143

Анонимен

преди 2 години

България не си научи уроците и грешките от историята. Трябва да запазим пълен неутралитет в сблъсъка на титаните САЩ и Русия. Иначе ще бъдем най-безцеремонно употребени и захвърлени от политиците-кукловодите.

142

Наблюдател

преди 2 години

И този май иска някой долар да изкара за сметка на българският народ.

141

Браво

преди 2 години

Аньо, да дава тез кюнци прехвалени. Да дават и онея юайги миговете. Ние няма с кой да воюваме. На нас не ни трябва даже въоражение. Само нащите така наречени рософислки гьотверени мислят че някой ще воюва с тях или ще го спрат с 12 Мига и 5 системи Ц300. Аз съм им простил на тях, Те са си вечно пияни и стрелят от панелите с пръдни

140

асдаа

преди 2 години

Това ла..Й..но разсипа армията. Докара я до невъзможност да изпълнява елементарни задачи. Козируваше на юпито Симеон Дянков. Да го съдят и от там направо в Белене да *** камъни.

139

Дедо Либен

преди 2 години

Аню прилича на ЖАБА, а не на генерал!

138

Тоя костенур

преди 2 години

Аню лъже като индором. Като бивш зенитчик отлично знае,че С - 300 е по-добра от Пейтриът. С-300 обстрелва в 360 градуса,а Пейтриът само на 180 градуса. С-300 сме я внесли тъкмо преди 1989г. - през 1988г. Тоя костенур предлага да заменим кон за кокошка.

137

Да му изсъхнат

преди 2 години

До 158 Освен общите щети на БА Аню ликвидира ПВО-то на Сухопътните войски защото по ония времена баше началник на Управление ПВО в бившето КСВ.България имаше 2 успоредни,независими но и свързани системи за ПВО - тази на войските която се движи с тях и ПВО на територията на страната,която е към ВВС. На СВ системата я унищожи,а сега посяга и към тази на територията на страната. Ръцете да му изсъхнат.

136

Един

преди 2 години

Мръ.сен , гаден продажник, това,че си възрастен няма да те спаси от омразата на хората, а мисирките дето сте дали трибуна на този изку.фелник, да нагнетява обстановката, вие сте по тъ.пи и продажни от него ,вие сте за съд, защото за малко пари сте готови във военните действия да ни вкарате, нямате морал , позор сте

135

Анонимен

преди 2 години

Да дадем на Украйна чертежите на самолетите. Дето някога ще ги имаме.Шкембе воевода да им ги занесе.

134

Нищо ново

преди 2 години

Още един п'родажник от Бойковото котило.

133

Хмм

преди 2 години

Система "свой/чужд" не ни трябва. Ние самолети нямаме, тук всички са чужди. Остана и без ПВО да ни оставят.

132

Ясно

преди 2 години

Тези мишоци вместо да дрънкат, глупости да си събират багажа за Украйна.....

131

Анонимен

преди 2 години

Срам за званието генерал ! Този явно цял живот е играл ролята на тотален подмазвач!

130

Сатир

преди 2 години

Да го прегледа Сербезов.

129

Анонимен

преди 2 години

Що България говориш дедо,кой не нормален човек може да е съгласен ,като го е предупредил Путин никой да не се меси ,и дсжс сащ се съгласиха ,ти кой си имот името на народа,да решаваш !!!

128

Анонимен

преди 2 години

Хех, и каква излиза тя... Ни ВВС, Ни ПВО... Ни подводни лодки Калашниците поне дали ги има.... защото последно преди УВО ги смазахме и опаковахме в съндъците и заминаха на някъде чу се за износ..... Ако ги няма и тях ами да си събуваме гащите и да чакаме тоя път надупени "братушките"....

127

Анонимен

преди 2 години

Няма да я бъде тая, предатели!!! Вън НАТО и САЩ от България, долу украинските фашисти и подпалвачите на война! БЪЛГАРИЯ ИСКА МИР, опасно е да изпращаме въоръжение в държава, която воюва срещу Русия. Изпратете им хуманитарна помощ, един Тир с памперси и още един с тоалетна хартия, в настоящия момент това са спешните нужди на украинските нацисти

126

ОНЗИ

преди 2 години

Абе ОНЗИ що за генералче си бе !? Имаш си работа с РУСИЯ - даваш С-300 и отиваш на май ---та си защото тъпата ти глава не може да прецени последиците от това !!! Що за военен манталитет имаш - ти не ставаш и за кенефочистач !!!

125

Кгкжкжижи

преди 2 години

Тази костенурка откъде изпълзя! И ако ни дадат Пейтриът нали трябва да обучим хора да го ползват бе умник! Предатели

124

.

преди 2 години

Тоя толуп жив ли е ве.... Че чак се и изгазва в поза партер в посока запад...