20

Май

преди 2 години

Бербатов е директно за психиатрията. Докато не се е обявил за Наполеон!

19

Вазил

преди 2 години

Ама не ни занимавайте бе, на никого ненужни ритнитопковци.

18

Радой

преди 2 години

А как не можем да стоплим, че може съществуват успели с труда и таланта си българи, които един ден да искат да върнат жеста за част от успеха си на страната и любимия спорт които са го довели до успеха им. И все търсим под вола теле, я кокал, я далавера... Но ясно, много сме лъгани при което с годините сме загубили инстинкта си да разпознаваме доброто. Тук добрите са будали или нагляри с тайни помисли, а мошенниците ги окичваме с гордото - ИГРАЧИ ...

17

Пижо

преди 2 години

До Сандо "Берно е един нагляр! години отказваше да играе за националният защото го критикували медиите а сега се бори неистово за кокала" Ако точно Бербо е опрял до кокала на БФС - здраве му кажи ... по скоро би давал от неговите мръвки на БФС... А спря да играе за националния не защото са го критикували медиите тогава а защото не искаше да има нищо общо със сегашната хайка от БФС която си беше същата и тогава... Не всички имаме къси спомени Санде.... ;-)

16

Сандо

преди 2 години

Берно е един нагляр! години отказваше да играе за националният защото го критикували медиите а сега се бори неистово за кокала

15

до 4

преди 2 години

Бербатов е голмайстор номер 1 за българския национален отбор по футбол, вкарал е повече голове и от Стоичков!

14

Смешник

преди 2 години

Въпроса е един кой ще е по пиян перуци илиРашидов от вчера

13

иво

преди 2 години

След ареста на Боко Тиквата е време и за такъв на Перуката,Лечков,Домусчиев и сие.

12

Диктат

преди 2 години

Никъде никога не трябва да се оставя един шеф да управлява повече от 8 години (два мандата по 4 години) Защото се самозабравя - примери бол - рашката, Бобито, батБоко, Садам, Кадафи, Сталин, ... историята го е показала. Дългото управление ражда диктатори....

11

Ренегат

преди 2 години

Не разбрахте ли че по скоро Путини ще сдаде властта от колкото Бобката... Така са го забъркали в БФС че някой назърне ли в паничката им ще си върне храната в мивката. А гледам пак ръчкат тук там Митето че не играл за БГ. Ми игра достатъчно не случайно има най-много голове за националния за всички времена и като усети на къде духат ветровете естествено отказа да лъска имиджа на кьочек мастера ... Има достатъчно евраци да си живее живота перфектно, но се върна което му прави чест и е достойно.

10

Анонимен

преди 2 години

Мъчат Перуката, а той не иска да си ходи.

9

Анонимен

преди 2 години

Ами как Бербатов да играе за националния отбор на Михайлов? Кажете как? Това е отбора на "перуката", не на България. Той игра за България в ЦСКА, Байер, Тотнъм, Манчестър, Фулъм.

8

плевен

преди 2 години

да се прекрати веднага лиценза на бфс и перуката вън

7

Анонимен

преди 2 години

Продажен е Боби кючека който даде целия футбол на Домусчиев и премести националния в Разград. Крадат при от всичко! Нещастници, а едно време бяха герои!!! Цирковете и отказът да направят нормален конгрес само доказва колко ги е страх от това което ще последва. Срам!!!

6

До 4

преди 2 години

Как може да си българин и да си продажен? Обясни ми. Що за майка те е раждала, че да си ***?

5

Анонимен

преди 2 години

Време е Боби кючека да последва Бойко тиквата в аредта. Отвратителни чорбаджии цялото Бфс. Освен тва са не легитимни!

4

Анонимен

преди 2 години

Бербатов отказваше да играе за България!!!! Какъв е тоя тип и какво се натиска да оглавява нещо, което мразеше и отказваше години наред.

3

кеф

преди 2 години

Ахахаха, ще направят тактичен преврат на Перуката без да се усети. Сигурно сладко сладко спинкат всички толупища от БФС и ще се събудят от другата страна

2

Анонимен

преди 2 години

След снощните събития, нечия "перука" доста трябва да е настръхнала, нечие "славно" шкембе доста трябва да се е разтресло, нечии бивш кмет доста трябва да се е стреснал. P.S. Всяка прилика с реални лица не е случайна.

1

бай Иван

преди 2 години

Перукан как се гърбарка с тези не е истина.