98

Анонимен

преди 2 години

Ако не беха хубавите рускини, щях да плюя по лошо, ама това джудже се самозабрави :)) Лошото в случая е, че ще пострадат 100 милиона руснаци от дейстията на самозабравилия се лили *** :))

97

Анонимен

преди 2 години

От ден на ден тия почват да се самонадъхват и капсулират което хич не е добре!Санкциите и натискът са на път да изиграят лоша шега на тия които ги налагат!

96

УЖАС

преди 2 години

Тези хора полудяха. Как може да се нацифицира всяка държава. Руснаците, не осъзнават, че са в ролята на Нацистка Германия! Много жалко!

95

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Браво на Русия!

94

Езил

преди 2 години

Путин е пълен резил, вика първо в "нашата многонационална република", после започна да цитира библията и започнаха чечняците да го освикрват..

93

Анонимен

преди 2 години

До Къде са сегаИзлезе и дръпна реч, как всички искали да им вземат непотребните земи за живеене, един вид се е учил от Гьобелс :)) Аз не знам нормален челяк да исла да живее там, мейби от бившите републики некой се е излъгал в Москве, ама там е хипер скъпо, заплатите ниски :))

92

Анонимен

преди 2 години

Пак ли е на зелен екран

91

Анонимен

преди 2 години

До 101, абсолютно всеки свободен човек има право да критикува. Много те дразни да говорят нали, дразни те шума, дразни те мнението. И без да потвърдиш е ясно че си биеш и жената и децата, животно селендурско!

90

Анонимен

преди 2 години

Кажете на Гл.редактор на сайта да престане да пише коментари тука

89

Диоген

преди 2 години

Имаме интересния късмет да живеем по времето на Свети Блядимир Многомандатник.Тази Еволюционна грешка е странна МУТАЦИЯ в историята на човечеството. Президент, пропагандист, риболовец,хокеист... Той може всичко.Успя да "изоре" една съседна страна, скоро и неговата я чака печална участ.Успя да вкара в криза най-цивилизованото място в света - Стария свят, ЕВРОПА! Неговата история Е, и ще завърши като ВАРВАРСТВО.Просто ще изчезне накрая..

88

10987

преди 2 години

"Президентът Владимир Путин се появи специално пред тълпата и изнесе реч." Хаха, я по-леко с определенията. Тълпа била...а тук е пълно със сеирджии. Оправете си определенията. Украйна е измислена държава като Македония, а народът на Путин не е тълпа!

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Много ми е интересно" защото ако не си в позицията да критикуваш критиката ти не значи много. Все едно да крадеш от цял народ, и да тръгнеш да критикуваш крадец, откраднал да си нахрани децата. Лицемерие... хроничката диагноза на западния свят.

86

10987

преди 2 години

Браво на Путин! Кой каза, че се криел в бункера си като Зе? Русия ще победи, но ние ще си патим от това. Въпреки всички фейкове, с които ни заливат, Украйна е една провинциална селска държава с минодобив, дето скоро и такъв няма да имат. С Украйна е приключено като равноправна държава. Това ще е васална държава, който и да победи, а това без съмнение ще е Русия.

85

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно защо когато критикуваме Русия отделни русофили скачат и питат къде била България! Обяснете, русофилски фашисти, що пишете унизителни коментари за БГ докато възхвалявате Русия? Вие кви сте, руснаци, циgani, арменци, затворени сте против волята си в БГ, кви сте вие?

84

Анонимен

преди 2 години

Матушка - Россия снова вернет домой Аляску !!! Слава Россия !! САЩ и НАТО няма да Те спаси от разпад - 51 Балона на конец !!!

83

Анонимен

преди 2 години

Йончева какво се умълча. Отдавна не е писала дитирамби за Путин.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен а какво е най-великото постижение на ФАЩ? Фейсбук и туитър, и някакви телефони дето ги правят в Китай... Неща никому ненужни, че и даже яко вредни за обществото. В същото време всеки се нуждае от енергия и ресурси, защото без тях нямаш нищо. ТУк не става въпрос за мерене на мишки, а коя държава какво влиание е във света, и света има нужда от енергия и ресурси, за да има инструментите да се развива. Не му трябва запАдно технологично иго..

81

Анонимен

преди 2 години

Кое точно и е великото на Русия, но не искам да ми обяснявате за палезни изкапаеми и аграрни постижения в областта на азотния тор! Чакам някой русофил да ми обясни за величието на Русия! Тука ли сте русофилски фашисти?

80

Анонимен

преди 2 години

днес русия завзе територия колкото 4 пъти софия област

79

Анонимен

преди 2 години

Почти като при нас. Така му се радваха и на Кирето на Шипка