19

Кококо

преди 2 години

Тези от специализираната какво се обаждат като са пред закриване.

18

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че невнесените данъци са на Божков. Кокорчо що ги търси от Горанов тогава? Кво стана с деветте милиарда преди Коледс?

17

Анонимен

преди 2 години

Божков и Василев няма да се приберат в България защото знаят какво ще им се случи в държавата на Пеевски и сикаджията от Банкя и назначения от тях каскет.В ареста никакви контакти с тях ,както се оправдават със следствена тайна докато бъдат пречупени, или нещо ще получат инфаркт внезапно като Мишо Бирата,жена му и Ваньо Танов.Мисля че това е ясно на тези по долу които питат,защо не се върнат.

16

Daskala

преди 2 години

Айде в джипката и към Канада.

15

ГЕШЕВ, ДЕЙСТВАЙ..

преди 2 години

"НЯМА ВРЕМЕ"....... ОГРАБВАТ МЕ ЕЖЕДНЕВНО С НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО...

14

Анонимен

преди 2 години

Спешна промяна в НПК и разрешаване по определен ред да се разпитват лица по видео връзка, както се прави в целия свят , в кой век живеем!Колко пъти Цветан Василев иска да бъде разпитан дистанционно и не му позволяват, защо!Мафията може да се разбие само от вътре, когато се скарат мафиотите, какъвто е българския случай Сикаджията от Банкя и Пеевски се скараха с аварите си Божков и Василев и това трябва да се използва, както в цял свят. А не каскета да разправя че няма да слуша обвиняеми.

13

Анонимен

преди 2 години

Големия Божков като е толкова голем и страшен защо се е скрил в Дубай, да дойде тук и да последва примера и доброволно да бъде разпитан като е голям мъж.

12

промяната

преди 2 години

Асенчо настъпи мотиката. Навира се там, от където няма излизане.

11

Анонимен

преди 2 години

Значи Божков не е платил 556 млн. лв. данъци, но Боко и Горанов са в ареста, а Кокорчо хвали Божков? Нещо не разбирам...

10

Абе

преди 2 години

Не става дума за В.Б., а за В.Г. и Б.Б. Не се правете на невменяеми. Не ви отива. Има консумирано корупционно престъпление, а вие преследвате само корумпиращия, който в края на разследването може да се окаже изнудван.

9

ЧАПАЕВ

преди 2 години

БОЖКОВ ПЛАЩА, А КИРЕТАТА ЗА ПАРИ ПРАВЯТ ВСИЧКО!

8

Анонимен

преди 2 години

Гешефта защо нищо не свърши досега а само вземаше на тиквата пая срещу процент

7

Асан

преди 2 години

Спецов да го гази за наказание :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Аз нещо не разбирам, ако може да ми обясните. Божков се е оплакал и е дал доказателства, че не е платил 556 млн. лв. данъци, които е трябвало Бойко и Горанов да съберат? И затова сега ги задържат?

5

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, Кокорчо. Когати ти предложиха мястото на БУШОН със сладки и грандомански приказки, що се съгласи веднага, бе. Ако беше отделил един ден да помислиш и туриш на кантар ситуацията и приказките и нямаше сега да си очертава тъмно бъдеще. Навря се между шамарите и сега щеш, не щеш ще трябва да лаеш най силно, иначе отичаш в цирка въжеиграч без защитна мрежа. Те комунистите са силни на приказките и гaдoститe, a това минава до време - виж Путин накъде се е запътил

4

До 1

преди 2 години

И аз си мисля, че има нещо гнило в ПП. Някак си самото обръщение, което правят Петков и Василев: Бойко Борисов, Иван Гешев, Г-Н Васил Божков. Те без да искат се издават, кой е шефът

3

филанкиши

преди 2 години

ЧЪКИ в акция!

2

Анонимен

преди 2 години

Спецпрокуратурата скоро ги закриват заедно с тумора ГЕРБ,такаче да не лаят много.

1

Анонимен

преди 2 години

ПП най-накрая гласно да заявят, че Божков им е спонсор.