10

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха хаНаш Киро не е завършвал Харвард!!! Изкарал е просто един онлайн курс. Има огромна разлика.

9

Недоразбрал

преди 2 години

На Кирето му трепереше гласчето и май някой стоеше насочил нещо към него да не би да се изметне от сценарият!А той е да се освободи глутницата от овчарското куче,та да може червените вълци да си похапват т,ъпи агнета,докато последните на воля и с кеф си търкат билетчета,мечтаейки да забогатеят и да стигнат нивото на главния вълк в манадата,укрит в Дубай!!Сега е ред на Европа да ни увери тя на коя страна е?На вълците или на агнетата?Тъй като гледам бая червени вълци се намърдаха в осганите на ЕС

8

Анонимен

преди 2 години

Практически няма как да бъде издадена прокурорска заповед за обиск на Б.Борисов, докато българската прокуратура е зависима и подчинена на кръгове от властта. Все едно Бойко да арестува себе си.Затова арестите се случиха именно след намесата на Евро прокуратурата и те трябва да приемат разследването. А тази Йорданова въобще не знам как беше спусната и кого защитава! Само да ни казва кой има правомощия и кой няма.

7

Ха ха ха

преди 2 години

Не е редно да се смеете на Кирил Петков че е завършил Харвард. Смейте се на Харвард, че Кирим Петков го е завършил!

6

Анонимен

преди 2 години

Употребиха румънката, като я забъркаха в политически скандали и репресии срещу опозицията! Това в Брюксел може да й подлее вода и дори да я махнат щото скапва имиджа на ЕС, който брутално арестува шеф на опозицията! Саркози не са го арестували по нощите, нито Курц... Друга хипотеза- в България ЕС е възможно и да експериментира новост- сваляне на политици и затварянето им без националните органи дори и да знаят!

5

Анонимен

преди 2 години

Ако са задържани неправомерно, защото нямат доказателство и осъдят България в Страсбург за този арест, незнам Просто Киро къде ще се скрие?

4

Анонимен

преди 2 години

Може да му предоставят служебен защитник за да са сигурни, че правата му няма да бъдат накърнени.

3

Анонимен

преди 2 години

Без прокурорска заповед нямат право да ги арестуват, нито да правят обиски в домовете им.

2

Анонимен

преди 2 години

Егати и министерството аз, щом информация вземате от медии.

1

Анонимен

преди 2 години

За всичко са виновни търкачите на билетчета дето едно време са бягали от часовете по математика, за разлика от Васил Божков...