43

Ямболски цървул

преди 2 години

Не вярвам.Все едно аз и жена ми,с която сме едно цяло да се караме и да се разделим ,заради това,че аз съм от Ямбол,а тя е от другаде.....

42

Живко от Варна

преди 2 години

Хората които искат да ми причинят УМИШЛЕНА болка , всъщност искат аз да горя в огън...!Моментално трябва да се откажат от това !РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ ?

41

граничар

преди 2 години

всякакви случаи има.

40

Анонимен

преди 2 години

34 Баси якото. След малко ше ти звънна..

39

Анонимен

преди 2 години

Вярно ще се окаже войната на зомбитата, само че зомбирани от мейнстрийма!

38

Анонимен

преди 2 години

Русия е огромна страна с народ, който вярва на бащицата- вожд и не се страхува от война и глад. Свикнал е. Има и много образовани,будни хора, които не се примиряват. Този народ е дал едни от най- големите световни имена в литературата, музиката, балета, науката и т.н. Странен народ, неразгадаем. Там може би никога не може да има демокрация, каквато ние я разбираме.

37

Анонимен

преди 2 години

Слявянски работи! Още когато късноримските хронисти засичат това население в северната част на Европа посочват, че славянските племена са многобройни и много често воюват помежду си. Така е и до ден днешен. За съжаление като манталитет са си останали варвари, въпреки християнизацията и влиянията от Европа.

36

Cволочь...

преди 2 години

С една дума да се опишат руснаците.

35

Анонимен

преди 2 години

Мой приятел живя и учи там 7 години. От него съм чувал, че "Дивия запад" преди 200 години е бил детска градина в сравнение с Русия. Пияници и бандити на всеки 10 метра. ***...

34

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах,какво търсят *** в чужда страна? Дори и да успеят да превземат градовете ги очаква омраза, убийства и унижения от всеки ъгъл.Целия свят намрази руснаците заради престъпленията,които вършат.Те са абсолютния губещ от тази война,както и да се развият събитията.

33

Км

преди 2 години

Абе тези хора живеят в тази държава,а не са чували нищо за,,Азов,,Десен сектор,,за Майдана ,за преврата платен с5 млрда долара от чичо Сам,за бомбардировките в Донбас,за хилядите убити граждани на Донецк и Луганск,над160 убити деца,за живи изгорени хора в Одеса,между,които и един българин.

32

Анонимен

преди 2 години

В Русия са зомбирани яко. Това са увредени хора. Болестно състояние.

31

Дар от вселената

преди 2 години

Хора които казват че на този свят няма лесно, всъщност лъжат нарочно !Запознайте се с мен, но само ако ме обичате, за да ви обясня за какво става въпрос!

30

До 28

преди 2 години

То по-промит и безмислена от теб няма. Да те стигне война, че да мирясаш накрая.

29

аз

преди 2 години

Тя вече е избягала от дома си близо до Харков....Отчаяно се боря тук да запазя Украйна независима,....Последно - тя се бори или бяга? иначе добър въпрос - зако затваряли очите 8 години за донбас? тогава война не се видяла толкова страшна?

28

Абе

преди 2 години

Нашите и.ди.оти не разбраха ли, че дори и САЩ не препоръчват ескалация. На украинска издръжка ли минаха продажниците. Киро няма да даде ракетите. А медиите досаждат, понеже и на тях се Плаща, за да пускат Платените "експерти".

27

ако някой

преди 2 години

разбира немски не е лошо да отвори австрийския сайт на HEUTE в момента чета статия , че 16 украинеца са отказали мястото където са искали да ги настанят защото било откъснато !! и коментарите на австрийците не са ласкави !!

26

Анонимен

преди 2 години

Ахаха пълен смях е тази новина в кавички

25

nina

преди 2 години

Така,а моята братовчедка,която е в Швеция има позната украинка,от Луганск.Жената казва,че брат й се крие от насилствена мобилизация и жената е на страната на сепаратистите и срещу националистическото украинско правителство. Така че има и друга страна на монетата

24

До 17

преди 2 години

Ей мек....ере!