63

истината

преди 2 години

Води се информационно-психологическа война...............но не само м/у Русия и Украйна............също м/у Русия и Западните държави(Англия, Франция и САЩ)!!!Кой ще победи...............никой не знае..............или както казват математиците......това е уравнение с много неизвестни!!

62

Анонимен

преди 2 години

да

61

nina

преди 2 години

# 59Абсолютно съм съгласна с вас!!И вместо да впрегне всички сили да седнат Украйна и Русия на масата за преговори,Европа праща оръжие...

60

Медийна политика

преди 2 години

Американските лъжи - най-истинските лъжи на света!

59

до 67

преди 2 години

Заклет дърт спаружен самовлюбен егоистичен ерген или мома прецъфтяла си. Познах, нали.

58

анонимен до 65

преди 2 години

За съжаление си прав.

57

Анонимен

преди 2 години

По време на война политиците дават оръжие и боеприпаси, богатите дават пари и храна, а бедните дават...децата си. Когато тази война свърши, политиците вземат оръжието и боеприпасите и ги насочват към друга война, богатите вдигат цените на стоките и храните, като увеличават богатството си, а бедните търсят...гробовете на децата си.

56

баце

преди 2 години

Наште платени медии са го преписали тоя сапунен сериал от някой като СНН или ДВ, ние да не сме слепи и глухи ***, срамно е че сте толкова продажни.

55

Анонимен

преди 2 години

Осем години укрите твърдяха, че ДНР и ЛНР се обстрелват сами. Сега настъпи моментът, в който укрите започнаха да се обстрелват сами. Май не им харесва... Що така се получи? Бандера дойде ли ред да въведе? Или май нацитата от "Азов" започнаха да се срещат с Бандера? Пасквилчето си го бива. Някой м***лоyмник може да се върже.

54

Минаващ

преди 2 години

Е как всички да виновни като едните са агресори и нападат другите безпричинно и лъжат през цялото втеме? Удобна теза повтаряна от бившите комунисти че всички са маскари.

53

Анонимен

преди 2 години

Всяка война разделя. Не само семейства, а и хора. Типичен пример са коментарите тук. Само за и против. Други няма. Няма нищо за мир. Единствено за мъст и някакви исторически глупости. За това войната е лошо нещо. Но, за да се стигне до война няма един виновен. Всички страни са виновни, за това, че навреме не била спряна. Когато бомбите летят, а всеки си прави Пи Ар, няма смисъл да се разсъждава, кой е крив и кой прав. Факт е. Просто трябват разумни хора, които да търсят мир.

52

Анонимен

преди 2 години

Путин военнопрестъпника нарисува една трагична и тъжна руска съдба за следващите векове: отхвърлени, изолирани, бедни и нещастни, руснаците даже не разбират колкот са зомбирани, няма и да го разберат, също като нашите ***, базирали чувстатата си единствено на омразата към демокрацията и свободата, защото не са им донесли диванчпраз дъжд от пари, разгулен и охолен жовот.

51

Ясно е!

преди 2 години

Kривите огледала на информацията е и от двете страни. Както при всяка война! Но най-тъжното е, че никоя мейнстрийм медия няма да обясни ясно на света, по какви точно причини започна войната, кой я насъска, и кой я продължава с единствения възможен резултат- излишни жертви, разрушения и загуби на територии за Украйна. А можеше въобще да не започва. Но на глобалистите не им изнася това.

50

Егати

преди 2 години

блудкавия пасквил. Така и не схванахте, че поне трябва да промените подредбата, изказа героите на разказа. Ние не сме наглосакси и се изразяваме по съвсем различен начин. Особено са противни писания от рода на "Наташа Ростова майка на трима"

49

майна

преди 2 години

Moрдор

48

реалист

преди 2 години

Съветски зомбита. Май няма спасение за тях, но поне да оставят другите на мира.

47

Той

преди 2 години

Ще рече, че пропагандата е там, пък тук ни обливат с кристалната истина.... Айде холан! Тоз метериал също е пропаганден, кой мах ще ни разплаче за бедните души дет ги бомбят от сутрин и вечер пък свако и леля им в Москва не вЕрвам, видиш ли....

46

Анонимен

преди 2 години

Не се интересувам от чужди семейства в чужди държави.Не искам война ,искам мир любов тука по нашите земи .Не воювам ни срещу Русия не воювам срещу Украйна не воювам срещу никой ,не на бомби ,автомати .Искам любов и мир на нашата земя ,не ни вкарвайте господа политици,журналисти във война ,защото ставате веднага не само на мен враг а на всички нормални вещества .

45

Анонимен

преди 2 години

Общото между всички тези разкази е, че тези, които са се измъкнали от Пропагандата на Империята на Злото са станали нормални хора, а останалите са Зомбита обречени на вегетиране. Диктатурите винаги са имали този проблем - че потискат индивида и го правят неефективен и инертен. Евентуално освободилите се са разбрали, че свободата е далеч по-важна от връзките с хора, които само на хартия са им близки и с които вече нищо не ги свързва.

44

Котка

преди 2 години

До Анонимен 41 Все едно. Повярвай ми, каквото и да има там, НИЕ демокрацията не я разбираме. (А на тях им е вредна. Не са лоши хора, но просто са такива)