5

Анонимен

преди 2 години

Нови блокчета никнат като гъби ни има место за коли ни дете да играе ни куче къде да се изпикае.... общината за пари би дала и корито на река за строеж

4

Анонимен

преди 2 години

Купувайте си още автомобили има още зелени площи за унищожаване. Кеф да се оплаквате от цените на бензина, кеф 10% от доходите Ви да излитат през ауспуха и за поддръжка на няква купчина железа. Кеф да плащате винетки, кеф да ремонтирате всеки уикенд таралясника, кеф да мечтаете да налеете още 2 заплати за по-хубава каляска. Колко трудно е да сложиш слушалки да затвориш очи и да се возиш или спиш в автобуса или метрото туко виж те помислили за бедняк или за лентяй. Ох къф кеф е паркиране в калта!

3

.

преди 2 години

В гетото е така.

2

Анонимен

преди 2 години

Няма сила на земята, която да разтури незаконната автоморга между Горубляне и младост 4 стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера. Няма РИОСВ, няма НАП, няма икономическа полиция, няма кмет, няма нищо. Само безраборно разпиляни стотици автомобили. Явно си плаща добре, защото от баба знам, че който не се отчита подобаващо,се чете по вестниците.

1

Анонимен

преди 2 години

Бензина е скъп сега, ама за 20 лева с една туба ще се прежалите и ще ги заплите. ВСИЧКО ЛИ ТРЯБВА ДА ВИ КАЗВАМ, КАК ДА ПРАВИТЕ?