяла Гугъл, а някакви закони

828

Анонимен

преди 2 години

Киро е прекалено *** за да осъзнае, че случаят вчера доказа, че БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА. Той оглавява изпълнителната власт и не може да очаква, че независимата прокуратура ще му играе по свирката. Няма ли кой да му обясни, как е устроена държавата? Докога ще търпим този профан начело на държавата?

827

Мухаха

преди 2 години

Киро Харвардо..... От Гугъл съм принтирл тука едни доказателства дето ако прокуратурата не иска да бъде обвинена в саботаж , трябва да приеме .... Имам и няколко клипа от Ютуб.... и едни много смущаващо водеоклипове дето видях в ПооорнХъб ... Аз по цял ден вися във Фейсо и чета ли чета ... Там е пълно с доказателства . Е, понякога и моята Херо / ми дава по някоя флашка .... ама тя щото иска да помогне .... ИнтернетА е пълен с доказателства за престъпленията на тая Герберска шайка ....